Aku pekak ke dia yang pekak ?

"Bandar Tasik Selatan .."


"1 way je yer .."


"Tak .. pergi jer .. "


"1 way yer .. "


" Ha ?? 1 week ? Tak pergi jer .. Eh. 1 way ? Oh ya.. 1 way .. "


Aku yg pekak rupanya .. Adeh ..
Published with Blogger-droid v1.7.4

29 ulasan:

  1. lama tak korek telinga kot heheheee

    BalasPadam
  2. slmt x dgr dia ckp i luv the way u r..hehhehe

    BalasPadam
  3. Selamat Ulang Tahun Kelahiran BEN - next 1 day is MY...

    BalasPadam
  4. situasi masa beli tiket ker BA?

    BalasPadam
  5. Bukan pekak, tapi malas nak bertekak kot...

    Entri terbaru di blog JR:

    "Bilal Masjid Yg Hadiahkan Syella Kamaruddin RM15 Juta Tu Ialah........."

    BalasPadam
  6. boleh lah , way week , mcm nak dkt dkt je . ahha .

    BalasPadam
  7. SELAMAT HARI JADI YANG KE ..... BEN. : )

    BalasPadam
  8. sbb hari ni hari tua anda kan..

    BalasPadam
  9. ngeeeeee.. baru 35 ekekeke :D









    Happy Birthday Ben :)

    BalasPadam
  10. haha~meh nk tlg korek tlina abg beng meh =p

    BalasPadam
  11. berangan eh abg ben??
    hahahahahahaha..
    slalu turun BTS??hu3 npe la lum de rzki bselisih dgn abg ben..hehehehe

    BalasPadam
  12. salam pagi dan HAPPY BIRTHDAY!!!SELAMAT MENEMPUHI KEHIDUPAN DENGAN USIA BARU..semoga segala urusan dipermudahkan Allah SWT,diberkati usia,dimurahkan rezeki,berbahagia dengan isteri tercinta dan juga baby yg akan menceriakan family...

    BalasPadam
  13. hahaha..btl la tu 1 way.. mamung lettew...

    BalasPadam
  14. patut dah perlu servis telinga ni .hheee

    BalasPadam
  15. Selamat hari jadi Ben. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki & hidup diberkati oleh-Nya. Amin..........

    BalasPadam
  16. hehehe . biasa lah tuhh ..
    Birthday boy kannn ..

    Kenangan tuhhh. ahahaha :D

    BalasPadam
  17. selamat hari jadi ben.. tanda usia makin meningkat..he..he..

    BalasPadam
  18. Masa untuk korek telinga! :-p

    Happy Birthday Ben!


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Dilarang membuang SAMPANG!

    [U] Bila Raya Haji?

    [U] Do-re-mi-ba-lik-la-ti-doooorrr...

    BalasPadam
  19. hepi bday bro ben...35 muda lagi, bak pepatah omputeh "for men,life begins at forty..." all the best ;)

    singgah sini dr tekok beriuh

    BalasPadam
  20. SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN KE 35TAHUN.

    SEMOGA KEHIDUPAN DIRAHMATI DAN DIBERKATI...AMIN

    BalasPadam
  21. SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN KE 35TAHUN.

    SEMOGA KEHIDUPAN DIRAHMATI DAN DIBERKATI...AMIN

    BalasPadam
  22. abg ben ni mesti tgh mamai masa beli tiket tu.

    BalasPadam
  23. Tibalah masa untuk korek telinga....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.