400 blog sudah ..

11:03 PTG
  Dalam tempoh 6 jam , aku telah berjaya mengumpulkan lebih 400 buah blog .. hurm... boleh tahan .. Sebulan yang lalu , sewaktu aku buat B...

500 BLOG kembali ???

1:54 PTG
  Aku plan nak kembalikan segmen 500 blog .. Konsep sama .. Ops... yang ari tu dah ada pemenang .. dan aku  telah contact pon mereka .. In...

Jom kritik blog ..

1:19 PTG
  " Korporat Cina turun ke bawah membantu. Orang Cina ada pelbagai persatuan. Kita tidak ada; kalau ada pun berpecah. Orang Melayu ki...

Isu lama ..

11:43 PG
  Setiap hari... setiap saat.. setiap minit..setiap jam... akan lahir seorang blogger .. tak tau dari mana ceruk rantau dia lahir .. tapi ...

Aku dan Lelaki ini ..

10:55 PG
  Tanpa lelaki , wanita sepi .. Tanpa wanita , lelaki seksi.. eh.. sunyi... kan ? Kadang kadang lelaki fikir , mereka tak perlukan wanita....

Yeargh..cuti hari ni ...

6:31 PG
  Terjaga awal.. tengok jam.. 530.... awalnya .. tidur rasanya dalam 12 lebih .. Takpela.. kang lepas subuh tidur balik... Segar udara kat...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009