Mental weh !

9:44 PTG
Dok tunggu UJANG ( cam biasa .. tiada backlink ) Akhirnya sampai ... Ujang dan YANAMIB ( tunang tersayang ) Maria  sedang melayan ...

Projek lagi malam ni ..

8:58 PTG
Projek malam ni ... kat Putrajaya... ni dok tunggu krew 1TUBE ...tak sampai sampai lagi haa.. cam biasa la kan .. hehehe.. dah la perut ...

Bukan niatku ..

4:26 PTG
  Terima kasih.. haaa..barulah komen namanya... Bagi mereka nak promote entri mereka pon aku tak kisah.. korang komen la berapa panjang pa...

Komen Pilihan

12:19 PTG
  " BILA BLOGGER BERSATU " Aku terfikir... kenapa blogger sukar bersatu ? Apakah benar mereka kata , bangsa kita ni tak bol...

Sehari lagi..

7:18 PG
  Salam ... selamat pagi kawan kawan .. Penat... wife pon cam tak sihat jer... ni pon dah lewat g kerja..patutnya time ni dah sampai kat...

Syukur..

1:14 PG
  Alhamdulillah ... lega dah.. internet dah ok kt umah aku.. bermakna pasni malam malam bleh la bersegmen maut punya ok ? Apa lagi mau bik...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009