Fesyen Baju Pengantin 2012

 

image

Tempahan dibuka .... Ok , tempah ditutup.. Ramai tempah wooo !

35 ulasan:

  1. nak tempah sile di sini wakaka!!
    http://lady-milo.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. apa benda tu sampah ker?...ish biar benar..ke daun-daunan

    BalasPadam
  3. eikkkkkkkkkkkk...
    hahahha
    baru nak order

    BalasPadam
  4. kahkahkah ni baju sampah sarap ke apa abg beng..

    BalasPadam
  5. daun ke? haiiihhss..kang ramai wat camni, kontroversi...gadoh2 nnt....

    BalasPadam
  6. Ni nak bersanding ke nak kene bako?

    BalasPadam
  7. bersinarnya daun bunga musim luruh..
    pdnla..bru nx jln luruh dah semua...

    http://pulsowanie.blogspot.com

    BalasPadam
  8. cantek lagi mnjaga alam sekitar!!wow!!!ahahhahaha

    BalasPadam
  9. cantik...tapi kan nampak yg tak sepatut kan susah....

    BalasPadam
  10. bole tempah kat saya, kat depan umah banyak daun berselerak hehe...

    kalau nak sewa kebaya kahwin for free tahun 2012, sila masuk sini:
    http://redribbonboutique.blogspot.com/2011/12/peraduan-kebaya-kahwin-by-red-ribbon.html

    BalasPadam
  11. pengsannnnn mak sy kalau pkai gini

    BalasPadam
  12. nanti nak buat bju pengantin yg jenis fairy lak guna water colour jer ~~ jimat pun jimat !

    BalasPadam
  13. cantik gak..berasaskan tumbuh-tmbuhan :)

    BalasPadam
  14. Bisnes tgh bagus apsal tutup cepat? :D Cantik wooo baju tu!

    BalasPadam
  15. hihihi saper la ek oder tuh..kikiki

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI