Wah..sungguh cool !!

9:56 PTG
  Serius !! Salute .. tabik !! Aku skang kat kedai makan mamak .. heheh.. malam ni wife tak masak sbb dia lewat balik tadi.. jadi aku kata...

Header Pilihan Petang ..

1:44 PTG
  Dari hari tu aku nak up header ni dalam blog aku tapi bila nak post je , entah tiba tiba sesuatu jadi pada aku . Nak kata ditegur .. ...

Tarikh luput !

12:48 PTG
  OK.. dah tamat tarikh luput .. Seminggu tanpa sebarang segmen .. terbukti kata katanya salah .. Gatal sungguh kepala otak aku ni denga...

Gathering lagi ?

12:16 PTG
  Weewittt... sapa nak g perjumpaan blogger blogger sedunia   semalaysia ??? cepat cepat ... angkat bulu hidung tu... hahaha.. guwau guwa...

Sombong ? Apa kes !

10:52 PG
  Hurm... sombongkah aku ? Erk.. ada mereka kata aku sombong ... Yelah kot.. aku sombong .. nak buat camana .. aku kan artis popular gitu ...

BLOG BEST 2011 !

9:44 PG
Bagi aku .. blog ni penuh dengan info .. tak rugi follow blog macam ini .. :)  >  http://sharinginfoz.blogspot.com/

Isu bloglist ...

4:15 PG
  Huarghh.. ngantuk.. aku tertidur tadi lepas isyak.. awal pulak aku tidur aku malam ni .. penat sangat gamaknya aku ni .. hurm... Sedar s...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009