Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 6 Mac 2011

Aku tak berminat nak tolong blogger baru !

" Kalau nak naik , naik la sendiri ! Tak nak tlg dah blogger baru ! Cepat lupa daratan ... "

Pernah dgr ? Tak punya ... tapi bagi mereka yang pernah 'mengenalinya' maka mereka tahulah dari mana datangya ayat ayat cinta ini .. Bukan fitnah , tapi hakikat ..

Hurm... Aku tak berpegang pada konsep tu.. InsyaAllah... mana mana blogger , mereka berhak untuk naik ... Samada mereka bergerak sendirian , berkumpulan mahupun bergandingan tangan ..

Yang penting , mereka ada semangat dan usaha untuk maju... Aku tak boleh bantu apa apa pon .. Sbb aku pon tak la tahap bagus mana pon .. cuma bantu bagi tips tips gitu je la di samping buat segmen suai kenal .. kan kan ?

Satu pinta aku ... jangan lupa ... kalau kita naik selepas ini .. tengok tengok la orang belakang .. Kalau sombong , orang belakang ni , sapa tau akan berada kat depan kita .. Masa tu , terkial kial kita tersengih nak bertegur sapa dengan mereka !

Logo baru KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Print KELAB BLOGGER BEN ASHAARI > sini

Jutaan terima kasih buat SUFYAN kerana sudi buatkan logo baru ini .. Skang dok plan nak tukar header baru untuk projek baru.. hehehe.. Bermakna akan ada SEGMEN GEGAR baru nanti ... ;)

Kata tak berminat langsung dengan blog BEN ASHAARI ??

 

Satu tika dulu , blog dia menjadi pujaan ramai blogger ... Dikatanya punya trafik sehingga berjuta sebulan .. Aku tertelan air liur bila dengar tu .. Serius !

Pastu sejarah membuktikan ! Aku memotong dia dalam ranking Alexa setelah 5 bulan berblogging !! AIk .. kata berjuta ? Takkan semudah itu je aku potong ? Hehe..

Aku pernah pelawa dia join GENGBLOGGER.COM .. Tapi sombong wehh.. tak dilayan ! Aku kan blogger picisan .. Tak pe... Hari ni hari kau.. esok hari kau.. Tahun dpn hari aku .. Masa hari aku , tau la langit tinggi ke rendah ! Eh.. tamo tamo .. Riak !! Berdosa niat begitu !! Biarkan dia dengan labu labunya.. Biarkan dia perasan yang dia tu cun senantiasa .. Senantiasa ratu gitu.. eceh.. Tepuk peha tiga kali pastu kata apa ?? " PIIRAHHHH "

Aku bukan niat nak menjatuhkan sapa sapa.. Cuma nak ingatkan .. Dunia blog ni kecik jer...Ari ni ko sombong , esok lusa kita bersua kembali.. Dan ianya berlaku siut !!

Dari dia tak kenal aku , sekarang ni dia boleh 'olah' diri aku dari hujung rambut hingga hujungg kaki aku.. Peliknya aku pakai kasut pon dia leh tau size kuku aku tu ?? OK.. tu aku tipu.. Fitnah tu !! Ampun maaf ye makcik ! ..

Tapi terbukti sekarang , dia peminat blog aku neh.. Sehinggakan vlog aku pon dia layan .. Curik tips keeeeee ... hehhehe.. jgn marah aaa ... Nak marah , rumah kita dekat jer.. tak jauh pon.. leh lepak kedai kat area tu je.. Layan kopi secawan dua... Tapi , saya banje.. duit blog tak luak lagi ni ..

Mak aih.. riak gila aku !! Astagfirullah al'azim.. Aku minta maaf ye korang ..  Tapi tu la aku rasa .. Geram tu tak .. Nak ketawa , tak larat dah nak ketawa .. tapi aku puas ! Aku berjaya tarik perhatian dia .. Heheh.. Tak payah tunggu tahun depan ,skang pon dah tau langit tu tinggi ke rendah .. Sat nak ukur ..

BLOG PILIHAN BEN ASHAARI

 

image

http://www.ailylrozanna.com/

Amacam ? Menarik ? hehe.. blog dia laaaa...

Anda blogger ??

 

194169_10150105837468110_657873109_6461547_3617558_o

Pernah dengar nama nama ni ?

TOM ANuAR  ,Zulkif ,Yazid , Shahrin  dan Eddie ... Amacam ? Pernah dengar tan mana nama ni ?? Aku kerat jari laa korang tau !!

Nama nama diatas tu semuanya otai ! Otai tapi bukan dalam bidang blog ,vlog atau goblog ... Bukan bukan bukan !! Nak tau ??? Haa... ini nama nama yang terkenal pada suatu masa dulu ... Hehe..

Nak tau ?? > SINI

Pendapat bloggers mengenai 1TUBE.MY

 

Korang tau apa itu 1TUBE.MY ..  Tak tau ? Ok.. tak tau tak pe... Apa kata cuba baca pendapat rakan rakan blogger mengenai ITUBE.MY ... okeh ?

http://mibas.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-ct-mengenai.html

http://apisv3.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

http://ahmadnoraznizam.com/blog/2011/03/06/pendapat-blogger-mengenai/

http://diarimamaqadida.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.htm

http://zubir5588.blogspot.com/2011/03/segmen-abang-ben-pendapat-blogger.html

http://eqhazin.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

http://biru-malam.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai-blog-nieh.html

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

http://solomolo.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

http://deanchubby-teddybear.blogspot.com/2011/03/pendapat-mengenai-vlog-di-1tubemy.html

http://deanchubby-teddybear.blogspot.com/2011/03/pendapat-mengenai-vlog-di-1tubemy.html

http://sabar-jelah.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

http://kepalalutut.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

http://zubir5588.blogspot.com/2011/03/kamikaze-jom-skodeng-30-blogger.html

http://luvmia97.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-pendapat-blogger-mengenai.html

http://semanismulut.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

http://lavendar1806.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

http://teanyh.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

http://hasrisa.blogspot.com/2011/03/segmen-hujung-minggu-pendapat-blogger.html

http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/03/pendapat-blogger-mengenai.html

 

Yearghhh.... terima kasih ...

Handphone aku hilang !!

 

Wargh.. geram giler aku ... Dah la semua orang nak balik .. Aku dok tercari cari hp aku neh ...Mana pulak aku letak tadi.. Grr.. takkan la hp murah tu pon ada orang nak kebas !

Kebetulan dah kul 5 petang ni.. Mata dok cari  hp... HTC aku tu ada ... Ni Nokia aku ni.. mana pulak pergi... Haih.... Berpeluh dah aku .. Grrr...

Tercari cari .. atas bawah.. kot terjatuh kat bawah tadi.. Ke aku tertinggal kat bilik meeting tadi .. Hurm... Pening kepala aku dah... Aku nak balik cepat.. nak g gym ... huh...

Dalam dok mencari tu , aku dok bergayut ( telefon) dengan kawan aku.. Erk... Adoiiiiiii... mmg la aku tak jumpa.. kat tangan aku nih haaa... haihyoooo... bikin panas tul laaa...

Camana la aku leh terlupa neh !

Di Sebalik Tabir Blog : 19

 

image

Nama aku Nur Ashikin tapi dari kecik makcik pakcik aku panggil aku donut . Hahaha . Sebabnya masa kecik dulu aku memang bulat , sampai laa sekarang . Maseh melekat lagi tau nama donut tu . Hampeh ! Kalau korang nak panggil aku donut , panggil laa . Comel pula aku rasa . Haha . Sekarang ni aku tengah menganggur . Aku nak sangat kerja kerani . Kalau ada mana mana lubang kerja , inform oke (:

selanjutnya > sini

http://sofealang.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://najwakornain.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://putrisayangkamu.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://adindafatindot.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://sangselembai.blogspot.com/2011/03/disebalik-tabir-blog.html

http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://sitinurulafiah.blogspot.com/2011/03/segmen-di-sebalik-tabir-blog.html

http://nizamk.blogspot.com/2011/03/disebalik-tabir-blog.html

http://imnabilawahab.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://akobukanpenules.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog-segmen.html

http://addydowh.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://nasi-kerabu.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://ladycomot.blogspot.com/2011/03/disebalik-tabir-blog-dah-tutup-dah.html

http://mamapapa84.blogspot.com/2011/03/segmendisebalik-tabir-blog-mama-papa.html

http://norintan-mamachia.blogspot.com

ABISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.. sudah.. leh g tengok tv dah ..

Di Sebalik Tabir Blog : 17

 

Pergh... ramai ramai ... ada lagi ni ...

image

Panggil eden Emy.

Eden baru 22 tahun. Muda lagi rupanya. hehe.

Duk kat Keramat AU. Mungkin ramai tak taw.

Eden tak keje dan tak sambung belajar maknanya eden jadi suri rumah la tapi tak bermakna eden da kahwin yer. hehe.

sambungan > sini

http://expressidunia.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog-expressi-dunia.html

http://potpetpotpetcoretcoret.blogspot.com/2011/03/segmen-di-sebalik-tabir-blog-by-ben.html

http://cikhanikata.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://gadiscactuz.blogspot.com/2011/03/segmen-di-sebalik-tabir-blog.html

http://shafiq-asimplelife.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://rafolian.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://ayie-fikri.blogspot.com/2011/03/segmen-di-sebalik-blog.html

http://adewkyuyueaffens.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://amioza361189.blogspot.com/2011/03/disebalik-tabir-blog.html

http://syaphye.blogspot.com/2011/03/disebalik-tabir-blog.html

http://zirashaza.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://fateentherockstar.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://rizaros.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://bajiku.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/segmen-disebalik-tabir-blog.html

http://budakbaikjahat.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://hitamitumisteri.blogspot.com/2011/03/segmen-di-sebalik-tabir-blog.html#axzz1FQwLxuiK

http://nurfaraain.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

http://milanimania.blogspot.com

http://thenurulsyifa.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

ok.. past ni abis dah... hehehe...

Sikap blogger memualkan !

 

Aiseyman .. bukan semua blogger.. ada satu blogger ni haa.. lama dah dia menyampah dengan aku .. Bukan aku saja buat cerita tapi mmg dia cerita gitu ..

Pelik tapi benar .. Itulah hakikatnya .. Dari apa yang disampaikan ke telinga aku , dia mmg tak senang bila ada blogger baru yang naik .. Pergh.. dasat ... Takkan dia sorang je nak meletoppp ???

Ada lagi ... Nak je aku taip kat sini .. Tapi tu dah aibkan dia .. Cuma satu jela aku nak sampaikan  kat dia ... " Beb , g cermin muka tu !  Ingat ... awak tu manusia ... Bila bila je boleh mati ! Orang mati tinggalkan jasa .. Awak jgn tinggal jejak busuk tu "

Tu je la. Jadi pesanan buat semua rakan rakan blogger .. bila kita berada di atas , hulurkan tangan pada yg berada dibawah agar sama sama kita mendaki puncak dunia ini ..

Makin hari makin ramai blogger bermakna makin meriah dunia maya ini .. Jangan fikir perut sendiri !

Segmen Hujung Minggu : Pendapat Blogger mengenai ..

 

Terima kasih pada yang sudi sertai segala segmen aku .. Jangan risau , jangan sedih , jgn kecewa .. Kalau fikir yang positif , maka dapat yang positif...

Ok.. segmen ni hanya sehari saja .. Tutup jam 5 PETANG INI !! Semua yang hantar entrinya akan disenaraikan seperti biasa.. Di dua blog.. BEN ASHAARI dan BEN ASHAARI 2 ..

Sangat mudah .. Ini ada segmen blogger ziarah blogger yang lain nanti .. Pendapat mereka mengenai blog rakan mereka yang join segmen ini ! Samada nak bagi pendapat atau nak kritik mengenai blog rakan mereka dari sudut layout , entri dan juga loading .. OK ..

Di samping itu , blogger juga dikehendaki memberi pendapat mengenai video log ( vlog ) yang terdapat di 1TUBE.MY

Untuk sertai  , sila buat satu entri khas :

  1. Sila letak header ben ashaari blog
  2. Tajuk : PENDAPAT BLOGGER MENGENAI ...dan linkkan ke entri ini ..
  3. Beri pendapat anda mengenai VLOG di 1TUBE.MY ..  sila letak logo 1TUBE.MY
  4. Tinggalkan url anda diruangan komen ...

Tu jer ... Terbuka untk mana mana blogger yang tengah boring ...hehe.. TUTUP KUL 5.. lepas pada tu , tak accept dah ! Tqqqqq...

Blog yang terpilih ..

 

  1. http://www.adybudika.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html
  2. http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html
  3. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html
  4. http://littlelovealways.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html
  5. http://fromoldtown.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html
  6. http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html
  7. http://www.sunahsukasakura.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html 
  8. http://yslgalz213.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html
  9. http://yayavanderwoodsen.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html
  10. http://mamakembar3.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html 
  11. http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html 
  12. http://www.sissyira.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html 

 

Semua menarik tapi sayangnya aku nak kreatif.... Apa pun aku amat terharu dengan setiap entri korang tu . hurm.. teringin nka masukkan suma tu dlm blog list aku tapi ... nanti berat , korang gak komplen...

TERIMA KASIH !

Bila mereka bercerita pasal BEN ASHAARI

 

Jom layan video / vlog blogger di 1TUBE.MY

image

Berikut adalah senarai mereka yang dah hantar .... Sapakah yang paling kreatif sekali ???  Sila beri satu nama ...

http://purnamalie.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://apisv3.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://ieyzaafieyna92.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/03/segmen-cerita-kreatif-ila-pasal-ben.html

http://red-kamikaze.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-ct-pasal-ben-ashaari.html

http://logokoko.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://www.adybudika.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://lavender87.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://farahazurah.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://jomklikblog.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://soyahchanteq.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://bahulucom.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://littlelovealways.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-yuyu-pasal-ben-ashaari.html

http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://fromoldtown.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://milanimania.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://iniblogana.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-saya-pasal-ben-ashaari.html

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://qasehsufi.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://nurikhyardee.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://miowmanja.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-cik-sue-pasal-ben.html

http://asnithechampions.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://edmia.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://www.sunahsukasakura.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://jalan-tanpa-episod.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://afterdarkchronicles.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://scarlettj1.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://wwwalistory.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://taufiqhafiidh.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://hackerz91.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://angandansedar.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://mawarmawarputih.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://amniey91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-cerita-kreatif-aku.html

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/03/saya-mahu-cerita-kreatif-pasal-ben.html

http://cikcleopatra.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://yayavanderwoodsen.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://inielaiesayaie.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://baxx201beattraxx.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://cikyuz87.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://syue1502.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://inikehidupanku.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://blogcikfza.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://ladycomot.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://cikangkuh.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://hajarhasan.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://semanismulut.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://imnabilawahab.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://maizatul-akma.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://fatanahzakirah.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-tentang-ben-ashaari.html

http://www.borakkosong.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://whyfarouk.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://yatieepisode.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://wherehistorybegins.blogspot.com/

http://onlymezue.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://magnoliapert.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://yangtidakdipandangdantidakmemandang.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://mamakembar3.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://ayucintakamu.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://azymechanical.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://wangerrard.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://enyusnizarmysmallworld.blogspot.com/2011/03/hottest-blogger-ben-ashaari.html

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://ceritapadlie.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://mierkasyah.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://nuansapengembara.blogspot.com/2011/03/cerita-kreati-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://nuansapengembara.blogspot.com/2011/03/cerita-kreati-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://minachilove.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://pinkexia.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://burungman.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://desoundfromheart.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://aremelyna.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://gadis88qamponk.blogspot.com/2011/03/ai-loss-kenot-join-abg-ben-segmen.html

http://tentangdirikulin.blogspot.com/2011/03/ok-saje-suke-suke.html

http://www.sissyira.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

http://fatinsopendiary.blogspot.com/2011/03/cerita-kreatif-aku-pasal-ben-ashaari.html

 

Ada 89 blog yang buat cerita ... hehehe.. masa untuk baca satu satu ... Korang tak nak baca sekali ??? Meh la .. tngok cerita mana yang kreatif...

10 ribu orang dah tengok !!! Bloglist ??

 

image

Perghh... sapa sangka ?? Vlog aku dah capai 10 ribu views dah ! Alhamdulillah... Terima kasih semua !! Pada yang belum tengok lagi , sila sila laaaaa tengok.. ada banyak tips dalam tu... rugi tak tengok wooo.. penat jeee aku buat ... hehehe .. nak tngok ?? Meh ...klik SINI

Ehem... blog list tu ?? sapa dapat eh ?? sabar sabar.. saja nak buat suprise.. heehhe...esok aku nak buat pengundian .. sapa yang paling best... okeh ?

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI