“ Awak .. awak !! Pekak la dia ni “

 

“Ehh.. awakkk … ala.. awakkk … awak niii.. Wat tak dengar lak kita panggil awak !! “

 

“ Sedara … ni name tag kat baju saya .. ada tulis ..Besar besar haaa…  Ingat nama saya biawak ke ? Adoi.. Kot ya pon .. kasi la salam dulu .. Ni tak .. Awak .. Awak .. Cam budak sekolah tadika jee..  “

 

“ Eh .. kita bukan kat sekolah tadika ke ni ?? “

 

“ Ye tak ye gak .. ehh.. sori ye wak .. “

 

“ Bila pulak nama kita Wak ! Nama kita Adam Af tauu .. “

 

“ Ni yang letih kawan dengan budak budak ni … “

11 ulasan:

  1. hahaha. nak gelak guling - guling ..

    BalasPadam
  2. hahahaha!, adohai..nak adam af, nasib baik dia tak kata hazama af..ngehhh

    BalasPadam
  3. hahahah terbaek
    release tension !

    BalasPadam
  4. hehhee...name kte plak erra fazira..kehkeh

    BalasPadam
  5. hahhahaha .... lawak jeee ,, :)

    BalasPadam
  6. http://khairunnisaazrie.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    join sini ye.

    BalasPadam
  7. hahaha.. mujur la budak..kuat pengaruh tv nieh..ish2..tapi best gak melayan kan :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.