Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 9 Februari 2011

Entri aku paling menyampah malam ini !

 

Serius.. aku menyampah giler dengan entri ini .. Huh.. Bila aku tengok kat FB tajuk entri ni , terus aku mesej kawan ni .. Tanya pasal tu ..

Dia tak jawab beb !! Sah tak tengok hp tu .. dok melayan FB .. huh.. mentang mentang la single ! Tak pe tak pe.. Biar je.. Hari ni hari dia .. tunggu ler..

Aku ternampak entri dia sewaktu makan tadi kat Bangi .. Bila ternampak terus aku sms .. kemudian baru aku baca .. Bila aku baca .. huh .. aku antar sekali lagi sms kat dia ! Grrr...

Nak tau ? Entri apa ? Meh .. g baca .. kawan blogger kita eksiden ! Klik sini haaa... SINI

Header Pilihan Malam Ini ...

 

image Menarik  kan ? Simple tapi penuh makna .. Faham tak maknanya ?

http://lilykamarudin.blogspot.com/

GEGAR 1,000 BLOG !!

-TUTUP DAH -

Sekali lagi , aku akan buat satu kerja giler... Aku nak gegar 1,000 blog kali ini ... Amacam ? Ada berani ?? 1,000 blog dalam tempoh... hurm.. 3 hari bermula .... Sekarang !

Sangat mudah .. caranya , buat satu entri ...

  1. LETAK HEADER BEN ASHAARI BLOG
  2. TAJUK GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ini !
  3. Tulis SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??
  4. Tinggalkan url anda diruangan entri ini ..

TUTUP : 8 / 2 / 2011 , tepat jam 6 petang ... Bagaimana ? Berani ??

Fitnah dan kritikan pada blogger ..

 

Aku baru terima satu mesej dari rakan blogger.. Hurm.. katanya dia difitnah dan dikritik di dalam blognya sendiri.. Ada la orang tinggal komen gitu...

Hurm... sebenarnya , dunia blog ini dunia cabaran.. Kita bukan berkata kata , tetapi melahirkan dalam bentuk yang terang terang boleh dijadikan bukti ! Kita nampak .. bukan mendengar.. kalau secara lisan , mungkin kita boleh kata , tersilap dengar ... Tapi kalau baca , kita boleh cetak atau print screen.. amat bahaya jika salah tulis..

Yer.. mmg .. aku tau ... bercakap pon boleh direkodkan... cuma dalam blog ni segalanya dalam bentuk penulisan .. jika tersalah 'cakap' , maka akan dikritik atau dikutuk habis habisan ..

OK..berbalik pada rakan blogger kita yang baru je kena fitnah .. Apa yang boleh aku nak nasihatkan ialah ,

  1. YAKIN PADA MAKLUMAT YANG KITA TULIS KECUALI JIKA ADA KRITIKAN YANG MANA PENGKRITIK TERSEBUT MENGEMUKAKAN BUKTI YANG LEBIH KUKUH DAN MUNASABAH ..
  2. JIKA BENAR BENAR MEMBANTU PEMBACA LAIN , MAKA JANGAN HIRAUKAN MEREKA YANG BERSIKAP IRI HATI ..
  3. YAKIN PADA DIRI SENDIRI ..

ok.. aku bagi tu jer .. Mereka takkan henti menyakat kita selagi kita belum buktikan keteguhan kita dalam dunia blog ini . Bila satu hari nanti kita berdiri di kemuncak , kita pandang mereka dan senyum.. Dan berkatalah " TERIMA KASIH ATAS SEMANGAT YANG KAMU BERIKAN ! " 

Hasil pengumpulan blog ...

 

Setakat ni dah 800 blog aku senaraikan di dalam GEGAR 1,000 BLOG .. Dan majoritinya adalah blogger muda muda .. ehem.. perempuan ramai .. ke mmg ramai perempuan jadi blogger ? Patut la.. Yang laki suka baca je eh ? Pastu kumpul gambar gambar awek blogger yang cun ? Haa.. hati hati.. ada makhluk buat gini tau !

Mula mula , aku nak ucapkan terima kasih.. Jutaan terima kasih kerana sudi join kempen mudah ini tapi besar manfaatnya.. 1000 blog dibawah satu tajuk .. GEGAR 1,000 BLOG ! .. Membuktikan blogger adalah senantiasa bersatupadu ..

Cuma ... yang tak bestnya .. hurm.. kebanyakkannya blogger tidak SABAR .. S.A.B.A.B.. eh.. salah.. S.A.B.A.R ! .. Haa.. ok betul .. Cuba korang perhatikan di bahgian komen tu.. Berapa banyak laaa url yang sama dok berulangkali ditinggalkan ? Mereka seolah olah tiada keyakinan yang mana blog mereka akan dinaikkan .. Hehe.. aku bukan la nak marah ... tak kisah pon.. tapi ini menunjukkan ketiadaan keyakinan diri pada usaha mereka sendiri ! Haaa... seolah ada rasa was was .. Terutamanya blogger muda .. jangan risau terhadap apa yang korang yakin buat tu..

Pastu.. tak sabar nama blog disenaraikan .. Walaupun tajuk 1,000 blog , aku takkan berhenti tepat pada 1,000 blog.. lebih lagi bagus ! Aku sasarkan cuma 1,000 .. jika lebih tu satu perkembangan yang sihat kan ?

Dalam dunia blog ni , kena belajar bersabar.. segalanya memerlukan kesabaran .. jika berjaya 'bersabar' kejayaan dalam tangan .. InsyaAllah ...

GEGAR 1,000 BLOG : 751 - 800

 

  1. a n a . i z z t y
  2. dyeela
  3. enuLwanie
  4. Darling Ninie @ Mama Comel
  5. wan
  6. Effa Sahat
  7. UHaiman
  8. ♥ PeLanGie ♥
  9. Melati
  10. YaNiEz
  11. aDisH.sHidA
  12. Ryna Tri Asmara
  13. CiK EmMa
  14. HadzryDer
  15. miss cloudy
  16. Princess Nur
  17. Sofea Lang
  18. momoyyanyzz
  19. ekin razali
  20. Asrar sh
  21. cik zura
  22. MazHaR
  23. LUTFI~;))
  24. shahsyaz
  25. [z@ck]
  26. AiDa
  27. Che Armad
  28. yad_element
  29. aLeen aVriL
  30. ieka
  31. .f.ezra talks crap.
  32. Cik Minie
  33. aRein
  34. Miss Nadia
  35. Mrsfaizorworld
  36. miss minn
  37. Amirchip
  38. Namaku Asumira
  39. Najma Osman
  40. gigiAriEma
  41. Cik Dania
  42. echa rierie
  43. HAJAR hasan
  44. balkis
  45. Cik Diana
  46. el-janna
  47. cicun
  48. bunga CINTA !
  49. Kak Aya
  50. nana

Ada lagi.. tuunggguuu ...

Apa yang best sangat dok promosi blog neh ???

 

Aku terbaca komen dia memula .. Wah .. Apa yang best sangat pasal GEGAR 1,000 BLOG ni ?? Bayangkan yer ..andaikata berlaku kes kes begini ( link ) , pada salah seorang rakan blogger kita ( mintak dijauhkan .. ini sebagai contoh saja ) ... Pelbagai sumber akan digunakan untuk mendapatkan bantuan .. Dan kita sebagai blogger sendiri yang mana senantiasa bersatupadu , pastinya akan turut sama membantunya dalam bentuk menyebarkan maklumat maklumat begini bagi mendapatkan bantuan kebajikan samada dalam bentuk kewangan dan sebagainya .. Berguna atau tidak ? Kita sama sama saling bekerjsama ..

Kita boleh bertindak sendirian .. Kita boleh bergerak sebagai blogger indvidu.. Mungkin kita bangga dengan penulisan kita yang kononnya mampu mengkritik orang lain , tapi sedar atau tidak , kita juga memerlukan orang lain untuk berjalan atas muka bumi ini .. Kita tak boleh sendirian ..

Amik contoh lain ... Lahir saja ke bumi .. Terus ke berlari ? Sapa yang ajarkan kita berjalan ? Sapa yang ajarkan kita membaca?  Sapa yang ajarkan kita makan ? Janganlah sombong dan bongkak ! Kalau baru pandai membaca dan berlagak punyai title profesor , maka jengok jengok la ke tanah .. ada lubang tu .. 

Nasib baik la blogger tu masih bersekolah .. bagi aku dia masih belum cukup matang untuk mengenali kehidupan sebenar.. Yelah , duit belanja pon mak bapak masih bagi kan .. Nak kata apa .. Nanti satu hari nanti , dia tau erti kehidupan sebenar , baru dia tau pentingnya promosi blog ini ..

PROMOSI BLOG ini umpama satu cara untuk kita masuk ke dalam masyarakat blogger yang ada sekarang .. Walaupun tak meluas , sekurangnya dpt duduk dalam satu 'puak' pun dah mencukupi..

Ibarat kita masuk ke sekolah baru.. Kena memperkenalkan diri.. Berdiri depan kelas.. kemudian perkenalkan diri.. Yang lama , akan menyapa yang baru.. berkenalan dan bersahabat .. Itulah konsep promosi blog ...

Bila blog dah popular , macam macam keuntungan boleh dapat disamping menambahkan pendapatan .. Tu soal lain.. Rezeki masing masing ..

Ada perkara yang kita tau , kita bicarakan.. Jika tidak tau , kita diam dan buat kajian .. Jangan suarakan sbb nanti kita nampak bodoh.. Mmg kalau tak bertanya lagi bodoh tapi pastikan buat kajian agar soalan yang nak ditanya itu tidak nampak bodoh ...

Blog Santaian Petang ...

image

Dengan entrinya ;

" alkisah tiga orang blogger ni..seorang fanatik heliza dengan arsenal dan sorang lagi ada iras-iras mawi..yang sorang lagi konon-konon atas pagar jela..kejap sokong yang ini kejap sokong yang tu..betol ke?..aku pon tak tahu..dorg ni selalu je bergurau-gurau manja dalam blog..kalau yang ini serang yang sorg lagi balas..hahaha.. "

sambungan > sini

Ternyata blogger ini bijak !

 

Mesti ada yang fikir tadi aku pilih entri tadi tu sebagai entri pilihan hari ini disebabkan ada nama aku .. Ok.. mmg betul .. Tapi sebenarnya aku nak sampaikan satu mesej .. " Orang memberi , kita merasa .. Dah rasa , beri la balik .. takkan nak kenyang sorang kan ? "

Dia buat entri ada kaitan dengan aku .. dan dia maklumkan kepada aku.. ok , aku tau.. dan aku amat terharu.. Dia ikhlas .. lalu aku berikan hadiah padanya juga dalam bentuk entri .. Dalam erti kata lain , sebenarnya dia sudi mempromosi blog aku dan aku juga amat sudi mempromosi blognya semula .. Adil tak ? Adil bukan ?

OK.. kemudian , aku pilih header blog Anastasyea untuk segmen header pilihan hari ini.. Mmg cantik dan aku suka.. Headernya yer .. orangnya aku tak leh nak kata lebih, aku kena cubit ngan sumpit nanti.. haaa ..

Dan aku juga tau dia antara blogger seangkatan dengan aku lalu aku angkat blognya untuk hari ini lalu memperkenalkan kepada pembaca blog aku ..

Yang bagusnya , dia bijak .. Maksud aku , dia tak makan sorang .. Dia menerima dan memberinya semula pada aku ... Ini dipanggil situasi menang menang .. Tak kisah la berapa sekali pon yang datang , yang penting ikhlas dalam situasi mempromosi blog rakan rakan .. Walaupun seorang , itu dah cukup bagus !

Konsep inilah sepatutnya kita , blogger yang masih jauh menapak untuk ke atas , gunakan diantara satu sama lain .. Barulah kita mampu ke atas bersama sama ... Walaupun pastinya ada yang lebih bernasib baik tetapi yang penting adalah ,USAHA !

Contest GEGAR 1,000 BLOG !

 

hEHE.. Aku masih belum abis dok mengupdate senarai blog.. sabar eh.. nanti bila habis jer , aku akan buat satu contest sepanjang minggu .. Amacam ? Berminat ? Kali ni aku nak buat betul punya susah.. Kira boleh terjojol la bijik mata tu .. Hadiah cam kereta kebal mesir , baling batu ke askar Israel dan macam macam lagi .. amacam ? Brutal tak ??? Tak baek wooo ... boleh tu boleh tapi melampau sangat hadiah dia .. Cukup la penginapan 3 hari 2 malam di Las Vegas sambil berjudi dengan dibekalkan wang sebanyak RM100,00 .. atau melancong ke dalam lautan Atlantik selama 5 hari 2 malam ... haaa.. berminat ? ok .. aku temberang lagi..

Hadiah , kalau ada yang sudi sponsored .. bagus la kan .. insyaAllah.. hehe.. mesti ada sudi punya kan ? Harapnya .. kena la pantas eh .. nanti bila dah ramai , aku pening nak pilih mana satu ..

Mungkin contest kali ni semua kena redah 1,000 blog tu la.. dan yang paling pantas dan tepat akan menang gak la ..cuma blogger yang tahan lasak saja mampu menang ... hehehe... okeh ?

Yelah , saja nak kasi meriah dunia blog ni... Aku tengok kebelakangan ni dunia blog dah kembali cool..masing masing berblog dengan aman.. cuma segelintir kawasan je agak kucar kacir.. kan ? Tak pe.. kita jaga kawasan kita ... Jangan kasi virus hinggap .. hehehe ...

Ngantuk.. korang tak ngantuk ke ? Aiseyman.. Gadis misteri ?

GEGAR 1,000 BLOG : 701 - 750

 

  1. Aezlika
  2. Black_roses92
  3. Haffiz MohdNoor
  4. che-a/atiah
  5. Awatif Azizi
  6. krole
  7. ciK fLower meLawEr
  8. Sembang2 wif Yuyue
  9. SyuQ
  10. umi_e
  11. ieka
  12. FAHMI
  13. Cik Rara!
  14. sembil9n
  15. naiyu_love
  16. FaiZaH YaaKuB
  17. Sylmeena Hamzah
  18. Edura Hanum
  19. Azreen Zunairah
  20. ♥ AyaHikari ♥
  21. diera cikimon
  22. N'Lela Tasuki
  23. Nina Zee
  24. Iyrin
  25. amniey91
  26. azie5ouh!8
  27. fanna_alam
  28. pikah
  29. -Mrs Elmo-
  30. Zalin
  31. farrah
  32. ♥Pu3 cOkELat♥
  33. MIMIE AIZA
  34. Lieyana
  35. mary ann ;)
  36. Mr. Mama
  37. Amy Syaquena
  38. -asTroNauT-
  39. DylaOuhLalaa
  40. FaKArePa!n
  41. Shyella Anuar
  42. Shaiful Zaidi
  43. eRryn AshaSsin
  44. Firdaus Kasim
  45. miss epa
  46. najwa
  47. namaku rahmat
  48. Hani
  49. eddin93
  50. Pieza

Lagi 50 ? Perghhhhhhhhh..

Entri Pilihan Hari Ini ..

 

image

Yup.. sudah semestinya aku memilih entri ini untuk santaian petang ini .. Pastu leh tidur jap.. hehehe.. perut dah kenyang makan nasi arab tadi.. Ok.. aku kemaruk makan nasi arab sebab ayam dia sedap.. hehehe.. masakan dia la maksud aku ...

Ok .. untuk entri petang ini ... aku pilih blog blogger ini .. hehe.. jom g tengok kenapa aku pilih entri dia ... > WAMOZUWAHA

Nasib baik aku bijak ...

 

Selesai .. hurm.. sekarang ke Low Yatt Plaza... Grr... masalah ngan htc aku neh.. Dulu memuja sangat.. skang geram sangat.. Bagus tu mmg bagus tapi biasa la kan.. bila dah bagus sangat mesti ada prob punya ...

Berkaitan dengan penyata bank .. nasib baik aku bijak.. aku photostate muka depan buku bank dan bawak yang ori sekali .. Ternyata laku.. hehehe .. Maka selesai sudah bab pengeluaran duit tu.. Ok.. aku nak open table.. sapa nak ???

Hehe.. Mula la dalam kepala aku ni .. nak beli itu ini .. hehehe ... Macam macam nak neh.. Mmg dalam jangkaan aku .. bini aku mula tensen dah ... hahaha.. mmg pantang banyak duit skit ... Nak kata apa kan.. aku mamat gadget..

OK..berkaitan dengan GEGAR 1000 BLOG .. Sabar eh... aku dok bergerak ni..tak leh nak copy paste url blog korang yang dah join ni.. kang aku balik rumah , aku update eh.. sabare eh.. skit jam lagi... boleh ?

Apa peguam ni merepek ?

 

Grr.. aku dah lapar nih... Si peguam ni dok mengarut apa lak ?? Dok baca term term kat surat perjanjian tu.. Aku malas nak amik tau ... Bukan apa , bila aku tengok kertas putih .. aku jadi ngantuk. .. kalau tengok laptop , tak la pulak... Pelik kan ? korang pelik ? Hiskh...

Wife aku rajin la melayan.. sbb tu aku suka kalau dia ada .. aku tolak je dia ke depan.. dia je bertanya itu ini.. Aku ? Update blog dan catat apa saja diorg cakap.. Kononnya la. ..

Best eh jadi peguam? Diorg kata kalau jadi peguam hartanah ni masyuk..Betul eh ? Ada tak blogger kat sini peguam ? Kalau ada , nak kawan boleh.. hahaha.. guwau jer ..

OK ok .. dah nak abis.. hehehe.. mau g Maybank lak.. apa cerita kat sana???? Grrr... Buku bank dah ada.. cuma last update , tahun lepas.. tu pon kat kulit buku dia print..boleh ?

Blog Pilihan Hari ini ..

image

Kenal ? Bagi mereka yang g gathering kat Terengganu ari tu , mesti kenal tuan punya blog ni.. hehehe... En.Tolahah... Blognya mengenai negeri Terengganu amat menarik sekali untuk diterokai ..

Nak tau lebih lanjut .. > EXPLORE TERENGGANU

Header Blog Pilihan ..

 

image

Suka... kemas .. klasik ... ANASTASYEA ..

Huih.. tebalnya mekap..

 

Hehe.. aku kat dlm pejabat peguam skang .. hal pembelian rumah.... hehee.. Aiseyman.. Satu bangunan dengan NUFFNANG .. ahaks.. Nak je aku g gegar dia .. Tak dapat pon lagi cheque ? Hahaha.. gurau je Nuff.. tak kisah pon... tau pasti dapat..

Hurm... staff kat firma ni.. awek melayu ni haa.. tebal banget mekapnya .. Rasanya kalau ada Datuk mai turun deal kat sini mesti tergugat punya .. tapi rasanya Datuk pun mesti ramai staff gitu punya kan .. kan kan ? Hehe.. gurau je Datuk.. Tamo saman okeh..

Pasni nak ke KWSP lak .. mau kasi settle pengeluaran untuk pembelian rumah lak.. Hurm.. nak beli ipad , desire la nanti.. hahaha.. muncung wife nanti... hahaha..pantang dia dengar  'DESIRE' tu ...

Iskh.. kacao tul awek tu.. suruh aku sign sana sini lak... grr... sat .. nanti sambung eh.. lawyer tu datang .. nak dengar dia bebel lak ..

Takkan kena tunggu sehari kot ?

 

Aku terpaksa amik cuti hari ni .. Banyak urusan peribadi kena buat disebabkan ianya berlangsung pada waktu pejabat.. Mau ke pejabat peguam perumahan ..Kwsp ... kedai hp .. grrrr...

Baru lepas keluar dari Maybank Putrajaya .. Aku nak dapatkan penyata bank ... Hurm.. Bila aku tanya ... katanya aku kena isi borang .. pastu bayar rm5 tapi kena tunggu sehari .. esok baru dapat.. Ya Allah ! Takkan sehari ??? Ari tu wife aku buat kat CIMB , tak sampai 5 minit ! Apahal Maybank gini? Ke Maybank Putrajaya jer ? Haih.. nak sekeping kertas kena tunggu sehari.. Sungguh efisien ..

Nak mengata lebih lebih Maybank ni , malas .... sbb aku suka Maybank kat Raja Laut tu... Staff dia peramah.. nasib baik laa.. kalau tak, aku bahankan je dalam ni ..hurmm ...

Dah la kena tunggu sehari , siap kena bayar rm5 ! hurm.. haih.. dah la bukak akaun kat tempat diorng , kena bayar lagi untuk bank statement tu.. grrr......

Aku nak test guna maybank kat bandaraya lak.. tengok camana.. kena bayar atau kena tunggu sehari lak.. huh !

Tak cintakan negara ke ?

 

Sebenarnya aku nak tidur dah ni.. tapi lepas solat tadi , aku teringat .. Dua hari ni aku pakai baju koperat yang punya lambang kerajaan persekutuan  di bahagian dada ..

Hurm.. ada yang malu nak pakai .. Entah.. aku tak tau kenapa dia nak malu memakai baju yang punya lambang kerajaan di bahagian dadanya .. Erk.. segan tang mana ?

Serius ... aku bangga memakainya .. Bukan kerana aku penjawat awam .. bukan kerana nak bodek kerajaan .. tapi kerana aku bangga menjadi rakyat Malaysia .. Seteruk teruk negara kita ni kan , setiap hari masih mampu aku berjalan ke sana sini dengan tenang tanpa kira waktu .. Setiap kali aku nak makan , aku boleh pilih beraneka jenis lauk .. aku tak perlu pening kepala makan makanan yang dicatu .. Bayar je.. dapat la apa aku nak ..

Aku bangga .. serius .. Aku dan tengok berapa ramai warga asing nak lari dari negara mereka yang kucar kacir.. sanggup buat apa saja untuk berada dalam negara ini ..

Aku harapkan kedamaian negara kita ini terus berkekalan .. Tak kira sapa perintah , asalkan kemakmuran serta kedamaian ini berterusan ..  namun begitu , kita sebagai rakyat kena tau , sapa pilihan kita kelak .. salah pilih ??? Merana kita .. contoh dah ada .. kena bukak mata !

GEGAR 1,000 BLOG : 651 - 700

 

Dah lebih sasaran ... TERIMA KASIH KERANA SUDI MENJAYAKAN KEMPEN INI ..

  1. SobriMansor
  2. Ummi Iman
  3. ::wan fadhilah::
  4. miN akiM
  5. yad'z
  6. mardeyna
  7. Mama Kembar 3
  8. nur ikhyar dee
  9. budak kedah
  10. ZiE FAUZi
  11. Zixie =)
  12. Chenal
  13. Bella_Belly
  14. Adie Waridi
  15. raje carl
  16. Alia Farhani
  17. -AnisZafirah-
  18. awEEN
  19. padlie
  20. Muhammad Hanif Bin Ahmad
  21. Jasmaidy Aroff
  22. sehaa
  23. Adi Luqman
  24. sara choco
  25. chesoll
  26. zuren
  27. cikgu mata coklat
  28. falia shazana
  29. mahizan maira
  30. Aziela
  31. Cik.Askarr
  32. zuhrazakaria
  33. AzreenAzeman
  34. syi..:)
  35. lyeah
  36. SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI
  37. HeziqaMushadadLee
  38. .cqyn.
  39. natashaisham
  40. CC@Sheila
  41. MinT
  42. Shyra.
  43. CNEN AFI (dream chaser)
  44. Clara
  45. kAmaLiaH
  46. I D A
  47. Syafiq Rosli
  48. Hidaya Sarbini
  49. So Shy Lady
  50. fayneez

Peenatttt ..

Tak ku sangka ...

 

Hurm... baru sampai rumah .. penat.. teramat penat .. Buat pertama kalinya aku buat VLOG ..hehe..bukan BLOG ... Lain tu.. nak tau ? Tunggu .. bila ? Erm... Hari khamis..saja aku mintak hari tu .. biar gempak skit ..

Yang pastinya , entri malam ni aku abadikan khas buat semua rakan rakan blogger dan juga pembaca dalam bentuk video . Yang menariknya , itu adalah SEGMEN SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI yang mana aku dijemput khas oleh pihak 1TUBE.MY ( terima kasih ) dan lokasinya ? Peewwitt.. rahsia ... hehehe.. kena tunggu la ..

Butiran dalam tu ? Hurm.. aku ada keluarkan tips trafik .. promosi .. dan macam macam lagi .. Mmg best .. Rakan rakan yang kebetulan ada kat situ pon tak caya aku boleh buat gitu.. OKeh.. aku pun tak caya aku boleh bercakap depan kamera .. Dulu aku tengok pelakon buat gitu , aku ketawa ... camana la diorng boleh berlakon .. Tapi bila aku punya turn .. macam tak cukup masa lak.. Nasib baik dah lewat malam.. huhu..

Apa pun , pengalaman hari ini adalah pengalaman yang menarik bagi aku selama aku bergelar blogger .. Satu lagi peningkatan bagi aku .. Sapa sangka kan ? Ada agensi berminat untuk menerbitkan segmen aku sendiri .. hehehe ... Apa ??? Jadi pelakon ?? Tak yah la.. tak laris filem nanti !

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI