Siang - tengahari - petang - malam

Malam baru aku 'hidup' .. Peluh mencurah curah .. Satu kepuasan yg amat sangat ..

Sekali dh mulaaaaaaa.. susah utk berenti .. Prinsip aku ..
Published with Blogger-droid v1.7.4

11 ulasan:

  1. g gym mmg sedap ..
    badan ringan je..
    sambil2 dapat pecah lemak

    BalasPadam
  2. mantop badan bro.

    http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/11/future-wife.html

    BalasPadam
  3. tunggu la ada baby,.. rasa bila laa nak siang ni.. kalau baby x suka tdo malam la,.. bila siang baby rasa malam plak .. isshhh tentu rutin sang babah akan berubah total

    BalasPadam
  4. Ohh...ini ker orgnyeee.....sudikanlah sekiranya menjejak ke blog Ana.=)

    BalasPadam
  5. laaa...jadi betul la apa yg sy nampak tadi...sy cari source tentang majalah rapi..tengok kat image google..terkeluar image 'Fitting dan blogging tak dpt dipisahkan ben aashari'..kalo tak silap tajuknya..atau fitness dan blogging something mcm tu la

    BalasPadam
  6. fuhh tu tengok muscle muscle dia tu. hahah

    BalasPadam
  7. tak sangka dekat gym pun sempat buat entry...terbaik...memang semput pertama kali pergi gym...nasib ada sifu bro ben yang beri tunjuk ajar... :) .tq

    BalasPadam
  8. Kopi kapucino produk melayu
    jemput minum jangan malu malu
    Wahai En Ben Happy 35th birthday to you
    Semoga bahagia dan happy selalu.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.