Mariah Carey dengan Justin Bibir ?? Aiyok !

 

Sah... Ni mesti kes populariti dah jatuh merundum maka terpaksa berduet ngan si Bibir neh ..

imageGambar Mariah Carey yang aku terpaksa edit kerana seksi . Kang takut cik abang2 kita tak senang duduk pulak. hehe.. Guwau je bro !

imageNi Justin Bibir.. Tengok rambut dia , teringat si beruang dalam filem Star Wars tu.. Sama kan ? Lalala..

 

Menurut Mariah  ;

"Justin dan saya akan berduet dalam lagu All I Want For Christmas Is You yang saya tulis dan terbit pada tahun 1994.

"Rasanya semua pihak terkejut dengan berita ini dan akan lebih terkejut apabila lagu tersebut dimainkan. Anda semua akan sukakan lagu itu. Saya sangat teruja," ujarnya melalui sebuah video yang dimuat naik menerusi laman Twitternya. - Mstar

 

Hurm... Dulu aku minat gak la lagu lagu Mariah tapi selepas dia cam pelik dok gila seksi , minat tu ilang terus .. Jadi sekarang aku layan je lagu lama  , Noraniza Idris bersama allahyarham Abdullah Chik. ( link).

Justin Bibir ? Satu lagu pun tak penah layan ... Hehe.. Tua dah kot aku..

7 ulasan:

  1. Dah merudum popularity agaknya..erk, bukan Justin Bubur ke hhahaha...

    BalasPadam
  2. mariah carey sore power tu..justin bibir ni sapa erk??

    BalasPadam
  3. kekeeke
    ne de tuaaaaa
    hehe..
    tapi kite pon x mint si bibir tu
    hahhaha

    BalasPadam
  4. yuerk,justin bibier jebir???
    ta suke,jahat!!!

    BalasPadam
  5. sy peminat tegar JB..hehe (sila muntah sekarang)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.