Mudah buat blog kan ?

10:54 PTG
  Tak susah sebenarnya nak buat blog ni... Senang je .. kan ? Dalam tempoh masa sejam , dah boleh punya blog yang comel gitu .. Disbbkan i...

REJIM BEN ASHAARI ?

8:49 PTG
  Huk mak aih ... terkejut aku baca satu post kat SANTAI BEN ASHAARI di FACEBOOK .. Dia kata dia nak jatuhkan rejim Ben ! Gulp .. Aku ada ...

Kenapa giler trafik ?

7:02 PTG
  Kenapa ??? Neh ... korang tau punya .. bukan sbb nak popular atau nak kaya .. segalanya sbb semangat dan keseronokkan ... Ok... kita s...

Lepas tension !!

6:32 PTG
  Sebenarnya dari dulu aku minat barangan CAMEL .. Boots , seluar poket dia tu.. jaket.. hehehe... Tapi bila dah mula main ngan LEVI...

Gila gila trafik !

2:35 PTG
  Akhirat dalam dunia .. Aku gabungkan dua sekali menjadi satu segmen .. Suaikenal sambil mengingati kematian .. Ingat mati pon perlu agar...

Urusan dunia ...

2:10 PTG
  Arghh.. geram .. Kena saman disebabkan kesalahan yang , hurm.. entahlah .. Haih... kadang-kadang bila naluri tu dah berkata kata , den...

Trafik ? Gile ker aku ??

11:38 PG
  Eceh.. suka suka suka ... mmg  aku gila dengan trafik .. aku buat blog untuk mereka .. Kalau dulu aku buat blog untuk suka suka , tapi s...

Chelsea vs Man United

7:40 PG
Sebenarnya aku malas nak post pasal bola terutama berkaitan dengan Manchester United .. tapi memandangkan MAN U dah KALAH , maka aku nak ...

Arwah dalam kenangan ..

2:17 PG
  Pertama kali aku kenal arwah , 5 tahun lepas .. Bertugas sebagai Pegawai Imigresen dan ditempatkan di unit yang sama dengan aku , banyak...

BEST APA GILER TRAFIK !!

12:37 PG
  Tertidur... hehehe.. penat giler bijik mata ni... lepas maghrib malam tadi , aku terus terlena depan laptop... tak boleh kelopak mata la...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.