Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 13 September 2011

Akan ku miliki hatimu itu .. (22)

Episod [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] ..

 

" Hang laaa sahabat aku dunia akhirat ! Terima kasih Ben !!  Luv u la my friend..". Sms penutup tirai dari Redzuan atau nama manjanya Wan Kembong.

 

"Huh.. ingat aku gay ke ??? Kalau tolong , kawan.. Tak tolong ? Lawan ? Tu la manusia... Bila buat baik je nampak... Sekali buat jahat , terus cop musuh ! ". Aku membebel seorang diri.

 

" Kesian sungguh Riana sebab dapat cinta palsu. Apa nak kata ? Dah dia sendiri pilih yang hensem. Aku yang begini punya macho , tak nak lak dia pilih ! ".Bentak hati aku . Rasa berdosa sungguh aku.

 

Teringat ayat-ayat  Riana dulu  sewaktu bersms dengannya . " Lama dah Ana suka dengan Wan tapi Wan je tak perasan. Maklumlah , pelajar glamer kan ? Sapa la kita nak pandang.. ".

 

" Nasib la Riana.. Dalam tak nak bercinta , kau pilih beruang kutub jugak sebagai pasangan. Aku jugak masuk angin keluar asap. ". Aku kembali menatap skrip laptop.

 

"Baik aku layan chatting dengan Adawiyah ni.. Tak sangka dalam ni cantik dan ramai peminat rupanya. Yelah , kat luar sana , dia pakai cermin mata dengan ikat rambut.. Tapi bila bergambar , dibuangnya cermin mata dan dilepaskan rambut. Pergh... Cair lelaki tengok ni. Tapi kalau bertudung , lagi cantik ni .. ". Terubat luka seketika bila melihat Ada online di Facebook .

 

" Assalamualaikum wahai tuan puteri .. " . Aku menegur dia sebaik 'lampu hijau di Facebook menyala.

 

" Wsalam tuan putera .. ". Ada membalasnya ..

 

Gulp ... Dalam ramai-ramai jejaka , aku dipilihnya ?? Oh tidak.. Aku kembali melihat wall Facebooknya .. Penuh dengan lelaki yang cuba menguratnya.Begitu juga dengan gambar profilenya. Penuh dengan pujian saja dari lelaki ! Tapi dia tidak langsung membalasnya !!

 

Walahweiiiiii..... Berbunga-bunga hati ini .. Riana macamana pulak ?

8 komen :

GreenAppleKu.com berkata... [Reply to comment]

Ahhhh, BEN playboy ni. Adawiyah nak, riana nak. :P

Ekinn Zhareef berkata... [Reply to comment]

abg bennnnnn, baca printscreen yg ekinn dan entry ekinn buat sat.

sedeh ni. nak buat apa org mcm ni?

http://ekinn-lovafiyas.blogspot.com/2011/09/lagi-kes-orang-hina-sarawak-siap-buat.html

ila berkata... [Reply to comment]

abg ben tajuk mcm org bru nk bcinte..
huhu

miss Aresheqyien berkata... [Reply to comment]

huish....abg ben nie...nak usha riana lak lah tue...

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

walaweeehhh
rmbg mate plak abg beben nihhhhhh
hehehe

ShashaCatering berkata... [Reply to comment]

Semoga berbahagia semuanya ;)

mas saari berkata... [Reply to comment]

hehehee...dah mula syok kat Ada ye!

Amirah Suhana berkata... [Reply to comment]

Mungkin ada rasa beben lain =)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI