GEGAR 1,000 BLOG !!

11:16 PTG
-TUTUP DAH - Sekali lagi , aku akan buat satu kerja giler... Aku nak gegar 1,000 blog kali ini ... Amacam ? Ada berani ?? 1,000 blog dal...

Nasib baik aku bijak ...

1:07 PTG
  Selesai .. hurm.. sekarang ke Low Yatt Plaza... Grr... masalah ngan htc aku neh.. Dulu memuja sangat.. skang geram sangat.. Bagus tu mmg...

Apa peguam ni merepek ?

11:45 PG
  Grr.. aku dah lapar nih... Si peguam ni dok mengarut apa lak ?? Dok baca term term kat surat perjanjian tu.. Aku malas nak amik tau ... ...

Blog Pilihan Hari ini ..

11:35 PG
Kenal ? Bagi mereka yang g gathering kat Terengganu ari tu , mesti kenal tuan punya blog ni.. hehehe... En.Tolahah... Blognya mengenai ...

Huih.. tebalnya mekap..

11:07 PG
  Hehe.. aku kat dlm pejabat peguam skang .. hal pembelian rumah.... hehee.. Aiseyman.. Satu bangunan dengan NUFFNANG .. ahaks.. Nak je ak...

Tak cintakan negara ke ?

2:12 PG
  Sebenarnya aku nak tidur dah ni.. tapi lepas solat tadi , aku teringat .. Dua hari ni aku pakai baju koperat yang punya lambang kerajaan...

Tak ku sangka ...

12:45 PG
  Hurm... baru sampai rumah .. penat.. teramat penat .. Buat pertama kalinya aku buat VLOG ..hehe..bukan BLOG ... Lain tu.. nak tau ? Tung...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.