Berpeluh ketiak ...

9:26 PTG
  Ini bukan Segmen Gegar Blog tapi segmen BLOGGER IKUT NEGERI tapi sambutan diluar dugaan !!  Sebanyak 442 komen diterima ! Kalau ditolak ...

11,111 FOLLOWERS SUDAH !

5:44 PTG
  Tak sampai setengah jam .... dah dapat ... 11,111 Tadi baru post entri 11,000 yang mana si NUR yang buat... ni aku baru nak balik , s...

Satu Kepuasan !

10:15 PG
  Memakai perfume bagi aku sama seperti perempuan memakai alat solet .. Wajib pakai ! Walaupun ke gym , aku mesti pakai .. Kenapa aku paka...

Nak jadi cikgu boleh ?

7:00 PG
  Seronoknyaa cikgu cikgu skang ni .. Cuti tuuu.. seminggu !! Perghh.. leh tidur sampai lebam bijik mata .. kan kan ? Hehehe... Geram neh....

Tepat jam 12 malam !

12:37 PG
  Ah sudah ... tiba tiba , GPS di htc ( hp ) aku terpasang dengan sendirinya .. Siap ada bagi arahan lagi sedangkan map belum terpasang.. ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.