Blog baru ? Jom berkenalan dengan blogger lain ..

 

Segmen ke Ben ?? Tak laa… Ni saja je aku nak buat ‘jambatan  tanpa tol ‘  untuk mereka yang inginkan kenalan baru dalam dunia blog ni ..

Camana nak join ? Mudah je … Kat ruangan komen ni , korang tinggalkan url blog , ceritakan sedikit mengenai blog korang dan jugak latar belakang korang  ( keje , tinggal mana atau pon masih belajar ) ..

OK ? Senang je kan ? Mana la tau kot ada yang rajin nak blogwalking .. ni la masa dia kan ? Heheh.. Tu je la.. OK.. aku nak g jogging sat..

Tunggu apa lagi ? Tinggalkan la komen kat ruangan komen ni.. Jgn lupa ! Url , latar belakang korang dan citer skit pasal blog korang..

207 ulasan:

  1. jemput ke blog ciksufi http://ciksufi.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. hye!!! farah alias di sini!!!

    jum berkenalan dengan kisah farah alias. siapa-siapa yang nakkan blog yang simple tapi ada maksud yang tersendiri, boleh melawat Kisah Farah Alias. nice to know all of you :)

    jom lawat :-

    http://coretanharapan.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. hai semua..ni kali kedua sy join segmen abg ben..

    Saya cikgu di Usj. lebih 4 bulan saya menulis blog, ikut masa lapang dan mood...

    jangan segan-segan jenguk 'Ilham hati Aisy Nasiha" @ http://aisy-nasiha.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum,

    http://kisahmissxyz.blogspot.com

    start blogging thun ni. tp aktif blog yg ats ni bulan May. blog personal pljr sklh..

    ohh ya, Salam Maal Hijrah ^^

    BalasPadam
  5. http://fatihahsalleh.blogspot.com/ blog : All About My Life
    ~ blog nie still baru lagi . baru 3 bulan lebih
    ~ dlu ada blog , tpi disebabkan slah setting trus rosak blog uw
    owner : Fatihah Salleh
    ~ pelajar aliran sains tingatan 5
    ~ sekolah di smk dato' bentara luar batu pahat

    BalasPadam
  6. Asslamu'alaikum w.b.t abang Ben,boleh saya perkenalkan diri kat sini?

    Nama Blog: Saya Anak Jengka
    URL Blog:http://epol92.bogspot.com
    Genre Blog: Peribadi,Pendapat berkenaan isu semasa
    Status:masih student,kini belajar di UIA.....

    Harap abang Ben sudi ziarah =]

    BalasPadam
  7. http://nazhirahmazlan.blogspot.com/
    student :)
    cuma blog peribadi untuk medium berkongsi cerita

    sudilah singgah terima kasih

    BalasPadam
  8. www.lailamajid.blogspot.com

    blog yg lebih kepada cerita mengenai kehidupan disekeliling saya :)

    saya sedang bekerja dan tinggal di ampang :)

    jom singgah blog saya and kalau berkenan bole follow !! ^^

    BalasPadam
  9. URL : http://shafiqhashim.blogspot.com/

    TEMPAT TINGGAL : KEDAH

    LATAR BELAKANG BLOG : BLOG BEBAS DI DALAM SEMUA PENULISAN, JEMPUT DATANG BLOG SAYA.

    P/S : TERIMA KASIH BLOGGER BEN ASHAARI..

    BalasPadam
  10. http://misstora2.blogspot.com/.baru berblog tahun ini..

    tq abg ben bagi peluang promote blog sendiri..

    BalasPadam
  11. http://maszamysya.blogspot.com/
    masz kat cni..bri lagi buat blog taun nie..mase study jaranglah update tapi lepas dah abis study nie InsyaALLAH kan slalu update..suke blogwalking kat blog org..seorang yang byk ckp n suke baca novel.

    BalasPadam
  12. Nak jugak ! hehee

    Nama Umi Farhana Zakaria..
    Asal Ipoh Perak .. Bekerja di Pejabat Daerah dan Tanah Ipoh .. Merupakan anak ke -5 dari 7 adik beradik .. Single but not available .. hahaha ^_^

    Blog saya nie simple jer .. Tak banyak info yang best tapi sedang berusaha ke arah memajukan blog .. hehehe .. banyak cita pasal diri sendiri je rasanya .. hehehe .. hmm ape kata tolong bagi advice macam mane nak buat blog dikunjungi ramai boleh ? tolong menolong amalan mulia .. :)


    Jom jom singgah sini :)
    http://2octobersecret.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. http://sempoi9.blogspot.com/

    *blog ni baru 2 bulan je..
    sebelum ni mmg pernah ade blog,
    tapi ntah kenapa gadget, widget segala, dalam tuh hilang..
    so, buat la blog baru ni.
    *13 tahun | SMK Seri Perak |

    BalasPadam
  14. http://www.puterikatek.com/

    nama saya katek...saya dulu belajar...skrg dh keje....saya org kedah...hehehehe....blog saya bese2 aje...

    moh le kalau sudi....ngehngehngeh

    BalasPadam
  15. Hye.. sye bolat..*erkk.. bolat pon bolat lah kan.. sye sorg yg suke mkn tpi ta suke tdo.. ade org ckp suke mkn suke tdo kan3? alah.. tu org lain.. ni bolat.. sye bolat bukan sbrag bolat.. tpi sye bolat yg comel =D..sye suke AngryBird.. tpi kdg2 sye ikut prngai ANgryBird iaitu Marah kan.. eh.. *melalutpanjangpulak..
    ape lagi.. nak kenal bolat jom terjah bolat la.. lgipun tgah buad segmen yg pelik.. wahh.. korg ape yg pelik? nah.. jom jln2 ke bolat punye blog,, okei

    http://emybloggergirl.blogspot.com/2011/11/jom-join-segmen-10-perkara-pelik.html

    salam perkenalan =D

    BalasPadam
  16. Hye There , blog yang masih t'sangat baru lha. . :) Baru start b'blogging pada bulan Julai. . :)

    Http://storybyfarahana.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. jom singah sini,,

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. salam buat semua..

    salam perkenalan..

    ~lia irdelia owner of Biar coretan Berbicara,,,

    ~Kl area,

    ~my blog?... all about love n life..

    ~:)

    BalasPadam
  19. -nadiahshafiqah.blogspot.com-

    actlly blog ni dah setahun lebih...cume tuan dia..mcm malas2 update..sibuk dgn study...kadang2..bile free je.....blog berkisah kisah peribadi..hal ehwal semasa..;)

    tp..skang ni dah mule nk fokus pd blogging smule..sbb tuan dia ni baru je abis belajar..kat ipg..:)....tunggu posting je tahun depan.....tahun 2012 adalah tahun bakal bergelar guru sebenar..:)

    belajar kat maktab terenggnu...asal kuantan..:)

    tq abg ben..sbb wat segmen ni..:)

    BalasPadam
  20. Jom singgah blog http://inspirebunny.blogspot.com/

    -Cik Bunny berkongsi tips2 menarik disana ^_^

    BalasPadam
  21. assalamualaikum :)

    jom singgah blog saya..

    http://shipofdream.blogspot.com/

    juz blog peribadi n sharing is caring.. hehe =P

    masih belajar di UTeM..

    nice to meet u all guys! terima kasih.. =)

    BalasPadam
  22. LINK BLOG : http://www.akumad.com/

    FACEBOOK : http://www.facebook.com/cicakbabo

    -keje sendiri
    -anak tunggal/anak emas
    -melayu
    -haaa.. jomla kite berkenalan :)

    BalasPadam
  23. Si kecil membawakan msg ini..

    http://ibusayangcomel.blogspot.com/2011/11/jambatan-tanpa-tol-by-bro-ben-hehe.html

    BalasPadam
  24. hye3!! yana di sini,,nama pena di bl0g ceriteraliyana

    still study n fr0m johor,,^^

    jemputla terbang2 ke bl0g yana,,

    http://lurvelysweety.blogspot.com

    thanks!!

    BalasPadam
  25. jom la ke Blog Hazmin Hamudin

    blog berkaitan dengan kisah diri saya dan juga isu semasa. jangan segan untuk click link Blog Hazmin Hamudin ye... :)

    BalasPadam
  26. http://masrinasidek.blogspot.com/

    Blog sy lebih kpd apa yg berlaku di sekeliling sy... kadang2 sy selitkan info2 utk tatapan semua...
    Sy tinggal dan keja di Kuching, Swak..
    Sudi2lah singgah ke blog sy...

    BalasPadam
  27. Assalammualaikum, jom singgah ke blog Mak Usu!!

    http://sejutarasamakusu.blogspot.com/

    Sejuta Rasa Mak Usu adalah diary original form heart :)

    Anak jati Sarawak :)

    BalasPadam
  28. Salam..jemput la ke blog saya..www.sweetida.blogspot.com..ada link ke blog2 saya yang lain juga..
    Jika anda tercari -cari resepi utk masakan anda bolehla singgah di blog saya utk cuba2 resepi saya..

    Saya menulis tentang kehidupan saya dan kehidupan..masih bekerja dan tinggal Bandar Sunway..

    Terima kasih pd En Ben sbb beri peluang utk promote blog sy yg x seberapa nih..

    BalasPadam
  29. blog saya :: http://aidilafifi.blogspot.com/

    asal penang tinggal dkat perak

    jempotlah singgah di blog saya :))

    BalasPadam
  30. hye..jemput singgah sini..i juz try to be humor...
    http://stickergetah.blogspot.com/

    BalasPadam
  31. salam Maal Hijrah,

    Saya bukan lanun. Cuma seorang isteri kepada trooper komando 69 (VAT 69) yang nickname operasinya Lanun. So automatik saya jadi mrs lanun. Saya pun baru sebulan berblog. Saya seorang penterjemah dan polisher skrip.. singgahlah ok.

    http://littlehornbill.blogspot.com/

    Jangan menghina kalau enggan menghormati-ini tagline saya!

    BalasPadam
  32. cik suha baru je kuar ngan 2nd blog..nothing spesel pon cuma sbgai tempat tok mengeluarkan idea dlm penulisan..

    http://bicarasuha.blogspot.com/


    ::bicara suha::

    BalasPadam
  33. http://belog-farah.blogspot.com/

    saya masih belajar pun , tahun depan baru nak amik SPM . tengok orang lain ade blog sendiri best je sebab tu lahh blog farah ni wujud , baru je. lebih kurang 4 bulan . ape ade dalam blog saya ? jum lahh singgah dulu , blog tu simple je . macam tuan diaa . hehe :)

    BalasPadam
  34. http://monologiaku.blogspot.com

    Latar belakang : bercerita ttg ragam manusia

    Seorang pelajar kejuruteraan

    BalasPadam
  35. http://mycuteshoppe.blogspot.com

    Lawatilah satu blog togel, buruk dan uzur yg tak menarik sama sekali. Amaran: Pasti menyesal tak terhingga selepas melawatnya...

    BalasPadam
  36. jemput singgah blog saya
    http://cheqsuedieyha.blogspot.com

    tinggal di kelantan,suri rumah dan blog hanyalah berkaitan keadaan sekeliling dan pendapat mengenai sesuatu perkara.

    BalasPadam
  37. thanks en ben sebab bg peluang mcm ni

    pd blogger lain jomlaa g blog saya =)

    http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/

    BalasPadam
  38. salam ben..salam semua.

    jemput singgah ke blog saya .blog lama yang tak aktif dan ingin diisi dgn pelbagai renungan dan info menarik.buat pencuci hati di kala lalai dgn nikmat dunia.entri yg lbh ringkas tp padat dr LM.jemput singgah ke http://iriaz-azim.blogspot.com/

    BalasPadam
  39. join yer..url: http://noorshamuhd.blogspot.com
    Blog banyak pasal korea..Haha..Saya da habis blaja sekarang kat kl..hehe..jom singgah~

    BalasPadam
  40. http://perempuan-manis.blogspot.com/

    Salam maniss semua..
    SMILE :)
    tak kira walau dimana anda berada..

    Student ag..dan kuliah di Jakarta..
    asal Taiping belah utara nuh..

    suka entry yg berinfo...yg bermanfaat utk pembaca lain..
    di samping medium menambah kenalan..
    entry yg lbh fokus ke kesihatan gigi dan mulut..mulut berbau ka.. lidah abnormal ka...dan perawatannya gimana..wee~~

    sambil promote neh abg ben.. bulih ka? hehe...

    BalasPadam
  41. hye ! jom singgah sambil jadi follower saya... dah lama berblogging tapi follower tak ada... huhuuu...

    http://ohhtiha-ohhme.blogspot.com/

    BalasPadam
  42. salam ..

    ni blog saya..nothing special hanya sekadar luahan rasa dan coretan dari hati jer..

    http://pintuhati.blogspot.com

    BalasPadam
  43. I'm a new blogger actually :D
    http://edohayra.blogspot.com

    BalasPadam
  44. salam abg ben..dan salam blogger baru...

    Jom singgah ke blog cikgu fad..entry terbaru adalah resepi makanan italy..hehe..blog cigu fad kongsikan macam2 yang bermanfaat..

    selamat berkenalan

    BalasPadam
  45. salam perkenalan semua,
    jom singgah blog saya :-
    http://meanatt.blogspot.com/

    blog sy tentang diri sendiri dan sekeliling, sbb sy org penang, saya selalu review tempat makan bes2 yang jarang2 org pegi...dan jugak tempat2 best di sini...jom serang!!!

    BalasPadam
  46. jemputan istimewa ke blog saya,hehe
    http://heishuzniey.blogspot.com

    huzniey,student,six teen,blog saya tentang pendapat sendiri dan kisah diri.

    Meh la melawat.. meh meh :D

    BalasPadam
  47. hye..jemput singgah belog buruk saya..just for fun je..^^
    http://staycoolpunyerciter.blogspot.com

    salam kenalan..^^

    BalasPadam
  48. http://payongemox.blogspot.com/

    must view. X_x

    BalasPadam
  49. salam..tq ben..

    bagi yg minat nak jenguk blog LM nak tau psl pengalaman kami di qatar atau apa saja, blh juga ke blog LM yg baru berumur setahun lebih . jom ke www.lydiamiza.com

    BalasPadam
  50. Assalamualaikum..
    Nie blog sy..
    http://cikhoneyliyana.blogspot.com
    Blog nie tntg personal life sy/apa yg sy rasa/fashion/health/friendship/
    n others.. Klau sudi,dtg la jenguk..

    BalasPadam
  51. http://wany95-kisahhidupku.blogspot.com/
    jom la singgah..
    menarik psal blog nie??
    klu nak tau menarik or tak, singgah la dulu..baru komen...huhu.. blog sye takde la secantik blog awak...tapi blog sye adalah blog sye..kecntikan blog nie, adelah inspirasi penghias nya...huhu..so wlau cmne pon rupa blog nie, blog tetap sebuah blog..

    BalasPadam
  52. nak cube nasib jugak wee~

    blog sy bese2 je..
    bru tak baru jugak la..
    pnh stop wat entry, sbb blog tak bole bukk. tp skrg da bole.. huu.
    hbis sume komen2 ilang di situ, tp nsib frenz tak ilang..*teehee..:DD

    da abis stdy,skrg tgh taman buah anggur je.. wuuu~
    mai laa singgah..meh2..(^_~)Y

    http://alinbaik.blogspot.com/

    BalasPadam
  53. Jum singgah kt blog ara..
    Blogger from UiTM..

    http://izara4eva.blogspot.com/


    p/s : sdikit cuak sbb blog bru lpas kne dlete td.. :(

    BalasPadam
  54. jom singgah blog saya

    http://waniewonek.blogspot.com

    ikot dan saya ja apa yang saya nk tulis. macam-macam cerita ada. btw, saya masih mencari ramai lagi kenalan.

    BalasPadam
  55. www.sunahsukasakura.com

    saya kawan katek...

    tapi saya tak sama dengan katek, sebab saya masih belajar lagi...

    blog saya pun macam katek, bese2 aje...

    hahaha!

    BalasPadam
  56. nak jugakk!!!:p

    http://violetgurl-eka.blogspot.com/

    aha..blog nih d handle oleh misz kaka a.k.a misz anje pon boley..hak2,kaka cuke mkn,nyummiee..coz it gain me a lot of energy,n the wajib xtivity is berangan...ngeh6 :D

    BalasPadam
  57. salam,nak tumpang sekaki la..

    http://sayurlemak.blogspot.com/

    saya bakal ibu yang gatal nak melukis.orang lain lukis pakai pencil,saya lukis pakai mouse dan publish dalam blog.sekarang semua entry pakai doodle.
    jom la ke blog saya..:)

    BalasPadam
  58. Ni blog sya:

    http://jomkongsistory.blogspot.com/

    jom jejelan blog sy.. mcm2 cerita ada dalam tuh mcm kat kedai kopi la.. sukan, hiburan, politik dan mcm2 lg.. datang la pasti x rugi punya.. hehe

    BalasPadam
  59. salam semua...

    anak jati kelantan..
    buka blog thun lps lg tp x aktif pun..skrg ni baru aktif blik...blog yg lebih kpd kisah kehidupan disekeliling wani...

    meh la singgah blog wani..kalu suka follow le..huhuhu

    http://seindahmutiara-waniey.blogspot.com

    BalasPadam
  60. hyep u olz!

    http://supergurlz90.blogspot.com/

    nak kata super tuh xdak larh super mna cagat kan.. pape pun join pih larh kot ada yg terjah nak kenal blog burok aq.. ^_<

    ***Lebiu u olz!

    BalasPadam
  61. sangat2 baru. follower 3 org.
    nnfny.blogspot.com

    BalasPadam
  62. assalamualikum..^^

    jom la singgah blog tak seberapa saya ni^^

    http://bbyuya.blogspot.com

    dah setahun berblog tapi still baru lagi..^^

    BalasPadam
  63. http://ceriterakechik.blogspot.com/

    i'm Ika Suhaimi,
    this is my daily dairy :)
    everything about me inside
    jemput singgah semua.

    BalasPadam
  64. http://kuronofu91.blogspot.com

    "Saya merupakan blogger photographer wannabe...harap dapat berkenalan dengan semua blogger especially yang minat fotografi....arigato...."


    p/s:makin simple abg Ben punya segmen....hahaha...i loike...

    BalasPadam
  65. saya suka suka baca blog yang tak banyak efek2 cantik menawan kalbu dan simple. contohnya http://storyscreamer.blogspot.com/ http://maicher.blogspot.com/
    blog saya berkenaan pengalaman, pendapat, pengetahuan.

    http://hzaid.blogspot.com

    BalasPadam
  66. hye , Atyn here !!
    meyh singgah my blog meyh :)
    ada story pasai kawan , pasai diri saya , hee ^^ I'm student yaww (but dah nak habis dah pun , lagi 2 hari jea)

    meyh lawat neyh keyh http://datyn.blogspot.com/

    BalasPadam
  67. salam

    ~aien ;)
    ~shah alam ;)
    ~student ;)

    blogging untuk sukasuka, luahan hati.
    boleh dikatakan diary jugak kowt.;)
    jomm jengukjenguk, follow pun okayy ;)

    http://theunpredictableaiens.blogspot.com/

    BalasPadam
  68. jom ke blog shanas.

    ~blog biasa saja :)


    http://shanasituaku.blogspot.com

    BalasPadam
  69. Hye,

    *Qma
    *Johor
    *Ex-student UUM yg sdg bjinak2 dgn dunia blog ~ medium utk promote produk & mcari ramai kenalan :)

    Jom join contest yang sy anjurkan shgga 9 Dec.. Hadiah amat berbaloi! O_o

    http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/

    BalasPadam
  70. hehaaa. salam :)

    online2 td terus singgah blog AB.
    tinggal jejak sat eh. ;p

    pggil kite sha je dah orait.
    masih student di Poly SIS. hulu mari..

    masih newbie dlm dunia blog. sgt seronok mngembara di blog senior!.

    http://miss-aisya.blogspot.com

    BalasPadam
  71. wahh bestnyaa.. Ramai kenalan baru.. rasa nak terjah semuanya malam ni.. Tq Bro ben...

    BalasPadam
  72. jemput datang belog kte...

    http://ciksasafynaa.blogspot.com/

    asal langkawi
    tapi study kat bangi.. jemput singgah yeww

    BalasPadam
  73. eyka here !! blog eyka yg sgt simple n bnyk cte ttg ske duke idop eyka . law blogwalking blog eyka , FOLLOW skaly lah ye .

    BalasPadam
  74. http://atashinchimikan.blogspot.com

    -Blog ni baru berusia 6 bulan kalau tak salah. Heeee :D

    -Ownernya student. Study dekat SMKA Al-Irshad. Form 1 tahun ni, form 2 tahun depan.

    -Suka berblogging sangat-sangat!

    -Suka terjah blog yang famous-famous termasuk blog ni.

    That's all :)

    BalasPadam
  75. Jemput singgah ke blog kak ani.. baru je berblog.. kongsi coretan hidup dan apa yg berlaku bila dapur kak ani berasap.. http://chocoani.blogspot.com/ click ya.. ;)

    BalasPadam
  76. salam, azrin from johor.
    still belajar, kat MRSM Alor Gajah,
    next year spm, blog ni dah almost two years, so, please welcome to cso.com

    http://belog-azrin.blogspot.com

    BalasPadam
  77. SELAMAT HARI RAYA,..
    SELAMAT DTG KE BELOG SAYA..HEHE

    http://www.swavesimple.blogspot.com

    BalasPadam
  78. selamat petang semua .
    heehe selamat menyambot maal hijrah.
    mari kite ber-kawan & ber-kongsi ilmu..
    ape2 pon jempot laa singgah ke teratak ku <CikAbbit's Story>

    BalasPadam
  79. Jom terjah belog Eza :
    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

    Eza baru habes diploma. Tahun depan masuk degree. ^_^, so memang free nak terjah belog-belog yang ada..

    Asal SARAWAK. Nak tau lebih-lebih pasal Eza yang boom boom...?? Jom ke belog Eza. I am waiting for u everybody..

    Salam ukhuwah~

    BalasPadam
  80. http://dessertroses.blogspot.com/

    - ezzaty
    - baru nak berjinak ngan dunia blog dah hampir 2 bulan...
    - working gov staff
    - jmput dtg blg

    BalasPadam
  81. salam kenal semua...:-)

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/

    jom singgah, pn sheila dtg bertandang...

    BalasPadam
  82. Haiii! :)

    saye yuyu. bukan name rekaan. hehe. simple. easy going. cool? :P

    jemput datang eaaa? ^^

    http://glossypinkluscious.blogspot.com/

    BalasPadam
  83. Assalamualaikum..

    Abg Ben, nak join gak..hehe
    Jom p blog Arra Ahmad,bakal nurse..
    kecoh kat laman maya tapi pendiam di alam nyata!

    http://arazua.blogspot.com

    BalasPadam
  84. Saya Wan Anie ibu yang bekerja sendiri :)

    Jemput semua ke blog saya dan selamat berkenalan...

    Blog Tinta Comellote

    BalasPadam
  85. http://www.areliff.com/
    seorang blogger yg agak lama tak la sgt agak baru pon tak gak heheee..tapi yg penting friends itu penting..so, jemput la datang my blog okeh...ada riview skit utk koran :)

    BalasPadam
  86. aslm..hye members blog yg laen...
    just drop here...
    meh la dtg blog kter...
    sembang2 kosong jer..
    http://syimlurfe.blogspot.com
    do visit yaa...nnti kter jnjlan blog korg lak...
    salam ma'al hijrah 1433... (^_^)v

    BalasPadam
  87. Salam perkenalan. Saya Syafiq Ahadin seorang yang mengaku kawan kepada Kak Sunah Sakura.

    Nama diberi Syafiq Ahadin berasal dari Sabah! Teehee!

    Dengan keyakinan yang jitu, confirm orang kat bawah2 ni tak dilayan sangat. So try je la komen. Hehe!

    Saya post pasal life as student in PASUM. So kepada sesiapa yang nak masuk PASUM next year, woha! Jom kita discuss kat sini!

    Hehe! Sekali lagi, saya Syafiq Ahadin menyambut anda dengan senyuman sinis. Woha!

    BalasPadam
  88. selamat berkenalan untuk yang baru ketemu blog saya..

    nama blog: azizul hakim /vespa degil
    lokasi: johor
    status: bujang
    pekerjaan: student

    blog klasik tuannya minat vespa..hehe

    jom singgah = http://azizulhakim91.blogspot.com

    BalasPadam
  89. http://speciousuri.blogspot.com/

    Hai semua.. sy seorg pekerja di bidang account, sambung degree di open university as a part time student. buat blog utk tambah kenalan dan merawat jiwa luka.. Teeheee~ Jom kita berkenalan.

    BalasPadam
  90. Assalamualaikum.. hi bloggers

    http://anangel92.blogspot.com

    ~hi im siti
    ~student uitm
    ~ct buat Blog ni just nk share ngn kwn2x N nk tmbh kwn bru.kalau brminat singgahla :D

    jemputlah singgah oke!

    BalasPadam
  91. hello!

    saya 1st time join segmen seperti ini.. =) Blogging? Saya dah blog sejak tingkatan 4 & tahun nie masuk tahun ke 4.. ^^ syukur minat untuk menulis tu masih ada..

    i'm Chinese but prefer tulis dalam Bahasa Malaysia & English.. bukan apa, tak reti nak express dalam Mandarin..

    sudi2lah jalan2 ke 'rumah' kedua saya..


    http://pigupingu.blogspot.com

    BalasPadam
  92. http://waiyunowithmi.blogspot.com/

    Hai All :D

    LaiLai kat my blog :DD

    Domou Arigatou Ghozaimasu !

    BalasPadam
  93. www.kehidupan92.blogspot.com

    seorang manusia biasa; hanya luahan dari hati~ =)

    BalasPadam
  94. http://iejais2325.blogspot.com/
    sy nk ikut jgk plizzzz

    BalasPadam
  95. hai all.. nama sy Amir.. sy Johorean.. Student Law kat UUM.. come visit my blog k.. :D

    http://operasihitam.blogspot.com/

    BalasPadam
  96. Assalamualaikum &Salam 1 Blogger !

    http://aqilahviolet.blogspot.com/

    Kat atas tu link blog saya .hehe.
    saya suke warna purple sbb tu la kalau korang masuk blog saya purple je .hehe. Qila n Purple mmg tak blh dipisahkan. *winkwink* . Saya seorg pelajar di slh sebuah sekolah dkt Trg ni je. Nak kenalan dgn sy jom la singgah di blog usang sy tu .hehe.

    /salam kenalan semua\ :)

    BalasPadam
  97. nama siber --> ainaamy
    15 y/o
    student
    blog personal life .
    gaya penulisan yang tak serius . *maknenye sempoi jelaa gitu kot . hha


    Thisisaina.blogspot.com

    BalasPadam
  98. http://coretcebisan.blogspot.com/
    Blog yang baru mampu untuk dijalankan. ^^, harap dapat sokongan.

    BalasPadam
  99. hey ! um walking ke blog sye !
    http://cikgadisblogger.blogspot.com/

    BalasPadam
  100. nak join blh ? Tp syafiq dh lama blogging .. Hee~
    www.syafiq-harddance94.blogspot.com ^_^

    BalasPadam
  101. kalau abg ben yang buat mesti ramai join ni..

    hi semua!!
    nama saya jalal.. saya masih belajar.. blog saya masih baru.. jom jenguk blog saya ramai2..

    http://lorongkanan.blogspot.com/

    BalasPadam
  102. Assalamualaikum semua..

    http://cokelatpooh.blogspot.com/

    alhamdulillah, saya dah berblogging hampir 7 bulan.. bagi saya blog nie adalah coretan hati saya sama ada suka ataupun duka..

    saya Irna tapi korang semua boleh panggil saya Ena.. saya masih belajar di Uitm Kedah.. saya tinggal di Cheras..

    Selamat datang ke blog saya dan salam perkenalan.. :)

    BalasPadam
  103. Assalamualaikum...
    salam maal hijrah 1433
    sy mohd dari kk sabah,btugas d jab pelajaran. sy adalah blogger baru n klu blh sy nak sgt bantuan dr korg semua. jgn lupa lawat sy di http://www.akusijebat.blogspot.com/
    turunkan ilmu pd sy k...

    BalasPadam
  104. as salam....farz join memeriahkan..;)

    blog farz baru lagi, banyak update pasal GA, tapi kisah2 random, santai pon ada terselit...do visit http://fadazaz.blogspot.com/
    tengah berlangsung 1st contest.Rasa nak dapat TOP UP FREE, jemput2 la join

    BalasPadam
  105. salam n hi...

    http://lynnlinda.blogspot.com

    ~cik lynn orang penang tapi sekarang studi kat usm kubang kerian, kelantan...
    ~sekarang ni undergraduate student for bachelor of health sciences (dietetics)...
    ~insyaAllah, bakal dietitian...(xtau? kena terjah blog cik lynn la...hehe)
    ~ni personal blog...so, cik lynn cter apa yg jadi skeliling cik lynn...n also some info..

    [korg folo cik lynn, cik lynn akn folo korg balik...]

    jom terjah cik lynn kat http://lynnlinda.blogspot.com

    BalasPadam
  106. nak jugak lah..

    hai..saya suka makan ayam goreng ng air laici ~

    BalasPadam
  107. http://www.massaari.com/

    saya pun baru buat blog, tak sampai setahun lagi!
    dah kawin, ada anak 2 dan bekerja!
    blog takdelah menarik sangat, tapi kalau nak tau menarik ke tak bacalah sendiri... heheheee

    BalasPadam
  108. aii..assalammualaikum..
    sy intan shafinas..

    my url:- intanshafinas.blogspot.com

    it is just simple blog..sy menulis bkn utk famous tp menulis utk meluahkn apa yg terbuku dlm hati sy..
    sy menulis anya utk suka2..it seems like my diary..story about my feeling and everythng in my life..

    intan masih bergelar seorang stdnt jurusan diploma perakaunan di uitm lendu,alor gajah melaka..

    welcome to my blog..^_^
    sudi2lh menjengah ke blog sy yg x seberapa ni...thank you..

    BalasPadam
  109. Salam,

    Saya Rizal dari JB dan sekarang menuntut di UiTM Shah Alam. BLogging dah start dari 2009 tapi kurang aktif. 2011 ni dah start aktif balik. Kalau mahu kan bacaan ringan dah bukan blog tentang peribadi semata-mata, visit blog saya ok.

    mari melawat

    www.ryzal87.blogspot.com

    p/s: Thank you Abg Ben.

    BalasPadam
  110. assalamualaikum sume...

    em...tak tahu nak mulekan cam ne..name sy azura... saya baru je bape bulan wat blog ni....
    saya tulis blog mll ape yang sy rse n jarang cite pasl peribadi cume kadang2 je hehe..sye dah keje..tapi keje bese2 je la....
    kalo sudi jemputla ke blog sye ye kalo nak knl ngan sy k...
    pape pun terime kasih sebab sudi singgah :)
    http://suara-maya.blogspot.com/

    BalasPadam
  111. Salam berkenalan semua...

    Marilah singgah ke blog saya http://juliaismail@blogspot.com

    Saya seorang wartawan di salah sebuah akhar tempatan. Hanya update blog bila ada kelapangan dan catatkan apa yang tak mampu saya nukilkan dalam helaian kertas yang anda beli di kedai mamak setiap hari...

    BalasPadam
  112. http://opieneon.blogspot.com/

    blog saya ni untuk bertanya soalan dan memberi pendapat masing2, tak kisah nak tanya soalan apa, just bgtau, then, sy akan buat entri olahan

    sy belajar dan bekerja,

    shah alam la tempat tinggal sy, hehe

    BalasPadam
  113. http://opieneon.blogspot.com/

    blog saya ni untuk bertanya soalan dan memberi pendapat masing2, tak kisah nak tanya soalan apa, just bgtau, then, sy akan buat entri olahan

    sy belajar dan bekerja,

    shah alam la tempat tinggal sy, hehe

    BalasPadam
  114. abg ben!! hihihi malu jap.

    nama nik,kite student UKM. umr 20thun tapi kecik mcam 13 tahun. hiihhi
    blog kite kaler pink kot..xtaw la kenape ..xmint pink pon..tpi ahhh xtaw la..

    jemput la singgah

    http://nnurhidayah.blogspot.com/#

    BalasPadam
  115. Asslamualaikum..

    jemput singgah ye kat blog ceritera hafyza..
    sebuah blog yang sentiasa mengharap Pelangi Ilahi dalam hidupnya.. ^_^

    http://ceriterahafizah.blogspot.com/

    BalasPadam
  116. Assalamualaikum semua :)

    Nama aku Mohd Zakwan, blogger dari NEGERI SEMBILAN.
    Umur baru je 16 tahun (tingkatan 4)
    Blog aku berkenaan dengan TIPS dan TRICK KOMPUTER, cerita menarik, personal life dan apa saja aku nak kongsi ! jemput la ramai2 singgah Blog Mohd Zakwan :)

    BalasPadam
  117. Assalamualaikum..

    saya chekgukechik..knape name chekgukechik? sebab saya ni kechik orgnye..huhu

    sy masih lg brgelar student di UPSI
    kalau x keberatan sudi- sudilah singgah blog sy di http ://chekgukechik.blogspot.com/

    blog yg masih setahun jagung & Salam Kenal..:)

    BalasPadam
  118. blogger underage . orang cakap okay . :) still student . personal blog .
    saya budak kedah . mai la jenguk blog saya :)

    http://nazihahrafar.blogspot.com/

    BalasPadam
  119. hehehehe . hai guys , i mmg peminat setia blog Ben , tp as silent readers , so just nk ajak ssiapa yg sudi utk "blogwalking" at http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fcoretankuduniakukeyna.blogspot.com%2F&h=QAQE7VtmH

    BalasPadam
  120. @erjJRE

    Jom intai blog saye :)

    http://noorazlinmisri.blogspot.com/

    BalasPadam
  121. salam semua...

    jemput jenguk2blog didie...

    http://nshuhailahz.blogspot.com/

    blog didie pasal kehidupan di sekeliling didie, tips, dan ada beberapa info..

    didie from kedah...still belajar dekat kl...

    p/s : thanx youu abg ben~

    BalasPadam
  122. http://asyrafpunyeblog.blogspot.com

    assalamualaikum,
    blog ni da stahun lebih umur die,
    masih belajar,
    jenguk2 la blog saya ni ek

    BalasPadam
  123. salam...
    nak promote blog jgk...
    baru lg neh...
    masih belajar...
    http://iebafeninlalat.blogspot.com/
    salam perkenalan dr sy~

    BalasPadam
  124. seorang blogger dari tawau,sabah. any sabahan here? hehe.

    CUMA NAK BAGITAU KORANG.. IF U LIKE GEEKSUGAR VISIT ME ASAP!

    http://lifewifvanessa.blogspot.com

    apa kamu mahu semuanya bisa, jemput ke rumah ku silaaa silaa~

    BalasPadam
  125. Harimau Malaya gangster bola,
    meh jemput ke belogella.

    hehehe..
    selalunya jd silent reader tp kali ni menjelma :)


    http://belogella.blogspot.com/

    BalasPadam
  126. hai blogger di luar sana..

    sudi2 singgah ke blog AT yg serba sederhana.. AT akan taip apa sahaja yang AT suker.. berasal dari Selangor..

    http://aetyhasteja.blogspot.com/

    salam perkenalan semua.. BTW THANK YOU ABG BEN ^_^

    BalasPadam
  127. im new blogger. prefer blog than facebook :)
    dari johor. pelajar asasi undang-undang di UITM Shah Alam.

    sangat berminat baca blog abg ben . dan masih membuat peningkatan untuk blog sendiri.

    http://weepweppy.blogspot.com/

    BalasPadam
  128. salam semua..jemput singgah ke blog saya. blog saya masih baru..baru bertatih..sesuai utk mereka yg baru belajar ke dapur.

    http://cikguummiila.blogspot.com

    BalasPadam
  129. @Ady Shakeyna

    firstly , TQVM to Ben Ashaari sebab terbitkan idea sebegini , luv it much...
    hai guys , sila la jalan-jalan di blog saya , blog yg simple , masih baru , dan ingin sekali mempunyai ramai kenalan dari blog , best regard guys ;
    http://coretankuduniakukeyna.blogspot.com

    BalasPadam
  130. hye...
    sy ny simple2 jek,,bru nk b'jink2 dgn blog2 cmue ny,,mklum r,,y lps xwt blog sbb sbok gn exam je an,,
    nxt year,,i'm will to cntnue stdy,,nk amek dgree,,huhu..so,,law nk knl,,meyh la join blog sy,,
    http://myzamizaneverlasting.blogspot.com,,k..cyunk kamoo..

    BalasPadam
  131. HAI, JEMPUT LE SINGGAH KE TERATAK CIK LILY~~~

    http://penchentalily.blogspot.com

    EKCELI CIK LILY STILL BELAJAR LAGI. STUDENT PRAKTIKAL UITM. APAPUN SELAMAT BERKENALAN BUAT SEMUA BLOGGERS~

    BalasPadam
  132. slm,,hye,,
    sy ny bru2 jek bljo wt blog,,huhu..
    time free la ktekn,,so..try la jguk2 blog sy k..
    http://myzamizaneverlasting.blogspot.com

    BalasPadam
  133. pon..pon..pon....mau mencri publisiti mahalan di sini juge...hehe...jom ke blog shaye yang bese-bese yang macam tuan beliau jugak yang bese-bese jer....

    http://gadisbiasebiase.blogspot.com/

    akhir kate dri shaye:
    "Biar banyak sengih jangan banyak songeh" (^_^)

    BalasPadam
  134. budak demam sorang nie nak tinggalkan url dia jugak kat sini....

    http://mysilentnote.blogspot.com/

    datang la bagi ubat kat saya..

    T_______T

    BalasPadam
  135. byknye laaa komen...LOL

    saya budak baru nak up, tapi umur dah tua, xstudent...lol
    sila dtg ke my blog...

    to my blog - Acapsuur (>,<)

    BalasPadam
  136. follow my blog yea :)
    im sixteen . spm candidates 2012 . my blog is about my life :)
    http://el-nieno.blogspot.com/

    BalasPadam
  137. Ini URL blog http://phosphorusarsenic.blogspot.com

    Hehoy ! Nama Ieqa , duduk melaka , sedang berjuang dlm SPM . Perempuan sejati . Berblog dah berbulan bulan tapi tak ingat berapa bulan . Blog tu flexible , apa pun boleh :)

    Nanti datang jalan jalan yeah ! :)

    BalasPadam
  138. www.twilleries.blogspot.com.
    blog ni baru buat tahun lpas. adalah crita pasal isu2 dan tutorials. Jom berkongsi crita?

    BalasPadam
  139. jemput datang dekat blog saya kalau sudi,http://nashasanzagorgon .blogspot.com..terima kasih

    BalasPadam
  140. assalamualaikum pembuka bicara.. chewahh..

    gadis melayu in the house...!!!

    pasai apa gadis melayu..??
    hang nie ayu ka..??
    lemah lembut ka..??
    sopan santun ka..??

    pasai pa hang duk soal pakai lorat utagha.. orang utagha ka..?? ngeeee~

    ok nape gadis melayu.. sebab den nie memang orang melayu.. dan masih lagi gadis ok.. opppssss..

    nak kenal lagi lanjut jom terjah sini---> http://atia-gadismelayu.blogspot.com/

    welcome to my life.. heeeee~

    BalasPadam
  141. salam semua,jom ramai2 singah blog saya...
    http://hanisamera.blogspot.com

    BalasPadam
  142. hai....slm perkenalan ...tumpang lalu yew... sy bru dlm blog nie...jom la terjah my blog...eratkan silaturrahim...biar ramai kwn...!!!ok..enjoy~
    kenalijiwaku.blogspot.com ......ramai2 la follow...

    BalasPadam
  143. Salam..satu lagi projek blog dari saya (inggeris)jom lawat blog ni..
    berikan komen...agar blog bertambah mantap...

    http://itsmeeddie.blogspot.com

    BalasPadam
  144. jom berkenalan, mai jenguk blog akak http://amyadria.blogspot.com
    Akak ni wanita bekerjaya...ceh...ceh
    Lama dah keja gomen...nk pencen dah pun. Tak lawa tapi manis ada.
    Akak ni bila ada masa lapang suka bw. Blog akak dah lama buat tapi tak update setahun lebih, baru sekarang rajin sikit, tu pun kadang-kadang copy paste orang punya. Sila datang ye!

    Tq En. Ben sbb bg akak tumpang promote blog akak yang tak seberapa tu.

    BalasPadam
  145. \\Assalamualaikum// hee, jemput ke <a href="meetweirdo.blogspot.com/>http://meetweirdo.blogspot.com</a>

    BalasPadam
  146. assalamualaikum :)

    meriah comment abang ben ye??

    saya blogger baru lagi, nak mintak tnjuk ajar la jgak dpd yg pakar2
    kalau entry saya ada salah mintak di tegur la ye?

    saya student lagi kt UIA

    boleh jenguk blog saya di sini

    http://ayielefthanded.blogspot.com/

    BalasPadam
  147. http://viajedenemo.blogspot.com/

    dah 2 tahun berblogging tpi still baru.
    still student lgi,, jemputlah singgah.

    BalasPadam
  148. Laki bole:? hak hak!

    http://lelakiskema.blogspot.com

    nama: Muhammad syukri

    Status: masih blaja

    Tinggal: johor

    blog ini tidak perlukan description.

    BalasPadam
  149. http://omelan10jari.blogspot.com

    salam perkenalan..;>)

    BalasPadam
  150. assalamualaikum semua .

    ni link blog myra :
    http://miera-akmalina.blogspot.com/

    dalam blog myra ada ap ek ? hmm,, ta daa laa menarik pun . juz simple2 je . myra tggal kt kedah . still blja lg . candidates stpm ton depan .
    rajin tuu terjah laa blog myra . :D

    BalasPadam
  151. http://eikasillystory.blogspot.com/

    its nothing but my personal life and my feelings.
    ~eika
    ~19 y/o
    ~langkawi

    saja nak join gak bende ni . hihi
    luffya abg ben.

    BalasPadam
  152. SALAM MAAL HIJRAH

    JADIKAN TAHUN INI LEBIH BAIK DARI SEBELUMNYA... HARI YANG BERLALU SUDAH MENJADI MIMPI..

    http://eshecharm.blogspot.com

    BalasPadam
  153. salam perkenalan , jom singgah blog buruk ni

    syahady.blogspot.com

    BalasPadam
  154. salam.....hye sume..
    nama jay
    study at maktab ipoh TESL
    blog pasal life and info
    so jum la kite share ape yg ade same2 k...^^

    nah ni die >> http://charameltheater.blogspot.com

    BalasPadam
  155. jom blogwalking dkt sini...

    http://mytringlovely.blogspot.com/

    BalasPadam
  156. Salam perkenalan..

    jom singgah blog nurul..

    http://sicantiksiezuka.blogspot.com/

    Siezuka adalah blog personal, segala luahan isi hati nurul, dikishakn kat dalam ni & yang penting saya suka makan..

    saya keje kat pj & tinggal di damansara..

    To Abg Ben, Semoga bejaya untuk kurus.. ;)

    BalasPadam
  157. Assalamualaikum semua...

    Hee seronok je baca blog abang Ben ni. tahu blog nipun sbb selalu skodeng blog cik Mat Gebu nk tgk resipi heee..

    Blog ni memula buat saja nk promote buku novel saya Ingin Kusentuh Cintamu. Baru tak barulah nk berjinak2 dalam dunia penulisan ni. masih meneruskan minat dlm bidang penulisan walaupun ambil masa yg laa nk siapkan manuksrip hehe..

    so lepas tu rasa mcm dh seronok pula menulis, lepaskan apa yg kita rasa dalm blog tu kan.. so salam perkenalan buat semua

    Jom jalan2 tgk blog saya
    http://aryanieismail.blogspot.com/

    BalasPadam
  158. http://nurfatinatikahmohdsharudin.blogspot.com/ Nurfatin Atikah. Masih belajar, baru 1st year. Blog ini tentang segala kisah suka duka dalam kehidupan saya, family & kawan2.. :)

    BalasPadam
  159. Assalamulaikum..

    Hai semua..
    Sila lah singgah ke blog saya.
    Saya baru mula berblog untuk suka-suka mencoret apa yg terfikir diminda... kalau ada salah dah silap..boleh lah diteguri..

    JOMM...ZoooMMMM

    http://madamemaamy.blogspot.com

    BalasPadam
  160. silakan...
    mungkin terjumpa sesuatau yang dicari selama ini.

    BalasPadam
  161. Hyee , singgahsinggah la blog Syaza . Blog Syaza biasebiase jehh . Syaza biase update pasal luahan hati n kekadang about artis kegemaran Syaza . Nak taw sape ? Singgah la kayy ? Syaza baru Form2 . Stay Muar . Kayy , salam berkenalan :D

    http://syazaandherlifee.blogspot.com

    BalasPadam
  162. assalammualaikum wbt

    > blog direka utk meluahkan rasa hati..sekadar bkongsi cerita kisah hidup.
    > sudah kawin & bkerja
    > sudi2 lah jenguk.. ;)

    http://lindahery8286.blogspot.com

    BalasPadam
  163. salam ,, hyee semua ,, masih belajar .. just call me nuna .. kalau sudi singgala ye ,,
    http://najihahandherdairy.blogspot.com

    BalasPadam
  164. salam ,, hye semua !!! just vall me nuna ,, kalau sudi singgalah yee .. i'll follow youu back .. hehehe ..
    http://najihahandherdairy.blogspot.com

    BalasPadam
  165. assalamualaikum...

    http://azumylini.blogspot.com/

    nama blog : tentang kita
    pemilik blog : Linniey
    Umo : 29 thn
    Asal :Kelantan
    Status : dah berkahwin
    Blog : kebayakkan ttg diri saya dan ader informasi ttg kesihatan, ttg gosip artis dan mcm2 lgi

    selamat berkenalan buar rakan2 blogger

    BalasPadam
  166. hye. jemput2 tgk blog sy. ada accessories like long necklaces, rings and so on. ade promosi juga ! :D http://dadoodlesshop.blogspot.com/

    BalasPadam
  167. @ciksufi
    Salam...sya juga new blogger..dulu langsung tak kenal apa tu blog pun..but since mengalami masalah kesihatan dan stay di rumah..sya mula kenal blog dan belajar sedikit demi sedikit setiap hari..wonderful jg ada blog ni...nak sahre apa saja especially my health problem itself..untuk panduan bersama..

    kenali sya..
    http://boboayeen.blogspot.com

    BalasPadam
  168. eriqueetiqaz.blogspot.com

    blog peribadi dan sedikit hiburan :)

    jemputla singgah!

    BalasPadam
  169. http://138dirah.blogspot.com/

    pada yang sudi, jenguk jenguk la ke blog saya...saya memang addict pada freebies, free sample, contest dan giveaway.. ade sikit review tentang sumting sumting :)
    baru nak blajar2 wat review...
    and almost everything i wrote datang secara spontan.. ada yang berguna.. dan ada some entri with no point at all...hahahaha...
    about me? i'm a gurl with no job but stil searching for sumting2 to earn money..born in 80's and a DIE-HARD-FAN of SpongeBob and Sepah[Sepahtu]!

    http://138dirah.blogspot.com/

    do read and very appreciate if you leave me a comment or idea.if you follow me, i would be delightful!

    http://138dirah.blogspot.com/

    BalasPadam
  170. jemput singgah ke eiyramustafa5212.blogspot.com..:)
    segala nya tentang kehidupan sy..

    BalasPadam
  171. Salam,

    Agak ramai yang komen ye..

    Dijemput sesiapa yang sudi untuk blogwalking di blog saya. Bloh ringkas mengenai diri saya dan apa2 saja isu atau story yang saya ingin cerita. Baru lepas grand dan masih dalam Management Trainee..

    Blog saya ringkas. Harap sudi menjenguk..=)

    BalasPadam
  172. lupa nak tinggalkan url pula..hehe


    http://princessofhemp.blogspot.com/

    BalasPadam
  173. jom singgah blog kecik saya.

    http://24-7nay.blogspot.com

    BalasPadam
  174. http://nurulauni123.blogspot.com/

    joooom ziarah blog auni....blog auni bru je sebulan diwujudkan...skrg auni ada buat bloglist ..jooom ramai2 kita sertai...tarikh akhirnya esoook...

    BalasPadam
  175. Salam abg Ben..singgahla ke bl0g sy..
    sy dh lame buat blog tp sikit je follower..hmm~ mungkin ble abg Ben dh singgah.. follower sy bertambah ramai..! blehla sy tgok blog diorang plak..blog sy mengenai diari sy selama ini..tolong abg Ben..tq

    ainistyl3g4.blogspot.com

    Im already 12 years old but Im interested to make blog as kak Lyssa..^^

    BalasPadam
  176. c.z dtg join sama...jom singgah blog chegu zubir

    http://zubir5588.blogspot.com

    BalasPadam
  177. Assalammualaikum..
    saya menjemput semua blogger yg terbaca komen saya nih ke blog saya ye di
    http://mulan-sahbanu.blogspot.com
    setiap org ada cerita dan hobi masing2 begitu juga saya dan korang semua..so marilah kita saling berkunjung dan bertukar pendapt..ye..harap sudi singgah blog saya ye =)

    BalasPadam
  178. Salam ,,,
    Nama saya Anita .
    Student medik tapi tak macam budak medik punn.
    18 tahun.
    Start berblogging since July 2011. Baru larr jugak ann ?
    Nama blog : Lukisan hati
    URL : http://nitaliciousdotcom.blogspot.com
    Kalo nak singgah , klik jerr okeyh ?LUKISAN HATI

    BalasPadam
  179. Assalamualaikum....
    Sila ler menjengah di belog saya
    Bicara Hati Tanpa Suara di http://mummy-princess.blogspot.com

    Menceritakan kisah saya, anak2 dan teman-teman di sekeliling saya agar dapat dijadikan diari.

    Saya masih baru lagi didalam arena belog ini.........

    BalasPadam
  180. Hai, salam perkenalan..sy baru je berjinak2 dlm dunia blog nie..sila lah berkunjung ke blog sy..
    url: littlegurlzdiary.blogspot.com
    blog berkisar catatan peribadi & isu semasa..

    BalasPadam
  181. Assalamualaikum,
    Hai, salam perkenalan..sy baru je berjinak2 dalam dunia blog..sila lah singgah diblog sy..

    url:littlegurlzdiary.blogspot.com

    blog yg menceritakan kisah peribadi sbg catatan diari sy serta isu semasa..

    BalasPadam
  182. Hi ramai yang muda remaja lagi ye? Tapi i dah mak orang. Haha. Blog pun suka-suka je. Kalau free2 meh ler jenguk blog mommy Eshal Khadeeja di sini; eenasuzira.blogspot.com

    Nice to meet uols ;)

    BalasPadam
  183. assalamualaikum..
    muhammad nazif nama diberi, pangkal namanya terang lelaki, blogging sudah menjadi hobi, maka kenalan pula dicari..

    nama : Muhammad Nazif
    url : http://nazlifestory.blogspot.com

    status : pelajar INTEC bidang perubatan

    motif blog ::
    isu2 semasa, mengajak makhluk bernama manusia berfikir dan kadang-kadang tentang hidup sendiri

    salam perkenalan :)

    BalasPadam
  184. Yuhuuuuuu.....eMMa here !!!

    Blog yang simple.. sesimple tuan empunya tanah.. suka gelak and penuh dengan cerita....

    Blog : http://emmaeema.blogspot.com/

    Facebook : http://www.facebook.com/#!/eema.emma
    ** sape nak add kat fb sila tinggalkan msg ek =)

    BalasPadam
  185. salam sumer...
    sy pn blogger baru jugak...
    meh jenguk blog sy...

    http://belogdaku.blogspot.com

    BalasPadam
  186. assalamualaikum , kalau sudi singgah lah blog syukrina yg bru aje knal2 dnia blog nyh oke =)

    http://handmadeakuh.blogspot.com/

    BalasPadam
  187. blogwalking here...

    http://ctaisyahcepumas.blogspot.com/

    BalasPadam
  188. Assalamualaikum.

    Lawat lah blog saya,
    sya gadis biasa, budak sekolah jee.
    dah lama ada acc cuma jarang update. cuma sekarang ni rajin sikit sbb dah hbs PMR. and doakan saya dpt straight dlm PMR tau..! May God Bless You :)

    http://gadistghbercerita.blogspot.com

    BalasPadam
  189. Kalau orang lain boleh , saya pun boleh :)

    Hii , saya Suzaira but Zey for short . Sweet 6teen (2011) , masih belajar kat Penang . Blog saya mengenai dengan apa yang berlaku disekeliling saya :) okay kalau sudi , singgah & tinggalkan tapak kaki dekat shoutbox ----> http://zeyramunchys.blogspot.com

    BalasPadam
  190. jom singgah ke blog saya...baru berjinak=jinak dalam dunia blog ni..
    http://tintapermatahati.blogspot.com/

    BalasPadam
  191. salam semua pakwe n makwe skalian...
    sy akatsuke...
    blog sy xdela hbt mne...
    kalo sudi jgk2 la ye...
    sy msh baru lg dlm dunia blog ni...
    mintak tnjuk ajr...

    http://genggelap.blogspot.com

    tq.=)

    BalasPadam
  192. salam! Ain disini !

    http://creampuffdancupcake.blogspot.com/

    NuRaIn NaBiLa Bt HaSlIzAm
    candidate SPM '12 .
    Sangat mencintai warna berasaskn nature

    BalasPadam
  193. Salam semua pembaca..salam ukhwah.jemput singgah (macam rumah pulak) blog saya .. blog masakan dan kehidupan saya,masih baru lagi jadi blogger..baru nak belajar kata orang
    http://sitiaisya82.blogspot.com

    BalasPadam
  194. haii...new blogger too..nothing special about me..meh singgah blog ambe..hihi..http://2merah1ungu3c.blogspot.com

    BalasPadam
  195. Salam , Wani here .

    http://story-wanikamaruddin.blogspot.com/

    *Nurul Hazwani bt Kamaruddin
    *Mangse UPSR 2012
    *Baru 2 bln dlm dunia blog

    BalasPadam
  196. salam ..nak join boleh
    nurul ashikin..saya baru lagi tau....
    seorang cikgu,tinggal d perlis,sudah jatuh cinta sangat dengan dunia blog... saya suka bersahabat....jom melawat saya ehehheheh

    http://ffullhousestory.blogspot.com
    tebu manis

    http://strawberisusu.blogspot.com
    strawberi susu

    BalasPadam
  197. Toink toink toink,
    Melompat-lompat,
    Tinggalkan link,
    Kalau sempat.

    ---------PELANGI----------------

    http://pelangiisya.blogspot.com

    BalasPadam
  198. jemput dtg ke blog sy http://kimchiwa2.blogspot.com/

    blogging since April 2011, baru gak lagi.

    kalau nk tau lebih lanjut sila dtg~ Thanks abg ben :)

    BalasPadam
  199. http://makwepakwekintan.blogspot.com

    ^__^

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI