Ok .. kami insaf !

10:59 PTG
  Sambung cerita tadi .. sebelum tu flashback .. Ok... nampak buggy car ? Haa.. kena naik ni la untuk ke tempat tu.. Geng geng ...

Sapa suruh cari pasal !!

9:34 PTG
Malas nak letak gambar banyak banyak .. nanti aku punya picasa album penuh , kena delete lak gambar lama lama .. huhu ... Stok terhad je ...

Tika dan Saat Ini ..

8:27 PTG
   Tika dan saat ini .. Perut ku keroncong .. Bauan enak berlegar sekitar hidung ku ini .. Ahh.. lapar .. lapar .. lapar ... Boss belu...

Tekanan jiwa melanda !!

3:16 PTG
  Pelik..pasal apa header aku jadi blur .. Hurmm .. baru plan nak tukar color dan header .. tensen tensen tensen...Masa makan aku dihabisk...

Mudahnya kita lupa ..

11:52 PG
  Pengalaman aku ... kita seringkali terlupa asal usul kita bila kita dah ada gelaran , pangkat dan kuasa .. Tu belum lagi digelar jutawan...

Wa caya lu !

10:02 PG
Tahniah Angkatan Tentera Malaysia ( ATM ) ... Ni bukan filem aksi atau perang olok olok.. Berkat segala pengetahuan dan latihan , segalan...

Hantu punya lif !!

9:46 PG
Sejukkk.. Grrr... tapi tak sesejuk kat Kundasang , Sabah.. atau di luar negara.. Tak pe , jgn di bandingkan semua itu.. mmg tak boleh pun...

Aku jahat giler !

1:10 PG
  Turun dinner tadi ... dalam kepala nak cari ayam .. semua jenis masakan ayam aku nak makan .. Tak kira ! Tak kira ... Bila aku keluar da...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.