Cuma Aku - Heliza Helmi

11:29 PTG
  Ehem... dapat satu single album rupanya tadi.. heheh.. tak check tadi paper beg yang diorng bagi.. hehe.. HHP !   Lirik lagu CUMA A...

Projek VloG @Putrajaya

10:40 PTG
  Huih...dasat gak eh .. aku tak sangka lak  BeautifulNara leh tau pasal projek ni .. Hahaha... Yelah , blog tulisan budak sekolah cam ...

Semua tak kena ..

1:19 PG
  Mula mula aku berblog ... diorng tengok gambar aku , diorng kata aku gay .. Aku gelak .. Bila aku baik dengan blogger perempuan , dior...

GEGAR 2000 BLOG ???

12:32 PG
  OK... belum lagi.. tapi dalam perancangan .. aku nak buat nanti.. Masuk bulan MAC nanti aku plan nak gegar blog lagi.. Mana mana lalat y...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.