MENTOR 5

9:58 PTG
  Hurm... hurmm .. tengok TV3 ? Pencarian protege bermula .. Mentor  kali ni , Erra Fazira , Afdlin Sauki , Rahim Maarof , Noh Hujan , Sha...

Projek : KILL N DIE !!

8:28 PTG
  Esok , akan bersaksilah .. satu projek besar-besaran yang bakal berlangsung di Putrajaya !! Projek KILL n' DIE ini akan menempah  se...

Aku suka blog ini !

6:25 PTG
  Hehe.. sapa punya ? Pernah masuk blog ni ? Mmg sempoi.. ada keunikkan pada blognya ... Nak tau kenapa aku suka ? g masuk dan tengok sen...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.