The Dead Walking

11:08 PTG
  Mini siries ... pergh... aku beli koleksi lengkap 1st season kat Penang ari tu .. Satu disc , rm5 .. ada 2 disc.. Satu disc ada 3 siri ....

Tahniah Cikgu Isza ..

10:40 PTG
  Alhamdulillah.. baru aku tau .. hehe.. kalau cikgu isza tak tag aku , aku pon tak tau yang dia dah selamat melahirkan anaknya yang c...

100 yang pertama 2011

10:00 PTG
  Alhamdulillah .. tak sangka .. aku ingatkan takde dah yang sudi klik butan PENGIKUT tu walaupun aku tahu korang bukan pengikut aku.. kan...

Blog Best !

12:53 PTG
  Kenapa aku kata best ?? JOm baca antara entrinya .. " Hari ni aku gempar lagi setelah setahun berlalu!!! Pesakit jiwa ni bua...

From Russia with love !!

1:00 PG
  Aku dok pikiaq laaaa .. sapa la dari Moscow dok rajin mai masuk ke blog aku ni ? Tetiba ari ni , tergerak hati p klik kat nama dia .. Se...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.