Saje gempak jer ..

2:37 PTG
  Hahaha.. baru gempak skit kata contest , dah pening kepala yer YADZ .. hahah.. tak la.. segmen jer ... Ok.. aku nak senaraikan mereka ...

Segmen Hujung Minggu

11:18 PG
-TUTUP TUTUP TUTUP DAHHH - Ehem.. lama aku tak buat segmen kan ? Haha.. ok .. apa kata hujung minggu ni kita bersegmen lak .. ok? S...

Yess ! Dah boleh dah ..

6:10 PG
  Selamat pagi.. sementara tunggu subuh , aku merayau kat FACEBOOK ... add kawan kawan blogger yang ada di SAHABAT BLOGGER dan KELAB BEN A...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI