Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 8 November 2011

Apa ada pada dagu lekuk atau lesung pipit ?

Teringat seorang rakan lama .. Dia kata kalu dia nk cari awek atau isteri , antara cirinya ada dagu lekuk atau lesung pipit .. hehe..

Dan semalam , aku terdengar lagi tetapi dr mulut seorg lg rakan .. hehe..

Wah , dasat eh .. mcm mcm citarasa .. Oh ya, aku dh sampai Kuala Terengganu .. Rehat semalaman kat sini ..

Dan aku black list terus Primula Beach Resorts.. Huh ! Nyampah aii..
Published with Blogger-droid v1.7.4

13 komen :

Munnafendy berkata... [Reply to comment]

cute n comel...
yg pnting hati dia tak blekuk2...hehe

Suriada Sulong berkata... [Reply to comment]

teringat zaman skolah rendah kt terengganu, kwn selalu ckp dagu awak lekuk mcm siti(time tu siti nurhaliza baru jadi artis). Tapi sy nie asyik tnya dagu lekuk tu mcm mana? tak faham istilah lekuk.
bila zaman kolej kwn duk kate dagu bontot. hahahha.. sabar je lah. selalu org duk puji tp bg sy takde apa pun. biasa2 jer cuma kadang2 tu senyum jugak :-P

zati qibtiah berkata... [Reply to comment]

dagu lekuk ni rsnya gen tu, mcm famili sy suma dagu lekuk tp yg obvious adik pmpuan, yg lelain tu x brapa nmpk sbb double chin hahaha.....tp kalau tgk dkt2 nmpk la dagu lekuk tu...

ps: bgtau member bleh kenai2 ngan sy sbb sy pun dagu lekuk hahaha

Qu NazRyn berkata... [Reply to comment]

i lesung pipit tu xde..dagu lekuk tu ada la cikit..ahaks

~diAhOntHeblOg~ berkata... [Reply to comment]

tumpang lalu..nape blacklist en.ben? ape yg xbest? share sket..nnt xdela terjebak..tq

misTeaRed berkata... [Reply to comment]

dua2 saye xde....sobsss...:(
ahhh,.....xde hal la...
dagu lekuk n berlesung pipit tue anugerah...yg xde, mungkin ade anugerah lain...xgitu a.ben? hihihi

Zatyfariha berkata... [Reply to comment]

lesung pipit = sejenis kecacatan. Tapi jangan rendah diri, sebab masyarakat sekeliling berpendapat lesung pipit adalah suatu anugerah untuk orang yang terpilih untuk kelihatan lebih sweet..wow~ =D

CIK MAY berkata... [Reply to comment]

saye ade lesung pipit..;p setuju dgn zatyfariha..org kate cacat..sbb mase blaja sains dulu cikgu kate yg ade lesung pipi ni kekurangan sel ape tah...lupe da....

black list primula toooooo..hotel lama kot...baek g hotel baru...tapi hotel paling tak blh blah tanjong la vista...erkh....cukup sekali ari tu tdo sane tu pun sbb sume hotel full!sebulan paling koman sekali kene g terengganu..hmh...

Honey Liyana berkata... [Reply to comment]

Cumil 2 lau ada lesung pipi.....

Aiisyah Gazali berkata... [Reply to comment]

lelaki idaman saya : ada lesung pipit ;p

atien berkata... [Reply to comment]

atien ade lesung pipit... hehe ^_^

mishnurlin berkata... [Reply to comment]

kalau ada lesung pipit nampak manis sangat..

Jaja berkata... [Reply to comment]

saya xde lesung pipit... lesung batu ada la kt dapur umah... hahahaha

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI