Saje gempak jer ..

2:37 PTG
  Hahaha.. baru gempak skit kata contest , dah pening kepala yer YADZ .. hahah.. tak la.. segmen jer ... Ok.. aku nak senaraikan mereka ...

Segmen Hujung Minggu

11:18 PG
-TUTUP TUTUP TUTUP DAHHH - Ehem.. lama aku tak buat segmen kan ? Haha.. ok .. apa kata hujung minggu ni kita bersegmen lak .. ok? S...

Yess ! Dah boleh dah ..

6:10 PG
  Selamat pagi.. sementara tunggu subuh , aku merayau kat FACEBOOK ... add kawan kawan blogger yang ada di SAHABAT BLOGGER dan KELAB BEN A...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.