Buat mereka yang bakal menyambut baby atau nak bagi hadiah

 

image

Amacam ? Cantik tak ? Ada dua bentuk.. satu petak.. satu lagi bujur skit .. Color ? Aku tak pasti lak . Nanti aku bagitau lagi warna apa ada eh..

Kalu ada yang berminat nak menda ni , boleh email kat aku.. Kena check stok.. ok ? Makasihh ya pak…

19 ulasan:

  1. alahai...comey...inform rege n color pe yang ada...made in kekabu ke ni..

    BalasPadam
  2. cute nyee..tp kte dh tmph..en. ben lmbt bg tau..klu nk tempah bakul aje boleh?

    BalasPadam
  3. assalamualaikum...sweet nyer bila nak dpt baby ni kn...:)

    BalasPadam
  4. come..untuk mak bapak baby xde jual ke

    BalasPadam
  5. nak tempah tuk sape ye? ermmmm..

    anak sendiri, syieda belom kawen..anak buah, abg syieda belom kawen..ermmmmm....

    BalasPadam
  6. berapa ringgit and colour coklat ada tak?

    BalasPadam
  7. bg email add bang... cam berminat je ni... err.. bape RM?

    BalasPadam
  8. alahai daah x da baby laa... anak akak yg kecik dah setaun dah... jadi topi bakul baby tu ada lee... tp memang super cantik, kalau yg ada baby tu patot la belinya...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI