Blog blog pilihan BEN ASHAARI minggu ini

36 ulasan:

  1. bila lah turn saya pulak nihh.. hehehe.. :D

    BalasPadam
  2. tengok sikit blog pilihan abg ben...

    best nyer jadi blog pilihan abg ben

    BalasPadam
  3. teringin nk join segmen abg ben..bila nk join asik xsempat ja..maklum la kite sudah bkerja..bloging sbgai plepas penat lelah bkerja ^_^

    BalasPadam
  4. blog bolat sntiasa tak trphat di blog ini -,-"

    BalasPadam
  5. bestnye jd blog pilihan..ngee +_+

    BalasPadam
  6. wow!!wow!!wowww!!bestnya..nak jugak boleh??hekhek :p

    BalasPadam
  7. Mak Usu menunggu giliran jadi blog pilihan abg ben.. hehee.. best..

    BalasPadam
  8. salam, bakal blogger yg hebat tdk lama lagi....tahniah semua!

    BalasPadam
  9. wahhh! nak jugakk abg ben pomot pomot =D

    BalasPadam
  10. dulu time jadi blog pilihan abg ben, diorang ramai jenguk n follow blog saya. same as me, I'm done with them! :)

    BalasPadam
  11. Bila giliran blog Bila Belle Bersuara nak masuk lam segmen blog pilihan abg ben ek?hehehe

    BalasPadam
  12. tenqss abg ben,,...xsngka lak trpilih....blog bru nk tumbuh...adesss....tenqiu2.....sygg abg ben....auwww...haha

    BalasPadam
  13. Abang Ben, buat segmen 'Ben Ashaari tanya berani komen blog aku' boleh.. :)

    BalasPadam
  14. eih...eihhh...xsgka dpt jd blog plihn abg ben kli ne..hehe..thanks.. (^_^)v

    BalasPadam
  15. tq pilih saya abg ben....huhu...terharu

    BalasPadam
  16. alangkah bestnya jika blog saya dipaparkan... huhuh

    BalasPadam
  17. alangkah bestnya jika blog saya dipaparkan... huhuh

    BalasPadam
  18. Mesti bestkan jadi blog-blog di atas tu..

    dipaparkan dalam halaman blog En BenAshaari..Cayalah!!!

    :)

    BalasPadam
  19. terima kasih abang ben. seriously tak sangka. thanks thanks thanks sangaaat :) :) :)

    BalasPadam
  20. tima kasih abg ben.. uishh x sangka .. :DD

    BalasPadam
  21. huhu, tahniah2...untungla....=)

    BalasPadam
  22. terima kasih abg ben, saya baru perasan hari ini, :')

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI