Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 28 Oktober 2011

Sampai bila aku nak berblog ?

Selagi aku mampu , ada idea dan anak aku bersedia nak ganti , selagi tu kot aku akan terus menulis blog .. hahaha..

Ke tua ? Ok apa ? Lagi byk pengalaman dan cerita kan ?
Published with Blogger-droid v1.7.4

22 komen :

Huda Diaz berkata... [Reply to comment]

tak kesah la. yang penting tak berubah isinya jadi benda-benda 'tua'. heeh

I am...izuan berkata... [Reply to comment]

cool gila gambar ni..btw, saya sendiri tak sure bila..memang tengah ketagih blog ni..lagi2 ada respon

fuuyooh berkata... [Reply to comment]

hahaha.. lawak bebenor kartoon tu abg ben.. takpe.. tiba masanya.. abg ben wasiat je lah blog nih kat anak..

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

teruskan menulis abg ben ;)

misTeaRed berkata... [Reply to comment]

kne tgu ank besar...hihi

nurul faiznani berkata... [Reply to comment]

wah..haha... xpernah terfikir pun nak berblog sampai tua.. mcm best je... insyaALLAH.... nak try :D

noraauliyya berkata... [Reply to comment]

Selagi bernafas.. hehe

aimaniman berkata... [Reply to comment]

mula2 dulu memang malas.. tapi makin banyak cara nak update blog espc guna hp.. makin tambah2 gian nak berblog.. sambil nak tarik selimut nak tido pun masih boleh update blog, so buat apa berenti..?

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

ahaha...doraemon robot tu pun pandai jadi tua ke???

Miss Eiza berkata... [Reply to comment]

selagi abg ben menulis,selagi tu saya membaca.hihik =)

cik Es ღ berkata... [Reply to comment]

Hahaha- xleh bla nobita dh tua :)

syuha zulkifli berkata... [Reply to comment]

Kann, tertanya jugak, harap-2 Syuha berblog bukan setakat hangat-2 tahi ayam. =='

Santri T.P.I.N.I berkata... [Reply to comment]

tua tapi berisi...mcm kelapa tua, lagi tua lagi banyak santannya...

Hanih Borhan berkata... [Reply to comment]

yup...keep it going bro! :D

Ummi berkata... [Reply to comment]

Soklan yg sama bermain di benak fikiran akak ni Ben...bukan sampai bila nak berblog, tp bila kah sampainya waktu nak tutup blog?? Eemmm....jiwa kacau... ^__^

Azza Rynna berkata... [Reply to comment]

TERBAEKK~

nieysa:) berkata... [Reply to comment]

selagi hayat dikandung badan , ape salahnya kan ? hehe ! :)

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

weeeeee =]
dr gaya abg ben ckp kn, cam legasi benashaari.com la..kikiki

semoga selalu berjaya abg ben!=]

azizul berkata... [Reply to comment]

berblog tiada penghabisannya

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

hhhaahhah . doraemon tua ~~ kelakar :)

budak ketot berkata... [Reply to comment]

emmm, hingga hujung nyawa. ;P

Cik tikah berkata... [Reply to comment]

hahahaha.. lawak je nobita & doraemon bila dah tua. berblog selagi mampu je la :)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI