Sampai bila aku nak berblog ?

Selagi aku mampu , ada idea dan anak aku bersedia nak ganti , selagi tu kot aku akan terus menulis blog .. hahaha..

Ke tua ? Ok apa ? Lagi byk pengalaman dan cerita kan ?
Published with Blogger-droid v1.7.4

22 ulasan:

  1. tak kesah la. yang penting tak berubah isinya jadi benda-benda 'tua'. heeh

    BalasPadam
  2. cool gila gambar ni..btw, saya sendiri tak sure bila..memang tengah ketagih blog ni..lagi2 ada respon

    BalasPadam
  3. hahaha.. lawak bebenor kartoon tu abg ben.. takpe.. tiba masanya.. abg ben wasiat je lah blog nih kat anak..

    BalasPadam
  4. wah..haha... xpernah terfikir pun nak berblog sampai tua.. mcm best je... insyaALLAH.... nak try :D

    BalasPadam
  5. mula2 dulu memang malas.. tapi makin banyak cara nak update blog espc guna hp.. makin tambah2 gian nak berblog.. sambil nak tarik selimut nak tido pun masih boleh update blog, so buat apa berenti..?

    BalasPadam
  6. ahaha...doraemon robot tu pun pandai jadi tua ke???

    BalasPadam
  7. selagi abg ben menulis,selagi tu saya membaca.hihik =)

    BalasPadam
  8. Hahaha- xleh bla nobita dh tua :)

    BalasPadam
  9. Kann, tertanya jugak, harap-2 Syuha berblog bukan setakat hangat-2 tahi ayam. =='

    BalasPadam
  10. tua tapi berisi...mcm kelapa tua, lagi tua lagi banyak santannya...

    BalasPadam
  11. Soklan yg sama bermain di benak fikiran akak ni Ben...bukan sampai bila nak berblog, tp bila kah sampainya waktu nak tutup blog?? Eemmm....jiwa kacau... ^__^

    BalasPadam
  12. selagi hayat dikandung badan , ape salahnya kan ? hehe ! :)

    BalasPadam
  13. weeeeee =]
    dr gaya abg ben ckp kn, cam legasi benashaari.com la..kikiki

    semoga selalu berjaya abg ben!=]

    BalasPadam
  14. berblog tiada penghabisannya

    BalasPadam
  15. hhhaahhah . doraemon tua ~~ kelakar :)

    BalasPadam
  16. hahahaha.. lawak je nobita & doraemon bila dah tua. berblog selagi mampu je la :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009