Jom pekena maggie besarkan badan ..



Bahan-bahanya ? Maggie secukup rasa .. Telur , sebyk yg mungkin .. Kalau dgr mak atau isteri jerit kata , ' woiii , dah la tuuu .. org lain pon nak mkn gak telur tu ', maknanya dah cukup ..

Rebus maggie  hingga kembang .. buang airnya .. br gaulkan dgn telur .. Siap !!!! Mudah bukan ?

Sila mkn dengan penuh selera.. Yummy ...
Published with Blogger-droid v1.7.4

23 ulasan:

  1. mesti tgk masterchef td..heheh

    BalasPadam
  2. errr... macam sedap jeee... !

    lama tak makan meggi ni...

    BalasPadam
  3. Banyak makan telor kentut musti busuk ni ben..Kang kena halau tido kt luar malam ni..Hahaha

    BalasPadam
  4. tak berapa faham part "Rebus hingga kembang .. buang airnya .. br gaulkan dgn maggie .. Siap !!!! Mudah bukan ? "

    rebus apa sampai kembang? buang air dari mana? gaul apa dengan maggie?

    errr

    BalasPadam
  5. terbaekkkk!!! sedap pulak...gluppp! heh.. byk nye telur... bukan makan megi nih, makan telur.. hihihi

    BalasPadam
  6. meleleh dah air liur neh!

    boleh pekena satu malam ni. stok ada kat dapur tu.

    slurppppp!!!!!!!

    BalasPadam
  7. alahaiiii! dh la peberet asam laksa tuh.. nih yg mngidam,sok konpem beli sepeket maggie :D

    BalasPadam
  8. hebak la abg ben..boleh masok masterchef ni..huhu

    BalasPadam
  9. salam bro ben

    suka makan megi yer...tapi jangan makan selalu

    saya nak mintak bro promote blog saya boleh>???masih baru dalam dunia blog...

    http://kisahsegalanya.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. masterchef Masturah keluaq! Huhu!

    BalasPadam
  11. sedakkkknyeee..yg simple ni kdg2 sedap jugak kn abg ben..tp jgn selalu.. hehehe ;)

    BalasPadam
  12. Makan megi cara bodybuilder ni kan?penah try tpi sekarat jalan je..wahaha

    BalasPadam
  13. wallawey....sedap la plak maggie tgh2 mlm ni...leleh dan ni..wuhuuu!!

    BalasPadam
  14. aku dah bantai dah semalam ngan anak-anak aku, meggi tomyam ... letak sayur bagai, last2 aku sorang je yang kena lantak.

    BalasPadam
  15. Maggie ! Makanan student mcm saya . Haha

    BalasPadam
  16. buat meggie pun leh di jadikan entry..dasyat r abg ben..kagum betul hehehe

    BalasPadam
  17. hehe..same mcm kite jugak..maggie addict..ade kisah pasal magee ni..jemput bace:)
    http://suesusulemakmanis.blogspot.com/2011/10/magee-kari-ohhh-magee-kari.html

    BalasPadam
  18. info: maggi xelok utk pmpuan...effect kandungan..hehehe...

    BalasPadam
  19. megi besarkan badan?? tak faham

    BalasPadam
  20. hujan2 ni pekena meggi panas,best gak.semalam mee goreng mamak..nanti nak cucur lemak manis lak.then lempeng manis.hihihi.nyum3//

    BalasPadam
  21. Aduh! Telur sampai 5 biji?!! Anyway, Mee Sedap wingsfood lagi sedap! Hehehe.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.