Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 29 November 2011

Siang - tengahari - petang - malam

Malam baru aku 'hidup' .. Peluh mencurah curah .. Satu kepuasan yg amat sangat ..

Sekali dh mulaaaaaaa.. susah utk berenti .. Prinsip aku ..
Published with Blogger-droid v1.7.4

11 komen :

khairul akmal bin azman berkata... [Reply to comment]

g gym mmg sedap ..
badan ringan je..
sambil2 dapat pecah lemak

Mr feckry berkata... [Reply to comment]

gua rindu itu semua beb

GamUHU berkata... [Reply to comment]

mantop badan bro.

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/11/future-wife.html

aimaniman berkata... [Reply to comment]

tunggu la ada baby,.. rasa bila laa nak siang ni.. kalau baby x suka tdo malam la,.. bila siang baby rasa malam plak .. isshhh tentu rutin sang babah akan berubah total

Lia Irdelia berkata... [Reply to comment]

gigihnya.. :)

numahuriya berkata... [Reply to comment]

Ohh...ini ker orgnyeee.....sudikanlah sekiranya menjejak ke blog Ana.=)

私の名前はMrs Lanun Daratです。 berkata... [Reply to comment]

laaa...jadi betul la apa yg sy nampak tadi...sy cari source tentang majalah rapi..tengok kat image google..terkeluar image 'Fitting dan blogging tak dpt dipisahkan ben aashari'..kalo tak silap tajuknya..atau fitness dan blogging something mcm tu la

Cik Amyra berkata... [Reply to comment]

fuhh tu tengok muscle muscle dia tu. hahah

Barroque Zara berkata... [Reply to comment]

fuyoooooooooo!!!memam gigih!

Hazmin Hamudin berkata... [Reply to comment]

tak sangka dekat gym pun sempat buat entry...terbaik...memang semput pertama kali pergi gym...nasib ada sifu bro ben yang beri tunjuk ajar... :) .tq

whitecappuccino berkata... [Reply to comment]

Kopi kapucino produk melayu
jemput minum jangan malu malu
Wahai En Ben Happy 35th birthday to you
Semoga bahagia dan happy selalu.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI