Yearghhh ...

6:29 PTG
  Update tetap update walau di mana mana .. dari menghabiskan gitu gituan , baik bebel sat dalam ni .. sekurangnya ada gak terhibur kan le...

Nak souvenir tak ?

2:41 PTG
  Haa... ada sahabat blogger mintak aku tolong dia war warkan dua entri dia yang mana dia nak bagi pembaca / blogger souvenir .. Tamo ke...

BEN ASHAARI tanpa SEGMEN

12:03 PTG
  Hari tu ada blogger cabar aku jangan buat segmen , seminggu .. maka telah aku sahut cabaran itu secara senyap .. Akhir segmen aku tu ...

Blog Pilihan Pagi ..

11:41 PG
Kenapa aku pilih blog ni ? Hehehe...  sbb aku tertarik dengan warna dia ... Kehijauan gitu.. mesra ... Cerita simple dan tak menyemakkan ...

Aku rindukan dia ...

10:45 PG
  Kali terakhir singgah Langkawi .. 2009 .. skang melambai lambai suruh kembali .. Entah mengapa Langkawi menjadi pilihan destinasi p...

Peraduan Teka Gambar ..

12:09 PG
  Hehehe.. Hampir seminggu blog aku takde segmen kan ? Hehehe... ok je pembaca kat blog aku ni .. takde merundum pon ? Entri pon dah kuran...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.