Download 3 Idiots .. Siap sarikata English !

 

Aku tahu cerita ni dari Ujang tu haa.. Dia kata best dan lawak .. Tau tau , kat TV3 main semalam dan bersambung hari ni ! Pasti ada yang tensen punya kan sbb bersambung ! Mahunya tak besambung , hampir 3 jam tuuu .. Tu kalau takde iklan , kalau ada ??? Haaa , mau 4 jam jadinya ! Hahaha ..

 

3 Idiot , yang berjaya menarik minat wife aku yang tak minat hindustan untuk menonton semalam dan hari ni .. Ini bermakna cerita tu best la.. Tapi bagi aku , filem lakonan Aamir Khan ni mmg susah la nak boring atau takde pengisian .. Bagi aku la..

Kalau rajin , g tengok kat Youtube .. Sampaikan ada mat salleh pon bagi komen yang positif pasal filem ni .. Haaa.. Ini bermakna aku tak temberang la kan .. Hehehe …

 

image

Aku pon tak tengok lagi sebenarnya .. Download dah .. dan simpan dalam hp aku.. Tunggu masa je nak layan .. Hahaha .. Sayang je rasanya nak tengok citer best .. Bila masa yg benar benar free , baru layan !

Ok.. dah.. jom  download 3 Idiots , klik SINI ..

25 ulasan:

  1. memang best sangat cerita nie...jalan cerita yang tersusun...ehhe...

    BalasPadam
  2. sekejap menangis.. sekejap gelak.
    mmg best filem ini

    BalasPadam
  3. satu lagi filem aamir khan,
    "taare zameen parr"
    memang sangat best citernye... ^_^
    cerita pasal kanak2 yang hadapi dyslexia...

    BalasPadam
  4. Kurang minat cerita Hindustan, sebab banyak sangat lagu, tarian, lawak slapstik...

    Entri terbaru di blog JR: "Kisah Benar Aku: Bertemu Hantu Pokok Durian"

    BalasPadam
  5. mmg best ceta nie bro, org bg 10/10...org beli dvd lg bt koleksi hehe..about Aamir Khan, yup sume ceta dia mesti ada sesuatu~bukan setakat filem hindi kosong seperti kebanyakan.

    BalasPadam
  6. mak anys suka ,, hhe , xleh jadi , kena tengok ni ..
    oh ye , bro ben, nak tnya sikit , bro ben penah dikritik x dlm dunia blogger .. ? macam mana abg ben hadapi eh ?

    BalasPadam
  7. abg ben....

    best sgt citer ni...lots of motivational scenes....;-)

    BalasPadam
  8. yezzz abg ben..my opinion same goes wit me..citer ni mmg bestt..layan banayak kali pon xboring..hehe

    BalasPadam
  9. hehe..baru perasan yg banyaknyer kesilapan ejaan..malunyer..ekeke..

    ni latest komen ekk..kui2.

    yezzz abg ben, my opinion same goes with you..citer ni mmg best! layan byk kali pun xboring...hehe
    ^__^

    BalasPadam
  10. acctually citer ni dah lama dah. kwn ada bgtahu psal cerita ni dlu. tak sngka pula ada kat tv3. mmg xkn lepas lah. serius mmg best. ada part sedih. gembira. macam2 lah.hehe.

    BalasPadam
  11. citer ni memang best sangat tau.. Sanggup berjaga pagi layan citer nie.. sebab mesej disebalik tu sangat bermkna.. lain dari yang lain..plus, ni lah citer hindustan yang tak banyak lagu :)

    BalasPadam
  12. hah. citer ni byk mesej bagus.
    hah. tapi, pliss XX bila part diorang bukak seluar. chehhh.
    tp, jalan cerita terbaik r.

    BalasPadam
  13. hanya satu filem india yg sy tgk dr start smpai habis....

    BalasPadam
  14. @JR

    tapi cerita ni memang banyak pengajaran, seriously! memang best!!

    BalasPadam
  15. saye xkesah tgk cerita negara apa pun..janji lawak, saye bedal je..

    BalasPadam
  16. hampir menangis tengok filem ni.

    BalasPadam
  17. part 1 tak tgk,,tp part 2 tgk, best la n tacing,,,citer pon hindustan,,,wajib la tacing2 ni =D

    BalasPadam
  18. cerita ni memang best. saya dah dua 3 kali tengok. tak boring2 .. =)

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  19. cerita ni memang best. saya dah dua 3 kali tengok. tak boring2 .. =)

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  20. cerita ni memang best. saya dah dua 3 kali tengok. tak boring2 .. =)

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  21. cerita ni memang best. saya dah dua 3 kali tengok. tak boring2 .. =)

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  22. cerita ni memang best. saya dah dua 3 kali tengok. tak boring2 .. =)

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  23. cerita ni memang best. saya dah dua 3 kali tengok. tak boring2 .. =)

    www.anastasyea.com

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.