Isnin, 28 November 2011

Blog baru ? Jom berkenalan dengan blogger lain ..

 

Segmen ke Ben ?? Tak laa… Ni saja je aku nak buat ‘jambatan  tanpa tol ‘  untuk mereka yang inginkan kenalan baru dalam dunia blog ni ..

Camana nak join ? Mudah je … Kat ruangan komen ni , korang tinggalkan url blog , ceritakan sedikit mengenai blog korang dan jugak latar belakang korang  ( keje , tinggal mana atau pon masih belajar ) ..

OK ? Senang je kan ? Mana la tau kot ada yang rajin nak blogwalking .. ni la masa dia kan ? Heheh.. Tu je la.. OK.. aku nak g jogging sat..

Tunggu apa lagi ? Tinggalkan la komen kat ruangan komen ni.. Jgn lupa ! Url , latar belakang korang dan citer skit pasal blog korang..

207 komen :

«Lebih lama   ‹Lebih lama   201 – 207 daripada 207   Terbaru›   Baru»
*Mrsfarahzaki * berkata... [Reply to comment]

Abg Ben!! selama nie saya silent reader jer.. segmen2 yg abg ben buat pun saya tak join sebab tade kekuatan. Tapi kali nie kekuatan tu ada..ngehngehngeh..

So pada semua jemput la ke blog saya yang suka merepek lagi tak seberapa tu yea (= enjoy reading!

http://oktizarvia.blogspot.com/

Cik mama berkata... [Reply to comment]

As'Salam Abg Ben,
nama sya Rindiana, baru jer mulakan blog, jemputlaa intai2 di blog sya yerr.. blog sya diari kehidupan sya..

http://www.pinkpurplemerah.blogspot.com/

zaza mustappa berkata... [Reply to comment]

http://bukanminahbunge.blogspot.com/

salam..
zaza here.. :)

thanks bro ben..

ema_amy berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum..

Salam Sejahtera.

Jom singgah blog saya.

http://madamemaamy.blogspot.com

Coretan masa ke semasa.

http://madamemaamy.blogspot.com/2011/11/jom-join-segmen-kau-follow-aku-aku.html


TQ En Benashaari.

e-lyanalovelifestory berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum everyone:)
hai, if xkeberatan, singgah2 lah ke my new blog-
http://e-lyanalovelifestory.blogspot.com
honestly,my new blog nieyh tgah diupgrade :D
minat gler dgan warna pink, baru 19 tahun, still study n asal selngor:D
hope yg sudi singgah 2, jomlah follow my blog sekali:)
btw, tq abg ben coz buat segmen nieyh ^^
can find new friendz:)

Mouchan berkata... [Reply to comment]

http://misteryhouse.blogspot.com/search/label/Urban%20Legend


Hi, org panggil sayae ni plainjane tapi itu bukan name sebenar saye. Saye ni ade fetish dgn mende2 misteri. Saye ni pompuan yer bukan lelaki..klu ade sape2 yg minat cite seram ,misteri, teori konspirasi ke dtg le singgah kat cni yer...sudi2 kanlah diri yer nanti saye pun akn menyudikan diri saye utk dtg ke blog u all. Ciow

Eimah Lolo berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum .
Kepada yg ada blog ,
silalah jenguk blog sya .
Sya mula start berblogging ni
msa sya TINGKATAN 1 .
Harap jenguk =) .
http://eimahlolo.blogspot.com/

«Lebih lama ‹Lebih lama   201 – 207 daripada 207   Terbaru› Baru»

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI