Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 4 Mac 2011

Blog Baru Pilihan BEN ASHAARI

 

image http://www.norhafizan.com/

Kerja gila aku berbaloi ..

 

Alhamdulillah .. selama setahun aku berblog .. orang kata aku gila blogging.. tegar la.. mengarut la .. macam macam la gelaran diorng sampaikan kat belakang aku.. Tak kisah la.. sebab diorg tak tau apa yang buat sebenarnya ..

Dari mula aku berblog , aku mmg senantiasa selalu bersegmen .. Segmen ni best .. Dapat kenal blogger blogger baru .. Trafik ? Hurm... bagi aku , trafik masa bersegmen , ok je ..  Tapi keburukannya , ranking ALEXA aku jatuh ... mmg jatuh teruk la.. huhu.. tak kisah pon.. Aku dah buktikan aku boleh dapat dalam lingkungan 200 blog yang ok di Malaysia.. Nak kata bagus tu tak la .. boleh la cukup cukup makan untuk aku je..

Tapi aku punya perancangan lain sebenarnya .. Dan alhamdulillah .. ada mata yang nampak usaha aku ini dan .. ehehhe.. insyaAllah.. aku selangkah lagi di hadapan , tak lama lagi..

Apakah itu ? InsyaAllah.. aku akan kongsikan dengan korang seperi mana aku berkongsi vlog dengan korang ... hehehe... Doa doakan je aku murah rezeki eh ...Tqqq...

Di Sebalik Tabir Blog : 14

 

image

Latar belakang ek... ermm.... aku sorg ibu kepada 2 org anak, surirumah, suka memasak, mengemas, ala mcm surirumah yg lain jugak. Kan tanggungjwb tu... Ambik hantar anak sekolah tiap2 hari... itu rutin harian aku.. Selain pd tu aku suka travel and minat photography sgt2. Dah setahun dah aku terlibat dlm dunia photography nie.. sambungan > sini

Lagi lagi lagi gila :

http://esmaxempayar.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://nuruashia.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://dillaroslan.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://abbeydawnz.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog-persimpangan.html

http://ayuanakchee.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog-ayuhidayu.html

http://kulinbaek.blogspot.com/2011/03/contest-disebalik-tabir-blog.html

http://mimie-lonely.blogspot.com/2011/03/disebalik-tabir-blog.html

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/03/disebalik-tabir-blog.html

http://www.norfanil.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://najihahfara.blogspot.com/2011/03/disebalik-tabir-blog.html

http://dblackmawar.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://ewunyukiko.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog-ewunyukiko.html

http://gadis88qamponk.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

Ada lagi ....

Cinta Kura Kura

Hah ??? Adoi .. tamo laa .. sokong skit filem tempatan yg lain dari yg lain ..  Haaa.. Tamo support kalu , jgn tengok langsung ! Huh .. lalalala ... Jangan maraaaa aaa .... nanti kena juall aaa ...







Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI