Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 20 Februari 2011

Header Blog Pilihan Ben Ashaari

image

http://nikeima.blogspot.com

SEGMEN TANYA SAMA BEN ASHAARI : VLOG2

 

Ada yang tanya aku tadi .. apa cerita dengan segmen INI .. Dua soalan telah aku jawab di vlog tadi .. cuma aku tak sebut nama dia je la .. tak ingat ... Yang lain tu , aku rasa aku dah jawab dalam vlog sebelum ini .. Dan ada soalan yang rasanya , hurm.. mmg dah selama ini aku asik ulang jawab dalam blog aku .. jadi tak perlu la nak ulang tayang yer ..

Hurm.. segmen demi segmen.. dan yang segmen SAYA BLOGGER AKTIF adalah segmen terakhir untuk minggu ini dan rasanya aku nak rehat dari segmen .. sangat penat ... otak dan fizikal... dan rasanya dah ok kot skang ni .. ramai blogger dah boleh bertapak sendiri .. Manakala blogger yang dah naik , tiba masa untuk bantu blogger yang baru baru ini ..

Aku ??  Nak bercerita tentang kehidupan aku je la kot skang ni .. hehe.. Dah tiba masanya la kan ? Asik asik segmen.. mesti ramai dah naik bosan .. kan kan ? Tak pe.. tak yah akui.. aku sedar.. hehe..

Tapi jangan risau.. sesekali aku akan buat.. Dan ada satu lagi hadiah di tangan aku belum dibuat contest.. tunggu yer. ..

Siapa berminat nak jadi model ??? Cepat cepat !!

 

image

Amacam ?? Berminat ? G baca sendiri syarat-syaratnya kat SINI

SAYA BLOGGER AKTIF ..

 

Hurm... ramai ... gulp ... tapi jangan lupa yer .. ni bukan tersenarai di dalam blog list.. aku senaraikan ke dalam BENASHAARI2  blog jer .. okeh ?

  1. http://nisamenaip.blogspot.com
  2. http://hamihemo.blogspot.com
  3. http://haticikgadis.blogspot.com
  4. http://thecrappingstarts.blogspot.com
  5. http://xazryx.blogspot.com
  6. http://mottymot.blogspot.com
  7. http://belangaburuk.blogspot.com
  8. http://cerytara.blogspot.com
  9. http://eppyphamdiary.blogspot.com
  10. http://sayetetapsaye.blogspot.com
  11. http://lady-twilightmoon.blogspot.com
  12. http://mydiaryhaziqhaiqalprop2.blogspot.com
  13. http://cikyuz87.blogspot.com
  14. http://nadiemsharmz.blogspot.com
  15. http://belangaburuk.blogspot.com
  16. http://miszsheyla.blogspot.com
  17. http://pencintacontest.blogspot.com
  18. http://sipisenan89.blogspot.com
  19. http://norsharmila3343.blogspot.com
  20. http://kegembiraanygikhlas.blogspot.com
  21. http://shqpewsqiq.blogspot.com
  22. http://farahmukhlisa.blogspot.com
  23. http://writingbynienyz.blogspot.com
  24. http://quinginterbangtinggikeawan.blogspot.com
  25. http://adewkyuyueaffens.blogspot.com
  26. http://atieatiqah46.blogspot.com
  27. http://semanisepal90.blogspot.com
  28. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com
  29. http://arikalrazali.blogspot.com
  30. http://diariamzar.blogspot.com

Ni dulu eh.. kang banyak banyak .. pening nak g jalan jalan ...

Disebalik pembikinan vlog @ Putrajaya

 

Lokasi : Taman Canselor , Precint Diplomatik .. Putrajaya

Director : Mr. Fil

DSC_0104 Yeargh... Tuan Director sedang mencari sudut sudut yang sesuai untuk segmen aku .. huhu ..

DSC_0113

Mula.. tapi tak de feel.. ujang n the geng ada depan mata.. segan.. hahaha .. tu pasal pakai spek hitam .. lagi pon panas.. hahaha .. tukar style skit ..

DSC_0110Bila Ujang ajak diorg g jauh jauh , baru ok .. hahaha.. Thanks Ujang... memahami jugak ko eh .. hahahah ..

DSC_0115 

Nisa Kay boring.. sementara tunggu aku punya part selesai , dia dok menghabiskan bateri kamera aku bersama sama...

DSC_0119 Haaa.. bersama sama 3 orang ni haaa... Nick , ujang n faizal..

Selesai part aku... Si Nisa ajak bergambar sat ..

DSC_0128 

Er.. i malu laaaa... hahahha

BRO 

Berbincang dengan BROFRAMESTONE mengenai masa depan HELIZA.. eceh.. hahahahha...

Ujang kantoi !! FF disunting Yuyu ???

 

 

DSC_0139 

Perhatikan gambar tu... biasa je kan ??? Apa kata korang zoom kat Ujang !

Jangan marah aaa jang .. hehe

FF

Faizal Fredley malu di'goda' dek Yuyu.. hahahah... skandal weh ! Gurau jer.. Tapi mmg si FF ni pemalu ar orangnya.. ngan awek , jadi cam kura kura gitu.. hahahah

Tiru gaya Awek Blogger !!

 

 

DSC_0125

DSC_0129

Tak larat nak teleng pala cam Nisa Kay.. Aku dah kepenatan ! huk huk ...

DSC_0099 oK.. aku mmg tak boleh lawan Ujang punya gaya ! Aku mengaku kalah je la...

SAYA BLOGGER AKTIF ! Aku nak pengsan !!

 

Penat ! Penat berborak ngan kawan kawan blogger tadi tak ilang .. kalau aku terlelap ni, sah sah baju kerja tak iron .. mati gue esok.. Wife pon penat gak tu.. hurm.. Nak bantal !!

Bila tngok senarai blogger untk segmen SAYA BLOGGER AKTIF ni , aku bertambah malap je mata .. haha.. tapi tak pe.. kena gak buat ..

OK.. senarai terkini ... Maaf , senarai ini mmg akan jadi panjang.. Jadi jangan harapkan apa apa..

  1. http://hafizkiwi.blogspot.com
  2. http://ctqueen.blogspot.com
  3. http://nurhafiz2009.blogspot.com
  4. http://norsharmila3343.blogspot.com
  5. http://akukanila.blogspot.com
  6. http://hafizkiwi.blogspot.com
  7. http://salimharmanain.blogspot.com
  8. http://illustrasiaku.blogspot.com
  9. http://katakosong.blogspot.com
  10. http://mamagorjes.blogspot.com
  11. http://nsk-sunshine.blogspot.com
  12. http://fatinfarhanabambam.blogspot.com
  13. http://cinonexcoreyan.blogspot.com
  14. http://kasih-ibu-arif.blogspot.com
  15. http://kni2907.blogspot.co
  16. http://thetrulyamalina.blogspot.com
  17. http://bahulucom.blogspot.com
  18. http://tomatokering.blogspot.com
  19. http://anisahnajiyyahchan.blogspot.com
  20. http://aremelyna.blogspot.com/
  21. http://fatinsukebermadah.blogspot.com
  22. http://duniaku-nieza.blogspot.com
  23. http://cheriterasikupukupuungu.blogspot.com
  24. http://jomklikblog.blogspot.com
  25. http://beaty-memyselfandi.blogspot.com
  26. http://mahfuzahhusna.blogspot.com
  27. http://mimpisibunga.blogspot.com
  28. http://alyaaboolat.blogspot.com/
  29. http://www.suarabawahtanah.com
  30. http://ceritahatii.blogspot.com
  31. http://wamozuwaha.blogspot.com
  32. http://www.darxniq.com
  33. http://dearlyfe.blogspot.com
  34. http://myflavoroflife.blogspot.com
  35. http://snowygirl-syuhada.blogspot.com
  36. http://dearlyfe.blogspot.com
  37. http://dummychic.blogspot.com
  38. http://fatihahanapi.blogspot.com
  39. http://rantingkayu89.blogspot.com
  40. http://nottygirlz.blogspot.com
  41. http://bbyuya.blogspot.com
  42. http://sweethoney01.blogspot.com
  43. http://greenappleku.com/
  44. http://bbyuya.blogspot.com
  45. http://chentaaku.blogspot.com
  46. http://www.borakkosong.com
  47. http://deeja-anakdesa.blogspot.com/
  48. http://hidupbaik2.blogspot.com/
  49. http://seribupersoalan.blogspot.com/
  50. http://ciknalspeaking.blogspot.com

OK.. sambung lagi nanti.. huk huk

Velog ! Mmg best bersama mereka !!

DSC_0118 DSC_0140 DSC_0111

Ramai lagi ada tu.. tapi dok sibuk buat pengambaran.. Mmg best kali ni.. Tak sangka mereka datang untuk menjayakan segmen VELOG Bersama BEN ASHAARI .. Kalau ikutkan , bahagian aku panjang tapi aku cadangkan pada  tuan pengarah ,agar buat bahagian mereka sekali .. Best la gitu kan ? Kasi semua meletop gitu !

Aku penat sebenarnya .. Seharian kelam kabut .. dari Cheras , lepas kenduri kawin member aku , terus aku ke Putrajaya balik.. Padahal masa dah suntuk ...

Sampai sampai .. Yang ada cuma Ujang sorang.. Tapi tak sampai 5 minit kemudian , sorang demi sorang sampai... Hurm.. Kira kira ada dalam 10 orang.. ok la...

Dalam dok tunggu tu , datang lagi kereta menjadikan jumlahnya .. hurm... hampir 30 orang .. kot ? Lebih kurang la.. Si BroFramestone pon datang setelah membasahkan diri di Sg. Gabai...

Apa pun ,Vlog kali ni TERBAIK ! Terima kasih 1TUBE.COM.MY dan semua rakan rakan blogger yang sudi menjayakan vlog kali ini !! !!

Vlog @ Putrajaya

IMAG0052

DSC_0120

Ramai lagi datang wooo ... aku pun tak sangka !!! Adeh...

Yeargh... 1Tube.My bersama BEN ASHAARI .. ops.. dan ???

 

DSC_0093 Kami disini ...

http://azfar9897.blogspot.com (ujang9897)

http://nikeima.blogspot.com  (Nik)

http://nisamenaip.blogspot.com  (Nisa)

http://www.eazyizzuddin.com (Eazy Izzuddin)

http://kupukupukecik.blogspot.com ( Yuyu Zulaikha)

http://faizalfredley.com (Faizal Fredley)

http://the-amirafarhana.blogspot.com (Mia)

SAYA SEORANG BLOGGER YANG AKTIF !

Kalau aku seorang blogger yang baru je dalam dunia blog ini , maka mereka inilah yang akan aku lawat.. Jika aku dah lama dalam dunia blog ini , mereka inilah yang ku buat kawan ..

Senarai terkini akan dikemaskini dari masa ke semasa di SINI .. Untuk menyertai , sila ke SINI

  1. http://lekatlekitgurl.blogspot.com
  2. http://www.izamirridzwan.com
  3. http://adamilodiaries.blogspot.com
  4. http://coratcorethujungjari.blogspot.com
  5. http://mycottoncollection.blogspot.com
  6. http://reality2fantasy.blogspot.com
  7. http://faisalapardionair.blogspot.com/
  8. http://www.shahazrin.com
  9. http://jarijemariemas.blogspot.com
  10. http://luvmia97.blogspot.com
  11. http://jantankeparat.blogspot.com
  12. http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com
  13. http://kirinselamaperak.blogspot.com
  14. http://cerita-al-kapoune.blogspot.com
  15. http://williewinkie.blogspot.com
  16. http://azieazralicious.blogspot.com/
  17. http://hidupdaku.blogspot.com
  18. http://red-kamikaze.blogspot.com
  19. http://wrmrsbrown.blogspot.com
  20. http://i-am-not-a-collector.blogspot.com
  21. http://siryezsir.blogspot.com
  22. http://frogypenguinlove.blogspot.com
  23. http://fyqafullstop.blogspot.com
  24. http://iqbalhakimi.blogspot.com
  25. http://bicarasigadisdesa.blogspot.com
  26. http://journeyofmysucklife.blogspot.com
  27. http://gula-gulapelangi.blogspot.com
  28. http://aq-islam.blogspot.com
  29. http://miszfarasakura.blogspot.com
  30. http://noorfanasir.blogspot.com
  31. http://bintang2aween.blogspot.com
  32. http://esmaxempayar.blogspot.com
  33. http://anaraudhah.blogspot.com
  34. http://secebisbingkisan.blogspot.com
  35. http://dhatieku.blogspot.com
  36. http://syazanazura.blogspot.com
  37. http://aiedalystic.blogspot.com
  38. http://bambam-story.blogspot.com
  39. http://dayahremlee.blogspot.com
  40. http://dayahremlee.blogspot.com
  41. http://bunneesya.blogspot.com
  42. http://faizava.blogspot.com
  43. http://momoemeuyul.blogspot.com
  44. http://leenismail.blogspot.com
  45. http://ctsweet111.blogspot.com
  46. http://tau4374.blogspot.com
  47. http://decadeworld.blogspot.com
  48. http://ceritapadlie.blogspot.com
  49. http://ceritacintayna.blogspot.com
  50. http://akujune.blogspot.com
  51. http://www.sunahsukasakura.com
  52. http://masikarfan.blogspot.com
  53. http://goldazone86.blogspot.com

Tungguuuuu...

Segmen : SAYA SEORANG BLOGGER YANG AKTIF !

-TUTUP SUDAH -

oK.. Hari ni terakhir untuk minggu SUAIKENAL BLOGGER ... Tapi kali ni , aku akan senaraikan url blog ke dalam BENASHAARI2 ...

Sapa sapa boleh join ... Segmen terakhir minggu ini .. Minggu depan segmen lain.. Bukan dah segmen suaikenal blogger... okeh ? Berminat ?

Cam biasa ... sila buat satu entri :

  1. Sila header BEN ASHAARI blog
  2. Tajuk : SAYA SEORANG BLOGGER YANG AKTIF ! dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tu je ... tinggalkan url entri korang ke ruangan komen entri ini ..

Tutup .. malam ni... Sekian .. Jumpa di sana nanti...

Aku benci UJANG !!!

 

image  Kenal tak UJANG ? Ala.. Ujang9897 tuuu.. aku tak leh linkkan dia dah.. nanti kata dia bodek aku .. Grrr..

Kenapa aku benci dia !! Dia suruh aku printscreen bila follower aku sampai 9897 !!! Wehhh ..ni dah kul 3 pagi !! Dah cecah 9896 ! Lagi 1 je nih ... Grrr... Bila aku leh tidur neh ? Dia sedap sedap berdengkurrr... Tak aci betul ! huh !

Jang.. aku printscreen 10k je la eh...

Jika kita buka mata ..

 

Dunia blog mmg indah .. Serius aku cakap .. mmg indah .. Tapi bila ada yang cuba mencacatnya , keindahan itu menjadi lebih indah .. Kenapa begitu ???

Bila kita terlalu aman , kita jadi leka .. kita terlalu cuai .. Bila ada pihak pihak luar cuba menganggu , dengan pantas tindakan bersatu padu dilakukan .. Bagaimana jika tidak bersatu ? Maka perpecahan akan berlaku ..

Itu yang aku nampak dalam dunia blog sekarang ni .. Dizaman aku .. eceh.. setahun yang lepas , aku dapat saksikan bagaimana pepecahan antara blogger berlaku .. Kutuk mengutuk .. keji mengeji.. masing masing berpuak .. Kau serang aku.. aku serang kau ..

Itu tak sepatutnya berlaku dalam dunia blog ini .. Mmg benar perlu ada pendapat masing masing .. Tapi pendapat itu biarlah dari akal fikiran dan bukannya ikut nafsu ..

Blogger masa kini terdiri dari bijak pandai.. Kalau tak pandai , masakan boleh cipta blog kan ? walaupun mudah buat blog tapi tetap memerlukan akal kan ? Tapi kenapa akal itu digunakan untuk menyampaikan sesuatu yang negatif ? Seronok ? Mmg seronok melihat pergaduhan .. Seronok melihat caci maki sana sini .. Sebenarnya , sapa yang seronok ? Syaitan di dalam hati kita itu kah atau kita sendiri ??

Persahabatan .. Ada yang terlupa diri.. Menyangkakan diri itu sudah popular dalam dunia blog ini maka bolehlah berjalan dengan mendabik dada.. Lu sudah silap bro !! Lu naik hari ini , esok lu boleh dilupakan sekelip mata ! Terlalu ramai blogger sekarang ini .. Dan mereka semua ini sangat bagus .. Cuma belum sampai masa mereka untuk naik lagi ..

Untuk naik , sangatlah mudah .. Untuk turun ... lagi sangat mudah .. Tak susah untuk naik dalam dunia blog ini .. Pulak sekarang ini .. Join forum sana sini.. Group sana sini .. Dengan sekelip mata dah popular.. Tapi popular atas tiket apa sebenarnya ? Dan berapa lama boleh bertahan ??

Lari tajuk pulak aku .. Kembali pada tajuk ... Sebenarnya apa yang aku nak sampaikan ialah , isi dalam entri kita .. Sedap sungguh kita berbicara untuk mendapatkan trafik.. Untuk kekuatan blog kita .. Maka cerita kita lebih sedap dari asalnya .. Kenapa begitu ? Nakkan trafik .. Sangat merbahaya gitu ..

Kedua .. Bila kita berbicara soal saudara kita yang lain.. Kita kutuk.. kita kritik.. pada masa yang sama , kita sendiri terlalu banyak kelemahan diri ... Kadang kadang kita bercerita tentang kelemahan orang lain tapi sebenarnya itulah kelemahan kita yang ketara.. Tapi kita bijak menutupnya dengan mengarahkan kelemahan kita itu pada orang lain ! Hurm..

Jika kita buka mata sebenarnya , kita sedar .. kita ini sama saja .. Kau dan aku sama saja .. Bezanya ialah bisikan syaitan atau malaikatkah di hati kita ini .. Kritik , boleh.. berlandaskan logik  dan dalil agama ... bukan nafsu semata mata ..

Buka mata .. buka hati .. bukan ikut hati.. mati nanti !

2 dalam 1 ... terakhir ?

 

Kategori 1

  1. http://rozilaharif.blogspot.com
  2. http://notaekstravaganza.blogspot.com
  3. http://www.norsyahidamohamad.blogspot.com/
  4. http://decadeworld.blogspot.com
  5. http://dianesloais.blogspot.com
  6. http://nikaviolet88diary.blogspot.com
  7. http://titinyetnyet.blogspot.com
  8. http://dianesloais.blogspot.com
  9. http://sha-myheart.blogspot.com
  10. http://diyaixora.blogspot.com
  11. http://shamimimain88.blogspot.com
  12. http://marspideryan.blogspot.com
  13. http://bintuabuhassan.blogspot.com
  14. http://ladolcemucux.blogspot.com
  15. http://ctwanie.blogspot.com
  16. http://naurahschoolleaver.blogspot.com
  17. http://gadisdanblog.blogspot.com
  18. http://norsyahidamohamad.blogspot.com
  19. http://bloggerexchangelink.blogspot.com
  20. http://lilbitcrazydream.blogspot.com
  21. http://gadisgula-gula.blogspot.com
  22. http://sindarella84.blogspot.com
  23. http://ummiluv.blogspot.com
  24. http://adilahisharudin.blogspot.com/
  25. http://akukanila.blogspot.com
  26. http://syislovejournal.blogspot.com
  27. http://dieylashaza.blogspot.com/
  28. www.natasyaeve.blogspot.com
  29. http://nurkhairina.blogspot.com
  30. http://dibaluvislam.blogspot.com
  31. http://misicyeda.blogspot.com

 

KATEGORI 2

  1. http://nazirulhazwanws.blogspot.com
  2. http://kelakarama.blogspot.com
  3. http://miza-zairi.blogspot.com
  4. http://life-syariniey.blogspot.com

TAMAT !!!

Aku malu sebenarnya ..

 

Maaf.. cerita pasal Heliza lagi.. ahaha.. Mungkin aku dah tau kelebihan dia .. Seorang yang peramah dan ceria.. Dan paling penting , suara dia mmg best !!

Nak diceritakan semula ... Aku memula malas nak g majlis pelancaran album serta busana milik Heliza di Bora Ombak tu... tapi memandangkan ini satu pengalaman berharga dan juga BroFramstone pon ada gak maka aku dan wife aku gagahi jua la... hehe.. Lagi pon bukan senang nak dioffer beginikan.. Suami isteri dapat masuk percuma.. best la kan ?

Keluar dari rumah di Putrajaya dalam kul 2 lebih.. Janji ngan Bro dalam kul  3 gitu.. hehe... Ikut highway , aku rasa tak sesak punya .. Seperti dalam jangkaan , mmg tiba tepat jam 3 kat situ..

Jumpa Bro ngan tunang dia .. Ehem.. Pastu ada sorang lagi blogger kat situ .. Dia sebut nama dia .. Tapi telinga aku cam biasa la.. tak dapat tangkap langsung nama dia .. Aku senyum dan salam jer .. Pastu terus masuk ke dlm.. Bro daftarkan kesemua nama .. Mmg dah ada kat situ. Waalah.. tak caya gitu.. Sebut je BEN ASHAARI .. Dah ada situ.. Pergh.. hahaha.. poyo !! hahaha ..

Masuk dalam.. ada tempat .. FAMILY N' FRIENDS .. Wah.. ok la.. Port baik punya ...  Dalam duduk duduk tu , aku borak je la ngan wife sambil dok amik pic sana sini .. Tengok masing masing bawak kamera dslr diorng , mmg best arr.. Segan pulak aku.. hahaha... Takat D3000 ngan lens standard jer .. Ahh.. pedulik arr..

Kemudian wife aku bagitau aku.. Tak kenal ke lelaki belakang dia tu ? Dia maksudkan lelaki yang sama sama ngan Bro tadi tu la.. Aku jawab.. Tak.. Nape ? Aku tanya dia ..

Tu la BeautifulNara.. Erk.. hahaha... Tak sangka dia lak.. Jumpa jugak kat sini.. Yelah , majlis artis.. dia mesti ada kan .. hehe.. Ok la tu.. Orang lama .. Aku buat biasa je la .. Tengok dia diam je .. Aku cam biasa la.. Pengalaman aku dok menghadiri majlis rasmi selama ini banyak membantu aku.. hehe.. borak je la ngan dia .. Cerita macam benda la.. tapi takde kaitan dengan blog .. Bosan cerita blog .. haha.. Simple je orangnya ...

Ok.. tak lama kemudian , Shahirul lak datang .. Wah.. otai otai je turun neh.. haha... Aku ? neh.. wa tatak kisah loo... Lagi otai aku penah ngadap .. Sapa ? Ada la ..

Majlis bermula dengan bacaan doa .. Semoga Allah merahmati kedua dua ibu bapa Heliza ..  Ayah dia peramah .. Sampai sampai je terus dia bersalaman dengan para hadirin ..Tatak sombong looo.. Bagus bagus...

Kemudian , acara memperagakan pakaian busana muslimah.. Cantik cantik wooo.. Aku amik tapi banyak sangat muka BroFramestone dalam tu.. hahaha.. tak yah la tengok eh... nak upload pon lambat ..

Selesai tu.. ucapan .. bla bla bla ... sampai masa untuk makan .. Aku malas nak makan.. Wife aku g amik makanan .. Dia mmg spesis makan on time.. berbeza dengan ku ..

Aku ? Keluarkan netbook aku... terus update cerita kat situ.. Heh.. Jangan pelik.. aku mmg usung ke mana mana saja netbook aku ni.. Dan terus update dari situ.. Segar dari ladang .. baru la best kan ?

Selesai makan .. upacara memotong kek sempena harijadi Heliza.. Selamat Menyambut UlangTahun Perkahwinan.. Eh.. Hari Lahir ... hehe.. Marah Ujang nanti.. hahaha ..

Masa untuk bergambar.. Aku malas nak bergambar sebenarnya.. tapi dah wife ajak.. Bro ajak.. Pastu mengenangkan pesanan Ujang amik gambar Heliza banyak banyak .. maka aku pon ajak la Bro bergambar bertiga gitu.. hehe .. OK jer ..

Aku nak tergelak tengok aksi selamba Heliza.. Kang aku tiru kang !! Haaa.. mau abis wartawan kat situ .. hahahah.. Jangan cari pasal eh.. hahaha ..

Selesai dalam kul 5 lebih.. Dapat cenderahati .. antaranya cd single dia .. Serius lagu dia mmg best !! Ada dua lagu dia pasang kat situ .. Mmg best..

Oh lupa lak.. dia ada nyanyi dua lagi.. Mmg sedap suara dia.. Wife aku pon puji dia .. jarang dia nak puji artis ni kecuali Anuar Zain .. Grrr.. nyampah aiii ..

Bersalaman ... Senyum senyum kat Heliza.. Eceh.. aku tipu yang ni eh.. hahaha .. Oh yer .. aku terlupa part  ni ... Ada sorang blogger yang diperkenalkan oleh Bro.. Dia kata dia silent reader aku.. Aku jadi segan giler siut !!! Serius.. bukan bangga .. Aku jadi malu.. Sebab blog aku bukan best pon sampai orang nak kata dia silent reader aku.. Ada tisu ?? huwaaaaaa..

Satu lagi.. Sewaktu dok berborak dan menunggu giliran untuk amik gambar tu , datang seorang staff HELIZA HELMI PRODUCTION .. Dia tegur aku ... " BEN ASHAARI ? " ... " Er.. saya " .. Sekali lagi aku malu ... Dia kata , dia la yang antar kad tu kat aku ... Dia ucapkan terima kasih sebab sudi datang .. Aku kata , patutnya aku ucap terima kasih sebab sudi jemput aku ... Maklumlah , blogger picisan .. aku kata gitu kat dia.. hahaha.. betul la kan ?

Haaa.. tau tau , aku kat rumah mak aku dah !!! Aisey.. bermimpikah aku tadi ??? Sesungguh tadi adalah satu kenangan yang menarik kerana kehadiran aku tadi atas tiket blogger ! Kes istimewa ..

Kalau takat artis la kan , aku dok bertugas di event kementerian .. artis yang datang pon mmg ada nama tapi aku tak heran sbb aku sebagai belakang tabir je ... takde kaitan.. maka  tak best la kan.. Tapi yang ni , nama aku ada dalam senarai kehadiran .. Tak bangga kah ? Sejarah tercipta okeh ! Tapi aku tetap segan .. hehe..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI