Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 9 Oktober 2011

Apahal pulak blogger yang dipersalahkan !

 

" Blogger yang berada dalam kereta tersebut , sila berhenti ! Apa yang kamu lakukan adalah salah disisi undang-undang ! Kamu cuba melanggar penguatkuasa JPJ ! Ini bukan cara gentlemen .. Kalau kamu cuba meniru gaya Mcgyver , pastinya Mcgyver hampa sama sekali !!! Berhenti !!

Ala-ala main kejar mengejar pulak dengan polis dan penguatkuasa JPJ ni .. Apa yang pasti sebenarnya mat rempit yang baru langgar sekatan jalan raya tu tapi blogger yang dipersalahkan !!

Sebelum itu , aku menghadiri satu majlis perkahwinan artis yang grand giler .. Kerusi pengantin yang dihiasi berlian bernilai jutaan ringgit menjadi hantaran dan tarikan majlis tersebut. Pergh.. mmg grand gilalaahh..

Tapi sayang aku tak amik gambar tu ! Sekali bila aku tengok blog , Oh Bulan dan BeautifulNara dah update gambar tu.. Frust gila betul aku !! Kalau update ni mesti ramai punya masuk tengok. Laju betul diorang wat keje .. Hampeh tul aku.. Slow !

Tu la dia.. gara gara blog , tidur pon sampai bawak masuk dalam mimpi kejap tadi.. 10 minit punya tidur !!

14 komen :

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

sungguh belog sebahgian hidup abg ben =]

mas saari berkata... [Reply to comment]

ish, dahsyat tul!
sampai terbawak2 dalam mimpi tu..

Miss Purple Ungu berkata... [Reply to comment]

mimpi je rupanya abg ben :)

zOeY zAu YaH berkata... [Reply to comment]

biasalah abg ben..blogger tegar mmg selalu termimpi2 psl blog hihi

Aisya berkata... [Reply to comment]

AB pon laju jgk wht? lau refresh blog mesti ade new updated AB , hehe :)

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

adohh...kelakar sungguh mimpi tu... =.=

mishnurlin berkata... [Reply to comment]

hahaha.. lucu lucu.. semalam pun mimpi kejar-kejar jugak.. kejar-kejar dengan kumpulan sepah.. :)

eyryn berkata... [Reply to comment]

wah.. betul2 blogger tegar..
sampai mimpi pown pasal blogger :)

faizal mohd berkata... [Reply to comment]

la. baru nak gugel sape artis yang kawen grand sangat tu. hahaha :P

Niena Pengembara Ilahi berkata... [Reply to comment]

hehehe.. mimpi2

Azzah berkata... [Reply to comment]

tak leh jadi ni..kena jadi blogger tegar jugak nampaknya baru dapat mimpi blog..

aimaniman berkata... [Reply to comment]

mimpi rupanya.. ingat berblog sambil memandu, patutlah kene kejar.. atau terkeja2 ambulan nak bawak bloggers terkenal..apa2 pun tabik la kat bloggers macam BN,OB dan Ba ni,.. terkedu bila tengok entri siap gambar siap komen siap apa2 la yg menakjubkan..

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

hehe..mimpi je

Bulan Bintang berkata... [Reply to comment]

haahha memula xpaham.. baca byk kali dan komen org baru phmmm.. ooooooo mimpi..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI