Suami tak kisah eh ?

10:17 PTG
  Aku g Mydin Putrajaya tadi ngan wife .. nak beli roti untuk di makan bersama kuah kari ayam.. Sodap wooo ... hehehe .. Bila dah sampai k...

Dera Isteri !

9:03 PTG
  Terbaca entri tadi ( link ) membuatkan wife aku secara tiba tiba baik dengan aku.. hehehe.. cakap jee nak apa , sah dapat punya .. Yela...

Al-Fatihah ..

8:29 PTG
  Aku dapat sms dari blogger SITI RAHAYU .. Dia tanya aku , aku tau ke pasal seorang blogger ni , ABAH IZZ ? Menurutnya , blogger tu tela...

Serius , meluat !

10:28 PG
  Pertama , aku nak ajak rakan rakan pembaca dan juga blogger sama sama berdoa kepada Allah agar mereka yang berada di Jepun terutamanya r...

Menyimpang ..

8:51 PG
  Entah kenapa ... aku terus ke Cheras .. Ke rumah orang tua aku .. Hurm... masih lagi dalam keadaan tidak sihat dan takda mood akibat .. ...

Kemalasan menghantui ..

7:26 PG
  Masih lagi demam ... sakit tekak .. dan batuk ... hurm... tapi g kerja gak.. walaupun rasa malas yang teramat sangat .. rasa macam nak j...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009