GENG PECAH BLOG !

11:24 PTG
  Untuk segmen GAME ANTARA BLOG ! Ini contoh jer ... tak leh tiru .. NAMA KUMPULAN : GENG PECAH BLOG KETUA KUMPULAN : BEN ASHAARI ( ...

Tiada masa ?

7:26 PTG
  Jom tengok wayang ... sori , aku takde masa .. Jom lepak kat mamak ... sori , aku takde masa .. Jom g windows shopping.. sori , aku ...

Cinta mengubah aku ..

5:27 PTG
  Bersyukur ... kadang kadang kita terlupa .. kejadian hari ini membuka dunia sebenar .. Jangan dipandang satu sudut yakni sudut kecewa .....

Vlog seterusnya ...

5:04 PTG
  Sebelum tu nak habaq mai kat korang la ... 1tube.my tak jadi ke Penang sebab jadual yang amat ketat .. huk huk.. ari jumaat ni je ada 3 ...

Semuanya kerana duit ..

4:50 PTG
  Duit ... duit .. duit .. Ada duit .. baru cerita.. kalau takat suka suka , sila berundur .. Bukan mudah ... bila bicara tentang duit...

Serba salah ..

4:12 PTG
  Aku suka berdiri dalam LRT atau ERL ... kecuali bila kosong abis.. Kenapa ? Sebab aku taknak rasa serba salah .. Yelah , aku duduk .. be...

Kutuk dan Puji ...

11:54 PG
  Aku terima sms dari sorang rakan blogger .. Dia kata dia baru je terima satu komen yang sealiran dengan mereka yang tidak berpushati den...

Geledah blog orang !

10:21 PG
  Tuan punya blog tanya aku .. ok tak blog dia ? Aiseman .. sapa la akuu.. tanpa cintamuuu .. bagai.. nyanyi lak.. Sapa la aku nak nilai ...

Awal la pulak...

7:09 PG
  Salam ..selamat pagi .. Cam biasa .. update dari dalam kereta .. hurm... Semalam , mmg hari yang panas.. pagi , cerita pasal LELAKI .....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.