Isnin, 28 November 2011

Blog baru ? Jom berkenalan dengan blogger lain ..

 

Segmen ke Ben ?? Tak laa… Ni saja je aku nak buat ‘jambatan  tanpa tol ‘  untuk mereka yang inginkan kenalan baru dalam dunia blog ni ..

Camana nak join ? Mudah je … Kat ruangan komen ni , korang tinggalkan url blog , ceritakan sedikit mengenai blog korang dan jugak latar belakang korang  ( keje , tinggal mana atau pon masih belajar ) ..

OK ? Senang je kan ? Mana la tau kot ada yang rajin nak blogwalking .. ni la masa dia kan ? Heheh.. Tu je la.. OK.. aku nak g jogging sat..

Tunggu apa lagi ? Tinggalkan la komen kat ruangan komen ni.. Jgn lupa ! Url , latar belakang korang dan citer skit pasal blog korang..

207 komen :

«Lebih lama   ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 207   Terbaru›   Baru»
ciksufi berkata... [Reply to comment]

jemput ke blog ciksufi http://ciksufi.blogspot.com/

[fArAh aLiAs] berkata... [Reply to comment]

hye!!! farah alias di sini!!!

jum berkenalan dengan kisah farah alias. siapa-siapa yang nakkan blog yang simple tapi ada maksud yang tersendiri, boleh melawat Kisah Farah Alias. nice to know all of you :)

jom lawat :-

http://coretanharapan.blogspot.com/

Aisy Nasiha berkata... [Reply to comment]

hai semua..ni kali kedua sy join segmen abg ben..

Saya cikgu di Usj. lebih 4 bulan saya menulis blog, ikut masa lapang dan mood...

jangan segan-segan jenguk 'Ilham hati Aisy Nasiha" @ http://aisy-nasiha.blogspot.com/

Miss Xyz berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum,

http://kisahmissxyz.blogspot.com

start blogging thun ni. tp aktif blog yg ats ni bulan May. blog personal pljr sklh..

ohh ya, Salam Maal Hijrah ^^

Fatihah Salleh berkata... [Reply to comment]

http://fatihahsalleh.blogspot.com/ blog : All About My Life
~ blog nie still baru lagi . baru 3 bulan lebih
~ dlu ada blog , tpi disebabkan slah setting trus rosak blog uw
owner : Fatihah Salleh
~ pelajar aliran sains tingatan 5
~ sekolah di smk dato' bentara luar batu pahat

syaiful berkata... [Reply to comment]

Asslamu'alaikum w.b.t abang Ben,boleh saya perkenalkan diri kat sini?

Nama Blog: Saya Anak Jengka
URL Blog:http://epol92.bogspot.com
Genre Blog: Peribadi,Pendapat berkenaan isu semasa
Status:masih student,kini belajar di UIA.....

Harap abang Ben sudi ziarah =]

Nazhirah Mazlan berkata... [Reply to comment]

http://nazhirahmazlan.blogspot.com/
student :)
cuma blog peribadi untuk medium berkongsi cerita

sudilah singgah terima kasih

Laila Majid berkata... [Reply to comment]

www.lailamajid.blogspot.com

blog yg lebih kepada cerita mengenai kehidupan disekeliling saya :)

saya sedang bekerja dan tinggal di ampang :)

jom singgah blog saya and kalau berkenan bole follow !! ^^

SHAFIQ HASHIM berkata... [Reply to comment]

URL : http://shafiqhashim.blogspot.com/

TEMPAT TINGGAL : KEDAH

LATAR BELAKANG BLOG : BLOG BEBAS DI DALAM SEMUA PENULISAN, JEMPUT DATANG BLOG SAYA.

P/S : TERIMA KASIH BLOGGER BEN ASHAARI..

mIss toRayAkI berkata... [Reply to comment]

http://misstora2.blogspot.com/.baru berblog tahun ini..

tq abg ben bagi peluang promote blog sendiri..

masz amysya berkata... [Reply to comment]

http://maszamysya.blogspot.com/
masz kat cni..bri lagi buat blog taun nie..mase study jaranglah update tapi lepas dah abis study nie InsyaALLAH kan slalu update..suke blogwalking kat blog org..seorang yang byk ckp n suke baca novel.

u.m.i.e berkata... [Reply to comment]

Nak jugak ! hehee

Nama Umi Farhana Zakaria..
Asal Ipoh Perak .. Bekerja di Pejabat Daerah dan Tanah Ipoh .. Merupakan anak ke -5 dari 7 adik beradik .. Single but not available .. hahaha ^_^

Blog saya nie simple jer .. Tak banyak info yang best tapi sedang berusaha ke arah memajukan blog .. hehehe .. banyak cita pasal diri sendiri je rasanya .. hehehe .. hmm ape kata tolong bagi advice macam mane nak buat blog dikunjungi ramai boleh ? tolong menolong amalan mulia .. :)


Jom jom singgah sini :)
http://2octobersecret.blogspot.com/

NazuerahAzhar berkata... [Reply to comment]

http://sempoi9.blogspot.com/

*blog ni baru 2 bulan je..
sebelum ni mmg pernah ade blog,
tapi ntah kenapa gadget, widget segala, dalam tuh hilang..
so, buat la blog baru ni.
*13 tahun | SMK Seri Perak |

putERi-kAtEk berkata... [Reply to comment]

http://www.puterikatek.com/

nama saya katek...saya dulu belajar...skrg dh keje....saya org kedah...hehehehe....blog saya bese2 aje...

moh le kalau sudi....ngehngehngeh

CekbOlat-bOlat berkata... [Reply to comment]

Hye.. sye bolat..*erkk.. bolat pon bolat lah kan.. sye sorg yg suke mkn tpi ta suke tdo.. ade org ckp suke mkn suke tdo kan3? alah.. tu org lain.. ni bolat.. sye bolat bukan sbrag bolat.. tpi sye bolat yg comel =D..sye suke AngryBird.. tpi kdg2 sye ikut prngai ANgryBird iaitu Marah kan.. eh.. *melalutpanjangpulak..
ape lagi.. nak kenal bolat jom terjah bolat la.. lgipun tgah buad segmen yg pelik.. wahh.. korg ape yg pelik? nah.. jom jln2 ke bolat punye blog,, okei

http://emybloggergirl.blogspot.com/2011/11/jom-join-segmen-10-perkara-pelik.html

salam perkenalan =D

Cik Farahana berkata... [Reply to comment]

Hye There , blog yang masih t'sangat baru lha. . :) Baru start b'blogging pada bulan Julai. . :)

Http://storybyfarahana.blogspot.com/

ザイダツアズニ berkata... [Reply to comment]

jom singah sini,,

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/

Lia Irdelia berkata... [Reply to comment]

salam buat semua..

salam perkenalan..

~lia irdelia owner of Biar coretan Berbicara,,,

~Kl area,

~my blog?... all about love n life..

~:)

❤nadiah.rahim❤ berkata... [Reply to comment]

-nadiahshafiqah.blogspot.com-

actlly blog ni dah setahun lebih...cume tuan dia..mcm malas2 update..sibuk dgn study...kadang2..bile free je.....blog berkisah kisah peribadi..hal ehwal semasa..;)

tp..skang ni dah mule nk fokus pd blogging smule..sbb tuan dia ni baru je abis belajar..kat ipg..:)....tunggu posting je tahun depan.....tahun 2012 adalah tahun bakal bergelar guru sebenar..:)

belajar kat maktab terenggnu...asal kuantan..:)

tq abg ben..sbb wat segmen ni..:)

Cik Bunny berkata... [Reply to comment]

Jom singgah blog http://inspirebunny.blogspot.com/

-Cik Bunny berkongsi tips2 menarik disana ^_^

Fay berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum :)

jom singgah blog saya..

http://shipofdream.blogspot.com/

juz blog peribadi n sharing is caring.. hehe =P

masih belajar di UTeM..

nice to meet u all guys! terima kasih.. =)

Aku Mad berkata... [Reply to comment]

LINK BLOG : http://www.akumad.com/

FACEBOOK : http://www.facebook.com/cicakbabo

-keje sendiri
-anak tunggal/anak emas
-melayu
-haaa.. jomla kite berkenalan :)

Azrina Iz Ina berkata... [Reply to comment]

Si kecil membawakan msg ini..

http://ibusayangcomel.blogspot.com/2011/11/jambatan-tanpa-tol-by-bro-ben-hehe.html

ceriteraliyana berkata... [Reply to comment]

hye3!! yana di sini,,nama pena di bl0g ceriteraliyana

still study n fr0m johor,,^^

jemputla terbang2 ke bl0g yana,,

http://lurvelysweety.blogspot.com

thanks!!

Hazmin Hamudin berkata... [Reply to comment]

jom la ke Blog Hazmin Hamudin

blog berkaitan dengan kisah diri saya dan juga isu semasa. jangan segan untuk click link Blog Hazmin Hamudin ye... :)

masz86 berkata... [Reply to comment]

http://masrinasidek.blogspot.com/

Blog sy lebih kpd apa yg berlaku di sekeliling sy... kadang2 sy selitkan info2 utk tatapan semua...
Sy tinggal dan keja di Kuching, Swak..
Sudi2lah singgah ke blog sy...

Mak Usu berkata... [Reply to comment]

Assalammualaikum, jom singgah ke blog Mak Usu!!

http://sejutarasamakusu.blogspot.com/

Sejuta Rasa Mak Usu adalah diary original form heart :)

Anak jati Sarawak :)

Ida Osman berkata... [Reply to comment]

Salam..jemput la ke blog saya..www.sweetida.blogspot.com..ada link ke blog2 saya yang lain juga..
Jika anda tercari -cari resepi utk masakan anda bolehla singgah di blog saya utk cuba2 resepi saya..

Saya menulis tentang kehidupan saya dan kehidupan..masih bekerja dan tinggal Bandar Sunway..

Terima kasih pd En Ben sbb beri peluang utk promote blog sy yg x seberapa nih..

AidiL aFiFi berkata... [Reply to comment]

blog saya :: http://aidilafifi.blogspot.com/

asal penang tinggal dkat perak

jempotlah singgah di blog saya :))

sticker_getah berkata... [Reply to comment]

hye..jemput singgah sini..i juz try to be humor...
http://stickergetah.blogspot.com/

私の名前はMrs Lanun Daratです。 berkata... [Reply to comment]

salam Maal Hijrah,

Saya bukan lanun. Cuma seorang isteri kepada trooper komando 69 (VAT 69) yang nickname operasinya Lanun. So automatik saya jadi mrs lanun. Saya pun baru sebulan berblog. Saya seorang penterjemah dan polisher skrip.. singgahlah ok.

http://littlehornbill.blogspot.com/

Jangan menghina kalau enggan menghormati-ini tagline saya!

Bila Suha Memegang Pena berkata... [Reply to comment]

cik suha baru je kuar ngan 2nd blog..nothing spesel pon cuma sbgai tempat tok mengeluarkan idea dlm penulisan..

http://bicarasuha.blogspot.com/


::bicara suha::

farah izzati berkata... [Reply to comment]

http://belog-farah.blogspot.com/

saya masih belajar pun , tahun depan baru nak amik SPM . tengok orang lain ade blog sendiri best je sebab tu lahh blog farah ni wujud , baru je. lebih kurang 4 bulan . ape ade dalam blog saya ? jum lahh singgah dulu , blog tu simple je . macam tuan diaa . hehe :)

ERDA berkata... [Reply to comment]

http://monologiaku.blogspot.com

Latar belakang : bercerita ttg ragam manusia

Seorang pelajar kejuruteraan

JR berkata... [Reply to comment]

http://mycuteshoppe.blogspot.com

Lawatilah satu blog togel, buruk dan uzur yg tak menarik sama sekali. Amaran: Pasti menyesal tak terhingga selepas melawatnya...

cheq sue dieyha berkata... [Reply to comment]

jemput singgah blog saya
http://cheqsuedieyha.blogspot.com

tinggal di kelantan,suri rumah dan blog hanyalah berkaitan keadaan sekeliling dan pendapat mengenai sesuatu perkara.

Diera Tekikushika berkata... [Reply to comment]

thanks en ben sebab bg peluang mcm ni

pd blogger lain jomlaa g blog saya =)

http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/

ZaiRi-MiZa berkata... [Reply to comment]

salam ben..salam semua.

jemput singgah ke blog saya .blog lama yang tak aktif dan ingin diisi dgn pelbagai renungan dan info menarik.buat pencuci hati di kala lalai dgn nikmat dunia.entri yg lbh ringkas tp padat dr LM.jemput singgah ke http://iriaz-azim.blogspot.com/

Noorsha Muhamad berkata... [Reply to comment]

join yer..url: http://noorshamuhd.blogspot.com
Blog banyak pasal korea..Haha..Saya da habis blaja sekarang kat kl..hehe..jom singgah~

Perempuan Maniss berkata... [Reply to comment]

http://perempuan-manis.blogspot.com/

Salam maniss semua..
SMILE :)
tak kira walau dimana anda berada..

Student ag..dan kuliah di Jakarta..
asal Taiping belah utara nuh..

suka entry yg berinfo...yg bermanfaat utk pembaca lain..
di samping medium menambah kenalan..
entry yg lbh fokus ke kesihatan gigi dan mulut..mulut berbau ka.. lidah abnormal ka...dan perawatannya gimana..wee~~

sambil promote neh abg ben.. bulih ka? hehe...

♥ CIK TIHA ♥ berkata... [Reply to comment]

hye ! jom singgah sambil jadi follower saya... dah lama berblogging tapi follower tak ada... huhuuu...

http://ohhtiha-ohhme.blogspot.com/

gadisworld berkata... [Reply to comment]

salam ..

ni blog saya..nothing special hanya sekadar luahan rasa dan coretan dari hati jer..

http://pintuhati.blogspot.com

EdoHayra berkata... [Reply to comment]

I'm a new blogger actually :D
http://edohayra.blogspot.com

Fad berkata... [Reply to comment]

salam abg ben..dan salam blogger baru...

Jom singgah ke blog cikgu fad..entry terbaru adalah resepi makanan italy..hehe..blog cigu fad kongsikan macam2 yang bermanfaat..

selamat berkenalan

La dOLcE mEa_nAtt berkata... [Reply to comment]

salam perkenalan semua,
jom singgah blog saya :-
http://meanatt.blogspot.com/

blog sy tentang diri sendiri dan sekeliling, sbb sy org penang, saya selalu review tempat makan bes2 yang jarang2 org pegi...dan jugak tempat2 best di sini...jom serang!!!

Huzniey Saad berkata... [Reply to comment]

jemputan istimewa ke blog saya,hehe
http://heishuzniey.blogspot.com

huzniey,student,six teen,blog saya tentang pendapat sendiri dan kisah diri.

Meh la melawat.. meh meh :D

Azue-Chan~~ berkata... [Reply to comment]

hye..jemput singgah belog buruk saya..just for fun je..^^
http://staycoolpunyerciter.blogspot.com

salam kenalan..^^

jude razali berkata... [Reply to comment]

http://payongemox.blogspot.com/

must view. X_x

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

salam..tq ben..

bagi yg minat nak jenguk blog LM nak tau psl pengalaman kami di qatar atau apa saja, blh juga ke blog LM yg baru berumur setahun lebih . jom ke www.lydiamiza.com

Honey Liyana berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum..
Nie blog sy..
http://cikhoneyliyana.blogspot.com
Blog nie tntg personal life sy/apa yg sy rasa/fashion/health/friendship/
n others.. Klau sudi,dtg la jenguk..

~wany geleo~ berkata... [Reply to comment]

http://wany95-kisahhidupku.blogspot.com/
jom la singgah..
menarik psal blog nie??
klu nak tau menarik or tak, singgah la dulu..baru komen...huhu.. blog sye takde la secantik blog awak...tapi blog sye adalah blog sye..kecntikan blog nie, adelah inspirasi penghias nya...huhu..so wlau cmne pon rupa blog nie, blog tetap sebuah blog..

~DeaLin~ Luv!! berkata... [Reply to comment]

nak cube nasib jugak wee~

blog sy bese2 je..
bru tak baru jugak la..
pnh stop wat entry, sbb blog tak bole bukk. tp skrg da bole.. huu.
hbis sume komen2 ilang di situ, tp nsib frenz tak ilang..*teehee..:DD

da abis stdy,skrg tgh taman buah anggur je.. wuuu~
mai laa singgah..meh2..(^_~)Y

http://alinbaik.blogspot.com/

aRa ❤ aFiq™ berkata... [Reply to comment]

Jum singgah kt blog ara..
Blogger from UiTM..

http://izara4eva.blogspot.com/


p/s : sdikit cuak sbb blog bru lpas kne dlete td.. :(

wanie wonek berkata... [Reply to comment]

jom singgah blog saya

http://waniewonek.blogspot.com

ikot dan saya ja apa yang saya nk tulis. macam-macam cerita ada. btw, saya masih mencari ramai lagi kenalan.

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

www.sunahsukasakura.com

saya kawan katek...

tapi saya tak sama dengan katek, sebab saya masih belajar lagi...

blog saya pun macam katek, bese2 aje...

hahaha!

kaka berkata... [Reply to comment]

nak jugakk!!!:p

http://violetgurl-eka.blogspot.com/

aha..blog nih d handle oleh misz kaka a.k.a misz anje pon boley..hak2,kaka cuke mkn,nyummiee..coz it gain me a lot of energy,n the wajib xtivity is berangan...ngeh6 :D

Azzah berkata... [Reply to comment]

salam,nak tumpang sekaki la..

http://sayurlemak.blogspot.com/

saya bakal ibu yang gatal nak melukis.orang lain lukis pakai pencil,saya lukis pakai mouse dan publish dalam blog.sekarang semua entry pakai doodle.
jom la ke blog saya..:)

~C-K-K~ berkata... [Reply to comment]

Ni blog sya:

http://jomkongsistory.blogspot.com/

jom jejelan blog sy.. mcm2 cerita ada dalam tuh mcm kat kedai kopi la.. sukan, hiburan, politik dan mcm2 lg.. datang la pasti x rugi punya.. hehe

waniey berkata... [Reply to comment]

salam semua...

anak jati kelantan..
buka blog thun lps lg tp x aktif pun..skrg ni baru aktif blik...blog yg lebih kpd kisah kehidupan disekeliling wani...

meh la singgah blog wani..kalu suka follow le..huhuhu

http://seindahmutiara-waniey.blogspot.com

SuperGurlz berkata... [Reply to comment]

hyep u olz!

http://supergurlz90.blogspot.com/

nak kata super tuh xdak larh super mna cagat kan.. pape pun join pih larh kot ada yg terjah nak kenal blog burok aq.. ^_<

***Lebiu u olz!

fy berkata... [Reply to comment]

sangat2 baru. follower 3 org.
nnfny.blogspot.com

El-Janna berkata... [Reply to comment]

assalamualikum..^^

jom la singgah blog tak seberapa saya ni^^

http://bbyuya.blogspot.com

dah setahun berblog tapi still baru lagi..^^

IKASUHAIMI berkata... [Reply to comment]

http://ceriterakechik.blogspot.com/

i'm Ika Suhaimi,
this is my daily dairy :)
everything about me inside
jemput singgah semua.

Kuronofu91 berkata... [Reply to comment]

http://kuronofu91.blogspot.com

"Saya merupakan blogger photographer wannabe...harap dapat berkenalan dengan semua blogger especially yang minat fotografi....arigato...."


p/s:makin simple abg Ben punya segmen....hahaha...i loike...

NZ Diaz berkata... [Reply to comment]

saya suka suka baca blog yang tak banyak efek2 cantik menawan kalbu dan simple. contohnya http://storyscreamer.blogspot.com/ http://maicher.blogspot.com/
blog saya berkenaan pengalaman, pendapat, pengetahuan.

http://hzaid.blogspot.com

Atyn PhotoLover berkata... [Reply to comment]

hye , Atyn here !!
meyh singgah my blog meyh :)
ada story pasai kawan , pasai diri saya , hee ^^ I'm student yaww (but dah nak habis dah pun , lagi 2 hari jea)

meyh lawat neyh keyh http://datyn.blogspot.com/

A3FluRv3r berkata... [Reply to comment]

salam

~aien ;)
~shah alam ;)
~student ;)

blogging untuk sukasuka, luahan hati.
boleh dikatakan diary jugak kowt.;)
jomm jengukjenguk, follow pun okayy ;)

http://theunpredictableaiens.blogspot.com/

shanas ishak berkata... [Reply to comment]

jom ke blog shanas.

~blog biasa saja :)


http://shanasituaku.blogspot.com

QmaRidh berkata... [Reply to comment]

Hye,

*Qma
*Johor
*Ex-student UUM yg sdg bjinak2 dgn dunia blog ~ medium utk promote produk & mcari ramai kenalan :)

Jom join contest yang sy anjurkan shgga 9 Dec.. Hadiah amat berbaloi! O_o

http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/

Aisya berkata... [Reply to comment]

hehaaa. salam :)

online2 td terus singgah blog AB.
tinggal jejak sat eh. ;p

pggil kite sha je dah orait.
masih student di Poly SIS. hulu mari..

masih newbie dlm dunia blog. sgt seronok mngembara di blog senior!.

http://miss-aisya.blogspot.com

Gen2Merah berkata... [Reply to comment]

wahh bestnyaa.. Ramai kenalan baru.. rasa nak terjah semuanya malam ni.. Tq Bro ben...

CiKsasaFynA berkata... [Reply to comment]

jemput datang belog kte...

http://ciksasafynaa.blogspot.com/

asal langkawi
tapi study kat bangi.. jemput singgah yeww

Cik Eyka berkata... [Reply to comment]

eyka here !! blog eyka yg sgt simple n bnyk cte ttg ske duke idop eyka . law blogwalking blog eyka , FOLLOW skaly lah ye .

✿ AlynIrshadian ✿ berkata... [Reply to comment]

http://atashinchimikan.blogspot.com

-Blog ni baru berusia 6 bulan kalau tak salah. Heeee :D

-Ownernya student. Study dekat SMKA Al-Irshad. Form 1 tahun ni, form 2 tahun depan.

-Suka berblogging sangat-sangat!

-Suka terjah blog yang famous-famous termasuk blog ni.

That's all :)

Choco Ani berkata... [Reply to comment]

Jemput singgah ke blog kak ani.. baru je berblog.. kongsi coretan hidup dan apa yg berlaku bila dapur kak ani berasap.. http://chocoani.blogspot.com/ click ya.. ;)

Cik Seri Omel berkata... [Reply to comment]

salam, azrin from johor.
still belajar, kat MRSM Alor Gajah,
next year spm, blog ni dah almost two years, so, please welcome to cso.com

http://belog-azrin.blogspot.com

..FaTihaTuL zahRa... berkata... [Reply to comment]

SELAMAT HARI RAYA,..
SELAMAT DTG KE BELOG SAYA..HEHE

http://www.swavesimple.blogspot.com

cik abbit berkata... [Reply to comment]

selamat petang semua .
heehe selamat menyambot maal hijrah.
mari kite ber-kawan & ber-kongsi ilmu..
ape2 pon jempot laa singgah ke teratak ku <CikAbbit's Story>

Eza Boom Boom :) berkata... [Reply to comment]

Jom terjah belog Eza :
http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

Eza baru habes diploma. Tahun depan masuk degree. ^_^, so memang free nak terjah belog-belog yang ada..

Asal SARAWAK. Nak tau lebih-lebih pasal Eza yang boom boom...?? Jom ke belog Eza. I am waiting for u everybody..

Salam ukhuwah~

||EzzaTy AriFfiN|| berkata... [Reply to comment]

http://dessertroses.blogspot.com/

- ezzaty
- baru nak berjinak ngan dunia blog dah hampir 2 bulan...
- working gov staff
- jmput dtg blg

Pn. Sheila berkata... [Reply to comment]

salam kenal semua...:-)

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/

jom singgah, pn sheila dtg bertandang...

Cik Yuyu berkata... [Reply to comment]

Haiii! :)

saye yuyu. bukan name rekaan. hehe. simple. easy going. cool? :P

jemput datang eaaa? ^^

http://glossypinkluscious.blogspot.com/

Arra Ahmad berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum..

Abg Ben, nak join gak..hehe
Jom p blog Arra Ahmad,bakal nurse..
kecoh kat laman maya tapi pendiam di alam nyata!

http://arazua.blogspot.com

Wan Anie berkata... [Reply to comment]

Saya Wan Anie ibu yang bekerja sendiri :)

Jemput semua ke blog saya dan selamat berkenalan...

Blog Tinta Comellote

Areliff berkata... [Reply to comment]

http://www.areliff.com/
seorang blogger yg agak lama tak la sgt agak baru pon tak gak heheee..tapi yg penting friends itu penting..so, jemput la datang my blog okeh...ada riview skit utk koran :)

InDepEndEnt MomEnt berkata... [Reply to comment]

aslm..hye members blog yg laen...
just drop here...
meh la dtg blog kter...
sembang2 kosong jer..
http://syimlurfe.blogspot.com
do visit yaa...nnti kter jnjlan blog korg lak...
salam ma'al hijrah 1433... (^_^)v

Syafiq Ahadin berkata... [Reply to comment]

Salam perkenalan. Saya Syafiq Ahadin seorang yang mengaku kawan kepada Kak Sunah Sakura.

Nama diberi Syafiq Ahadin berasal dari Sabah! Teehee!

Dengan keyakinan yang jitu, confirm orang kat bawah2 ni tak dilayan sangat. So try je la komen. Hehe!

Saya post pasal life as student in PASUM. So kepada sesiapa yang nak masuk PASUM next year, woha! Jom kita discuss kat sini!

Hehe! Sekali lagi, saya Syafiq Ahadin menyambut anda dengan senyuman sinis. Woha!

azizul berkata... [Reply to comment]

selamat berkenalan untuk yang baru ketemu blog saya..

nama blog: azizul hakim /vespa degil
lokasi: johor
status: bujang
pekerjaan: student

blog klasik tuannya minat vespa..hehe

jom singgah = http://azizulhakim91.blogspot.com

Suriada Sulong berkata... [Reply to comment]

http://speciousuri.blogspot.com/

Hai semua.. sy seorg pekerja di bidang account, sambung degree di open university as a part time student. buat blog utk tambah kenalan dan merawat jiwa luka.. Teeheee~ Jom kita berkenalan.

Ms.Siti berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum.. hi bloggers

http://anangel92.blogspot.com

~hi im siti
~student uitm
~ct buat Blog ni just nk share ngn kwn2x N nk tmbh kwn bru.kalau brminat singgahla :D

jemputlah singgah oke!

P A U L I N E berkata... [Reply to comment]

hello!

saya 1st time join segmen seperti ini.. =) Blogging? Saya dah blog sejak tingkatan 4 & tahun nie masuk tahun ke 4.. ^^ syukur minat untuk menulis tu masih ada..

i'm Chinese but prefer tulis dalam Bahasa Malaysia & English.. bukan apa, tak reti nak express dalam Mandarin..

sudi2lah jalan2 ke 'rumah' kedua saya..


http://pigupingu.blogspot.com

erjJRE berkata... [Reply to comment]

http://waiyunowithmi.blogspot.com/

Hai All :D

LaiLai kat my blog :DD

Domou Arigatou Ghozaimasu !

huda omar berkata... [Reply to comment]

www.kehidupan92.blogspot.com

seorang manusia biasa; hanya luahan dari hati~ =)

rais berkata... [Reply to comment]

http://iejais2325.blogspot.com/
sy nk ikut jgk plizzzz

Operasi Hitam berkata... [Reply to comment]

hai all.. nama sy Amir.. sy Johorean.. Student Law kat UUM.. come visit my blog k.. :D

http://operasihitam.blogspot.com/

AQILAH ALIAS berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum &Salam 1 Blogger !

http://aqilahviolet.blogspot.com/

Kat atas tu link blog saya .hehe.
saya suke warna purple sbb tu la kalau korang masuk blog saya purple je .hehe. Qila n Purple mmg tak blh dipisahkan. *winkwink* . Saya seorg pelajar di slh sebuah sekolah dkt Trg ni je. Nak kenalan dgn sy jom la singgah di blog usang sy tu .hehe.

/salam kenalan semua\ :)

thisisaina berkata... [Reply to comment]

nama siber --> ainaamy
15 y/o
student
blog personal life .
gaya penulisan yang tak serius . *maknenye sempoi jelaa gitu kot . hha


Thisisaina.blogspot.com

Cebisan berkata... [Reply to comment]

http://coretcebisan.blogspot.com/
Blog yang baru mampu untuk dijalankan. ^^, harap dapat sokongan.

CIK MIEYKA IQA ♥ berkata... [Reply to comment]

hey ! um walking ke blog sye !
http://cikgadisblogger.blogspot.com/

Syafiq_Elf berkata... [Reply to comment]

nak join blh ? Tp syafiq dh lama blogging .. Hee~
www.syafiq-harddance94.blogspot.com ^_^

J. Hass berkata... [Reply to comment]

kalau abg ben yang buat mesti ramai join ni..

hi semua!!
nama saya jalal.. saya masih belajar.. blog saya masih baru.. jom jenguk blog saya ramai2..

http://lorongkanan.blogspot.com/

Irna berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum semua..

http://cokelatpooh.blogspot.com/

alhamdulillah, saya dah berblogging hampir 7 bulan.. bagi saya blog nie adalah coretan hati saya sama ada suka ataupun duka..

saya Irna tapi korang semua boleh panggil saya Ena.. saya masih belajar di Uitm Kedah.. saya tinggal di Cheras..

Selamat datang ke blog saya dan salam perkenalan.. :)

Mohd Billy berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum...
salam maal hijrah 1433
sy mohd dari kk sabah,btugas d jab pelajaran. sy adalah blogger baru n klu blh sy nak sgt bantuan dr korg semua. jgn lupa lawat sy di http://www.akusijebat.blogspot.com/
turunkan ilmu pd sy k...

farz zull berkata... [Reply to comment]

as salam....farz join memeriahkan..;)

blog farz baru lagi, banyak update pasal GA, tapi kisah2 random, santai pon ada terselit...do visit http://fadazaz.blogspot.com/
tengah berlangsung 1st contest.Rasa nak dapat TOP UP FREE, jemput2 la join

::CIK LYNN:: berkata... [Reply to comment]

salam n hi...

http://lynnlinda.blogspot.com

~cik lynn orang penang tapi sekarang studi kat usm kubang kerian, kelantan...
~sekarang ni undergraduate student for bachelor of health sciences (dietetics)...
~insyaAllah, bakal dietitian...(xtau? kena terjah blog cik lynn la...hehe)
~ni personal blog...so, cik lynn cter apa yg jadi skeliling cik lynn...n also some info..

[korg folo cik lynn, cik lynn akn folo korg balik...]

jom terjah cik lynn kat http://lynnlinda.blogspot.com

chiqubie berkata... [Reply to comment]

nak jugak lah..

hai..saya suka makan ayam goreng ng air laici ~

mas saari berkata... [Reply to comment]

http://www.massaari.com/

saya pun baru buat blog, tak sampai setahun lagi!
dah kawin, ada anak 2 dan bekerja!
blog takdelah menarik sangat, tapi kalau nak tau menarik ke tak bacalah sendiri... heheheee

iNtAn sHaFiNAs berkata... [Reply to comment]

aii..assalammualaikum..
sy intan shafinas..

my url:- intanshafinas.blogspot.com

it is just simple blog..sy menulis bkn utk famous tp menulis utk meluahkn apa yg terbuku dlm hati sy..
sy menulis anya utk suka2..it seems like my diary..story about my feeling and everythng in my life..

intan masih bergelar seorang stdnt jurusan diploma perakaunan di uitm lendu,alor gajah melaka..

welcome to my blog..^_^
sudi2lh menjengah ke blog sy yg x seberapa ni...thank you..

Rizal Hashim berkata... [Reply to comment]

Salam,

Saya Rizal dari JB dan sekarang menuntut di UiTM Shah Alam. BLogging dah start dari 2009 tapi kurang aktif. 2011 ni dah start aktif balik. Kalau mahu kan bacaan ringan dah bukan blog tentang peribadi semata-mata, visit blog saya ok.

mari melawat

www.ryzal87.blogspot.com

p/s: Thank you Abg Ben.

yura berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum sume...

em...tak tahu nak mulekan cam ne..name sy azura... saya baru je bape bulan wat blog ni....
saya tulis blog mll ape yang sy rse n jarang cite pasl peribadi cume kadang2 je hehe..sye dah keje..tapi keje bese2 je la....
kalo sudi jemputla ke blog sye ye kalo nak knl ngan sy k...
pape pun terime kasih sebab sudi singgah :)
http://suara-maya.blogspot.com/

juliaismail berkata... [Reply to comment]

Salam berkenalan semua...

Marilah singgah ke blog saya http://juliaismail@blogspot.com

Saya seorang wartawan di salah sebuah akhar tempatan. Hanya update blog bila ada kelapangan dan catatkan apa yang tak mampu saya nukilkan dalam helaian kertas yang anda beli di kedai mamak setiap hari...

Opieneon berkata... [Reply to comment]

http://opieneon.blogspot.com/

blog saya ni untuk bertanya soalan dan memberi pendapat masing2, tak kisah nak tanya soalan apa, just bgtau, then, sy akan buat entri olahan

sy belajar dan bekerja,

shah alam la tempat tinggal sy, hehe

Opieneon berkata... [Reply to comment]

http://opieneon.blogspot.com/

blog saya ni untuk bertanya soalan dan memberi pendapat masing2, tak kisah nak tanya soalan apa, just bgtau, then, sy akan buat entri olahan

sy belajar dan bekerja,

shah alam la tempat tinggal sy, hehe

nik nurhidayah berkata... [Reply to comment]

abg ben!! hihihi malu jap.

nama nik,kite student UKM. umr 20thun tapi kecik mcam 13 tahun. hiihhi
blog kite kaler pink kot..xtaw la kenape ..xmint pink pon..tpi ahhh xtaw la..

jemput la singgah

http://nnurhidayah.blogspot.com/#

pelangi hafyza berkata... [Reply to comment]

Asslamualaikum..

jemput singgah ye kat blog ceritera hafyza..
sebuah blog yang sentiasa mengharap Pelangi Ilahi dalam hidupnya.. ^_^

http://ceriterahafizah.blogspot.com/

Mohd Zakwan berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum semua :)

Nama aku Mohd Zakwan, blogger dari NEGERI SEMBILAN.
Umur baru je 16 tahun (tingkatan 4)
Blog aku berkenaan dengan TIPS dan TRICK KOMPUTER, cerita menarik, personal life dan apa saja aku nak kongsi ! jemput la ramai2 singgah Blog Mohd Zakwan :)

chekgu kechik berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum..

saya chekgukechik..knape name chekgukechik? sebab saya ni kechik orgnye..huhu

sy masih lg brgelar student di UPSI
kalau x keberatan sudi- sudilah singgah blog sy di http ://chekgukechik.blogspot.com/

blog yg masih setahun jagung & Salam Kenal..:)

nazihahRAFAR :) berkata... [Reply to comment]

blogger underage . orang cakap okay . :) still student . personal blog .
saya budak kedah . mai la jenguk blog saya :)

http://nazihahrafar.blogspot.com/

Ady Shakeyna berkata... [Reply to comment]

hehehehe . hai guys , i mmg peminat setia blog Ben , tp as silent readers , so just nk ajak ssiapa yg sudi utk "blogwalking" at http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fcoretankuduniakukeyna.blogspot.com%2F&h=QAQE7VtmH

Alin berkata... [Reply to comment]

@erjJRE

Jom intai blog saye :)

http://noorazlinmisri.blogspot.com/

DiDiE eLa berkata... [Reply to comment]

salam semua...

jemput jenguk2blog didie...

http://nshuhailahz.blogspot.com/

blog didie pasal kehidupan di sekeliling didie, tips, dan ada beberapa info..

didie from kedah...still belajar dekat kl...

p/s : thanx youu abg ben~

Asyraf Afiq berkata... [Reply to comment]

http://asyrafpunyeblog.blogspot.com

assalamualaikum,
blog ni da stahun lebih umur die,
masih belajar,
jenguk2 la blog saya ni ek

iEbAmUkHtAr berkata... [Reply to comment]

salam...
nak promote blog jgk...
baru lg neh...
masih belajar...
http://iebafeninlalat.blogspot.com/
salam perkenalan dr sy~

Qimayra Mohammad berkata... [Reply to comment]

seorang blogger dari tawau,sabah. any sabahan here? hehe.

CUMA NAK BAGITAU KORANG.. IF U LIKE GEEKSUGAR VISIT ME ASAP!

http://lifewifvanessa.blogspot.com

apa kamu mahu semuanya bisa, jemput ke rumah ku silaaa silaa~

ella berkata... [Reply to comment]

Harimau Malaya gangster bola,
meh jemput ke belogella.

hehehe..
selalunya jd silent reader tp kali ni menjelma :)


http://belogella.blogspot.com/

Aety Teja berkata... [Reply to comment]

hai blogger di luar sana..

sudi2 singgah ke blog AT yg serba sederhana.. AT akan taip apa sahaja yang AT suker.. berasal dari Selangor..

http://aetyhasteja.blogspot.com/

salam perkenalan semua.. BTW THANK YOU ABG BEN ^_^

Niesa itu sy. berkata... [Reply to comment]

im new blogger. prefer blog than facebook :)
dari johor. pelajar asasi undang-undang di UITM Shah Alam.

sangat berminat baca blog abg ben . dan masih membuat peningkatan untuk blog sendiri.

http://weepweppy.blogspot.com/

Pn. Ila berkata... [Reply to comment]

salam semua..jemput singgah ke blog saya. blog saya masih baru..baru bertatih..sesuai utk mereka yg baru belajar ke dapur.

http://cikguummiila.blogspot.com

Ady Shakeyna berkata... [Reply to comment]

@Ady Shakeyna

firstly , TQVM to Ben Ashaari sebab terbitkan idea sebegini , luv it much...
hai guys , sila la jalan-jalan di blog saya , blog yg simple , masih baru , dan ingin sekali mempunyai ramai kenalan dari blog , best regard guys ;
http://coretankuduniakukeyna.blogspot.com

Cerita Aku Dan Dia berkata... [Reply to comment]

hye...
sy ny simple2 jek,,bru nk b'jink2 dgn blog2 cmue ny,,mklum r,,y lps xwt blog sbb sbok gn exam je an,,
nxt year,,i'm will to cntnue stdy,,nk amek dgree,,huhu..so,,law nk knl,,meyh la join blog sy,,
http://myzamizaneverlasting.blogspot.com,,k..cyunk kamoo..

lily berkata... [Reply to comment]

HAI, JEMPUT LE SINGGAH KE TERATAK CIK LILY~~~

http://penchentalily.blogspot.com

EKCELI CIK LILY STILL BELAJAR LAGI. STUDENT PRAKTIKAL UITM. APAPUN SELAMAT BERKENALAN BUAT SEMUA BLOGGERS~

Cerita Aku Dan Dia berkata... [Reply to comment]

slm,,hye,,
sy ny bru2 jek bljo wt blog,,huhu..
time free la ktekn,,so..try la jguk2 blog sy k..
http://myzamizaneverlasting.blogspot.com

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

pon..pon..pon....mau mencri publisiti mahalan di sini juge...hehe...jom ke blog shaye yang bese-bese yang macam tuan beliau jugak yang bese-bese jer....

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/

akhir kate dri shaye:
"Biar banyak sengih jangan banyak songeh" (^_^)

<::.. SHAR ..::> berkata... [Reply to comment]

budak demam sorang nie nak tinggalkan url dia jugak kat sini....

http://mysilentnote.blogspot.com/

datang la bagi ubat kat saya..

T_______T

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata... [Reply to comment]

byknye laaa komen...LOL

saya budak baru nak up, tapi umur dah tua, xstudent...lol
sila dtg ke my blog...

to my blog - Acapsuur (>,<)

love ain XOXO berkata... [Reply to comment]

follow my blog yea :)
im sixteen . spm candidates 2012 . my blog is about my life :)
http://el-nieno.blogspot.com/

♥ Ieqa Chilleos♥ berkata... [Reply to comment]

Ini URL blog http://phosphorusarsenic.blogspot.com

Hehoy ! Nama Ieqa , duduk melaka , sedang berjuang dlm SPM . Perempuan sejati . Berblog dah berbulan bulan tapi tak ingat berapa bulan . Blog tu flexible , apa pun boleh :)

Nanti datang jalan jalan yeah ! :)

Twilleries berkata... [Reply to comment]

www.twilleries.blogspot.com.
blog ni baru buat tahun lpas. adalah crita pasal isu2 dan tutorials. Jom berkongsi crita?

nasha sanza berkata... [Reply to comment]

jemput datang dekat blog saya kalau sudi,http://nashasanzagorgon .blogspot.com..terima kasih

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum pembuka bicara.. chewahh..

gadis melayu in the house...!!!

pasai apa gadis melayu..??
hang nie ayu ka..??
lemah lembut ka..??
sopan santun ka..??

pasai pa hang duk soal pakai lorat utagha.. orang utagha ka..?? ngeeee~

ok nape gadis melayu.. sebab den nie memang orang melayu.. dan masih lagi gadis ok.. opppssss..

nak kenal lagi lanjut jom terjah sini---> http://atia-gadismelayu.blogspot.com/

welcome to my life.. heeeee~

Qasrina Fathurrahman berkata... [Reply to comment]

salam semua,jom ramai2 singah blog saya...
http://hanisamera.blogspot.com

miSs ziEe berkata... [Reply to comment]

hai....slm perkenalan ...tumpang lalu yew... sy bru dlm blog nie...jom la terjah my blog...eratkan silaturrahim...biar ramai kwn...!!!ok..enjoy~
kenalijiwaku.blogspot.com ......ramai2 la follow...

eddie yustin berkata... [Reply to comment]

Salam..satu lagi projek blog dari saya (inggeris)jom lawat blog ni..
berikan komen...agar blog bertambah mantap...

http://itsmeeddie.blogspot.com

NUR AMINA berkata... [Reply to comment]

jom berkenalan, mai jenguk blog akak http://amyadria.blogspot.com
Akak ni wanita bekerjaya...ceh...ceh
Lama dah keja gomen...nk pencen dah pun. Tak lawa tapi manis ada.
Akak ni bila ada masa lapang suka bw. Blog akak dah lama buat tapi tak update setahun lebih, baru sekarang rajin sikit, tu pun kadang-kadang copy paste orang punya. Sila datang ye!

Tq En. Ben sbb bg akak tumpang promote blog akak yang tak seberapa tu.

Nur Qistinaa berkata... [Reply to comment]

\\Assalamualaikum// hee, jemput ke <a href="meetweirdo.blogspot.com/>http://meetweirdo.blogspot.com</a>

ayiel berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum :)

meriah comment abang ben ye??

saya blogger baru lagi, nak mintak tnjuk ajar la jgak dpd yg pakar2
kalau entry saya ada salah mintak di tegur la ye?

saya student lagi kt UIA

boleh jenguk blog saya di sini

http://ayielefthanded.blogspot.com/

AMALINA berkata... [Reply to comment]

http://viajedenemo.blogspot.com/

dah 2 tahun berblogging tpi still baru.
still student lgi,, jemputlah singgah.

Mu Syuk berkata... [Reply to comment]

Laki bole:? hak hak!

http://lelakiskema.blogspot.com

nama: Muhammad syukri

Status: masih blaja

Tinggal: johor

blog ini tidak perlukan description.

none name berkata... [Reply to comment]

http://omelan10jari.blogspot.com

salam perkenalan..;>)

Miera Akmalina berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum semua .

ni link blog myra :
http://miera-akmalina.blogspot.com/

dalam blog myra ada ap ek ? hmm,, ta daa laa menarik pun . juz simple2 je . myra tggal kt kedah . still blja lg . candidates stpm ton depan .
rajin tuu terjah laa blog myra . :D

eika berkata... [Reply to comment]

http://eikasillystory.blogspot.com/

its nothing but my personal life and my feelings.
~eika
~19 y/o
~langkawi

saja nak join gak bende ni . hihi
luffya abg ben.

eCHARMing berkata... [Reply to comment]

SALAM MAAL HIJRAH

JADIKAN TAHUN INI LEBIH BAIK DARI SEBELUMNYA... HARI YANG BERLALU SUDAH MENJADI MIMPI..

http://eshecharm.blogspot.com

Adam berkata... [Reply to comment]

salam perkenalan , jom singgah blog buruk ni

syahady.blogspot.com

Jabar Ainal ^^ berkata... [Reply to comment]

salam.....hye sume..
nama jay
study at maktab ipoh TESL
blog pasal life and info
so jum la kite share ape yg ade same2 k...^^

nah ni die >> http://charameltheater.blogspot.com

Alin berkata... [Reply to comment]

jom blogwalking dkt sini...

http://mytringlovely.blogspot.com/

Cik Akmal berkata... [Reply to comment]

Salam perkenalan..

jom singgah blog nurul..

http://sicantiksiezuka.blogspot.com/

Siezuka adalah blog personal, segala luahan isi hati nurul, dikishakn kat dalam ni & yang penting saya suka makan..

saya keje kat pj & tinggal di damansara..

To Abg Ben, Semoga bejaya untuk kurus.. ;)

Aryanie Ismail berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum semua...

Hee seronok je baca blog abang Ben ni. tahu blog nipun sbb selalu skodeng blog cik Mat Gebu nk tgk resipi heee..

Blog ni memula buat saja nk promote buku novel saya Ingin Kusentuh Cintamu. Baru tak barulah nk berjinak2 dalam dunia penulisan ni. masih meneruskan minat dlm bidang penulisan walaupun ambil masa yg laa nk siapkan manuksrip hehe..

so lepas tu rasa mcm dh seronok pula menulis, lepaskan apa yg kita rasa dalm blog tu kan.. so salam perkenalan buat semua

Jom jalan2 tgk blog saya
http://aryanieismail.blogspot.com/

NURFATIN ATIKAH berkata... [Reply to comment]

http://nurfatinatikahmohdsharudin.blogspot.com/ Nurfatin Atikah. Masih belajar, baru 1st year. Blog ini tentang segala kisah suka duka dalam kehidupan saya, family & kawan2.. :)

ema_amy berkata... [Reply to comment]

Assalamulaikum..

Hai semua..
Sila lah singgah ke blog saya.
Saya baru mula berblog untuk suka-suka mencoret apa yg terfikir diminda... kalau ada salah dah silap..boleh lah diteguri..

JOMM...ZoooMMMM

http://madamemaamy.blogspot.com

Pustaka NurIman berkata... [Reply to comment]

silakan...
mungkin terjumpa sesuatau yang dicari selama ini.

SyazMira berkata... [Reply to comment]

Hyee , singgahsinggah la blog Syaza . Blog Syaza biasebiase jehh . Syaza biase update pasal luahan hati n kekadang about artis kegemaran Syaza . Nak taw sape ? Singgah la kayy ? Syaza baru Form2 . Stay Muar . Kayy , salam berkenalan :D

http://syazaandherlifee.blogspot.com

WANDA berkata... [Reply to comment]

assalammualaikum wbt

> blog direka utk meluahkan rasa hati..sekadar bkongsi cerita kisah hidup.
> sudah kawin & bkerja
> sudi2 lah jenguk.. ;)

http://lindahery8286.blogspot.com

★ NuNa ★ berkata... [Reply to comment]

salam ,, hyee semua ,, masih belajar .. just call me nuna .. kalau sudi singgala ye ,,
http://najihahandherdairy.blogspot.com

★ NuNa ★ berkata... [Reply to comment]

salam ,, hye semua !!! just vall me nuna ,, kalau sudi singgalah yee .. i'll follow youu back .. hehehe ..
http://najihahandherdairy.blogspot.com

Tentang Kita berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum...

http://azumylini.blogspot.com/

nama blog : tentang kita
pemilik blog : Linniey
Umo : 29 thn
Asal :Kelantan
Status : dah berkahwin
Blog : kebayakkan ttg diri saya dan ader informasi ttg kesihatan, ttg gosip artis dan mcm2 lgi

selamat berkenalan buar rakan2 blogger

dadoodles berkata... [Reply to comment]

hye. jemput2 tgk blog sy. ada accessories like long necklaces, rings and so on. ade promosi juga ! :D http://dadoodlesshop.blogspot.com/

BOBOayeeN berkata... [Reply to comment]

@ciksufi
Salam...sya juga new blogger..dulu langsung tak kenal apa tu blog pun..but since mengalami masalah kesihatan dan stay di rumah..sya mula kenal blog dan belajar sedikit demi sedikit setiap hari..wonderful jg ada blog ni...nak sahre apa saja especially my health problem itself..untuk panduan bersama..

kenali sya..
http://boboayeen.blogspot.com

(''_'') berkata... [Reply to comment]

eriqueetiqaz.blogspot.com

blog peribadi dan sedikit hiburan :)

jemputla singgah!

Adek Pijat berkata... [Reply to comment]

http://138dirah.blogspot.com/

pada yang sudi, jenguk jenguk la ke blog saya...saya memang addict pada freebies, free sample, contest dan giveaway.. ade sikit review tentang sumting sumting :)
baru nak blajar2 wat review...
and almost everything i wrote datang secara spontan.. ada yang berguna.. dan ada some entri with no point at all...hahahaha...
about me? i'm a gurl with no job but stil searching for sumting2 to earn money..born in 80's and a DIE-HARD-FAN of SpongeBob and Sepah[Sepahtu]!

http://138dirah.blogspot.com/

do read and very appreciate if you leave me a comment or idea.if you follow me, i would be delightful!

http://138dirah.blogspot.com/

Eiyra Mustafa berkata... [Reply to comment]

jemput singgah ke eiyramustafa5212.blogspot.com..:)
segala nya tentang kehidupan sy..

Princess^of^Hemp berkata... [Reply to comment]

Salam,

Agak ramai yang komen ye..

Dijemput sesiapa yang sudi untuk blogwalking di blog saya. Bloh ringkas mengenai diri saya dan apa2 saja isu atau story yang saya ingin cerita. Baru lepas grand dan masih dalam Management Trainee..

Blog saya ringkas. Harap sudi menjenguk..=)

Princess^of^Hemp berkata... [Reply to comment]

lupa nak tinggalkan url pula..hehe


http://princessofhemp.blogspot.com/

azelyusoff berkata... [Reply to comment]

jom singgah blog kecik saya.

http://24-7nay.blogspot.com

nurulauni berkata... [Reply to comment]

http://nurulauni123.blogspot.com/

joooom ziarah blog auni....blog auni bru je sebulan diwujudkan...skrg auni ada buat bloglist ..jooom ramai2 kita sertai...tarikh akhirnya esoook...

Aini_styl3 berkata... [Reply to comment]

Salam abg Ben..singgahla ke bl0g sy..
sy dh lame buat blog tp sikit je follower..hmm~ mungkin ble abg Ben dh singgah.. follower sy bertambah ramai..! blehla sy tgok blog diorang plak..blog sy mengenai diari sy selama ini..tolong abg Ben..tq

ainistyl3g4.blogspot.com

Im already 12 years old but Im interested to make blog as kak Lyssa..^^

Mr. Z dan Mis N berkata... [Reply to comment]

c.z dtg join sama...jom singgah blog chegu zubir

http://zubir5588.blogspot.com

Miss BaNu berkata... [Reply to comment]

Assalammualaikum..
saya menjemput semua blogger yg terbaca komen saya nih ke blog saya ye di
http://mulan-sahbanu.blogspot.com
setiap org ada cerita dan hobi masing2 begitu juga saya dan korang semua..so marilah kita saling berkunjung dan bertukar pendapt..ye..harap sudi singgah blog saya ye =)

nita berkata... [Reply to comment]

Salam ,,,
Nama saya Anita .
Student medik tapi tak macam budak medik punn.
18 tahun.
Start berblogging since July 2011. Baru larr jugak ann ?
Nama blog : Lukisan hati
URL : http://nitaliciousdotcom.blogspot.com
Kalo nak singgah , klik jerr okeyh ?LUKISAN HATI

Mummy Princess berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum....
Sila ler menjengah di belog saya
Bicara Hati Tanpa Suara di http://mummy-princess.blogspot.com

Menceritakan kisah saya, anak2 dan teman-teman di sekeliling saya agar dapat dijadikan diari.

Saya masih baru lagi didalam arena belog ini.........

Little Gurlz berkata... [Reply to comment]

Hai, salam perkenalan..sy baru je berjinak2 dlm dunia blog nie..sila lah berkunjung ke blog sy..
url: littlegurlzdiary.blogspot.com
blog berkisar catatan peribadi & isu semasa..

Little Gurlz berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum,
Hai, salam perkenalan..sy baru je berjinak2 dalam dunia blog..sila lah singgah diblog sy..

url:littlegurlzdiary.blogspot.com

blog yg menceritakan kisah peribadi sbg catatan diari sy serta isu semasa..

eenasuzira abdullah berkata... [Reply to comment]

Hi ramai yang muda remaja lagi ye? Tapi i dah mak orang. Haha. Blog pun suka-suka je. Kalau free2 meh ler jenguk blog mommy Eshal Khadeeja di sini; eenasuzira.blogspot.com

Nice to meet uols ;)

M Fizan berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum..
muhammad nazif nama diberi, pangkal namanya terang lelaki, blogging sudah menjadi hobi, maka kenalan pula dicari..

nama : Muhammad Nazif
url : http://nazlifestory.blogspot.com

status : pelajar INTEC bidang perubatan

motif blog ::
isu2 semasa, mengajak makhluk bernama manusia berfikir dan kadang-kadang tentang hidup sendiri

salam perkenalan :)

Eema Eshya berkata... [Reply to comment]

Yuhuuuuuu.....eMMa here !!!

Blog yang simple.. sesimple tuan empunya tanah.. suka gelak and penuh dengan cerita....

Blog : http://emmaeema.blogspot.com/

Facebook : http://www.facebook.com/#!/eema.emma
** sape nak add kat fb sila tinggalkan msg ek =)

G@D!z$ berkata... [Reply to comment]

salam sumer...
sy pn blogger baru jugak...
meh jenguk blog sy...

http://belogdaku.blogspot.com

Syukrina berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum , kalau sudi singgah lah blog syukrina yg bru aje knal2 dnia blog nyh oke =)

http://handmadeakuh.blogspot.com/

Siti Aisyah berkata... [Reply to comment]

blogwalking here...

http://ctaisyahcepumas.blogspot.com/

MoooNirabenz berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum.

Lawat lah blog saya,
sya gadis biasa, budak sekolah jee.
dah lama ada acc cuma jarang update. cuma sekarang ni rajin sikit sbb dah hbs PMR. and doakan saya dpt straight dlm PMR tau..! May God Bless You :)

http://gadistghbercerita.blogspot.com

zeybubumoshiiyui berkata... [Reply to comment]

Kalau orang lain boleh , saya pun boleh :)

Hii , saya Suzaira but Zey for short . Sweet 6teen (2011) , masih belajar kat Penang . Blog saya mengenai dengan apa yang berlaku disekeliling saya :) okay kalau sudi , singgah & tinggalkan tapak kaki dekat shoutbox ----> http://zeyramunchys.blogspot.com

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Ooooo!Ramai rupanya kat sini. :D

PeRmaTa~haTi berkata... [Reply to comment]

jom singgah ke blog saya...baru berjinak=jinak dalam dunia blog ni..
http://tintapermatahati.blogspot.com/

akatsuke berkata... [Reply to comment]

salam semua pakwe n makwe skalian...
sy akatsuke...
blog sy xdela hbt mne...
kalo sudi jgk2 la ye...
sy msh baru lg dlm dunia blog ni...
mintak tnjuk ajr...

http://genggelap.blogspot.com

tq.=)

Ain Ailana berkata... [Reply to comment]

salam! Ain disini !

http://creampuffdancupcake.blogspot.com/

NuRaIn NaBiLa Bt HaSlIzAm
candidate SPM '12 .
Sangat mencintai warna berasaskn nature

SiTi AiSya mzm-fc berkata... [Reply to comment]

Salam semua pembaca..salam ukhwah.jemput singgah (macam rumah pulak) blog saya .. blog masakan dan kehidupan saya,masih baru lagi jadi blogger..baru nak belajar kata orang
http://sitiaisya82.blogspot.com

asmat90 berkata... [Reply to comment]

haii...new blogger too..nothing special about me..meh singgah blog ambe..hihi..http://2merah1ungu3c.blogspot.com

w@n! k@mArudd!n berkata... [Reply to comment]

Salam , Wani here .

http://story-wanikamaruddin.blogspot.com/

*Nurul Hazwani bt Kamaruddin
*Mangse UPSR 2012
*Baru 2 bln dlm dunia blog

NURUL ASHIKIN berkata... [Reply to comment]

salam ..nak join boleh
nurul ashikin..saya baru lagi tau....
seorang cikgu,tinggal d perlis,sudah jatuh cinta sangat dengan dunia blog... saya suka bersahabat....jom melawat saya ehehheheh

http://ffullhousestory.blogspot.com
tebu manis

http://strawberisusu.blogspot.com
strawberi susu

isya berkata... [Reply to comment]

Toink toink toink,
Melompat-lompat,
Tinggalkan link,
Kalau sempat.

---------PELANGI----------------

http://pelangiisya.blogspot.com

♥ Zahira ♥ berkata... [Reply to comment]

jemput dtg ke blog sy http://kimchiwa2.blogspot.com/

blogging since April 2011, baru gak lagi.

kalau nk tau lebih lanjut sila dtg~ Thanks abg ben :)

Presiden Makwe Kintan berkata... [Reply to comment]

http://makwepakwekintan.blogspot.com

^__^

«Lebih lama ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 207   Terbaru› Baru»

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI