Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 3 April 2011

Bukti merendah diri adalah segalanya !!

 

TAHNIAH SHAHEIZY SAM ! BINTANG PALING POPULAR ABPBH 2010 ! Apa yang aku tau dia sememangnya rajin melayan peminat dia FACEBOOK dan TWITTER .. kan kan ?

Tu laa.. sapa kata dengan berlagak diva atau rasa popular sangat diri tu boleh jadi 'TERAGUNG ' .. Tips yang terang terang depan mata , rajin rajin dekat peminat .. Jangan berlagak sombong ! Tanpa peminat , sapalah artis kan ? Kalau buat filem , tak laku sbb peminat tak g tonton, camana ? Haaa.. jangan syok sendiri wooo ..

Aku mmg layan filem n drama lakonan Sam .. mmg best lakonan dia .. dan boleh nampak keikhlasan dia dalam lakonan dan benar benar berlakon .. Sangat berbakat ...

Apa pon , aku harap Sam akan terus merendah diri dan semoga terus berjaya dalam bidang lakonan ! Semoga menjadi lagenda dalam bidang hiburan ini ... InsyaAllah ...

Anugerah Bintang Blogger Popular !

 

Eceh.. ada sponsor ke ??? sapa nak sponsor neh ??? Hahaha.. gamaknya best ke buat anugerah gitu ? Pergh... Kalau la ada .. haih.. mau kecoh dunia blog seketika .. Ye arr , pakat bergaya ala ala diva semua ..

Gamaknya , aku tak leh join la.. Maklumlah , aku dah kawin.. tua sudah .. blog tak best .. takde info.. huk huk.. tapi tak pe.. kalau ada , aku sokong kawan kawan .. Tapi akan ada ke ?? hahaha.. dalam mimpi la yer ..

Kalaulah ada kan .. korang rasa la kan .. blog blog apa yang bakal menjadi calon calonnya ? Haaa.. cuba korang senaraikan 5 blog yang korang rasa layak jadi paling popular .. haaa...

Eceh.. tengok aku la plak.. tak pe tak pe .. aku tak raih undi simpati.. hahaha... cuma nak tau je la citarasa korang ni haa.. maklumlah , blogger blogger kan bijaksana.. pandai mengomen dan mengkritik termasuk aku ..

Kalau aku ? aku pilih blog mana ? Huih.. 5 blog pilihan aku ialah .. Jeng jeng jeng ... ala.. sat .. kena makan maggie dulu baru leh bagi jawapan. .sementara tu , korang bagi la jawapan korang dulu eh...

Dah join GEGAR 1000 BLOG ?? Lambat aku tak tau !!!

Chong Wei - Taufik .. Al-Fatihah ..

 

Tengok berita sukan tadi ? Huhu... Raket yang digunakan Lee Chong Wei sewaktu menjuarai All England 2011 berjaya dilelong dalam satu majlis amal kutipan derma dengan harga RM200,000 !! Pergh... dan jumlah hasil lelongan tadi ialah RM700,00 !! Cayalah Chong Wei !!

Dan yang menariknya ... Perlawanan amal antara Chong Wei dengan Taufik dilangsungkan .. Sapa menang ? Tu tak kisah la... Sbb tau tu mmg perlawanan amal je kan ... Yang buat aku terharu ialah bila Taufik kata , Chong Wei call dia dan ajak buat perlawanan amal tu haa... dan dia setuju !! Wah.. bestnyaaa.. aku tau sangat perasaan teruja gitu !! Dua jaguh dan lagenda badminton , bergabung dan mengadakan persembahan amal demi mengutip derma untuk orang lain ! Terharu aku bila dengar gitu.. Yelah , rasa rasa Lin Dan nak ? hahaha.. guwau jer.. Yelah kan , dua dua ni bukan satu negara tapi bersahabat ! Membuktikan bahawa dalam sukan boleh menjalinkan persahabatan yg utuh !

OK.. tutup pasal tu... Aku nak amik kesempatan ni untuk mengucapkan takziah buat keluarga Seri Bayu atas pemergiannya .. Al-Fatihah ...

Lebih 400 sudah ??? Biar betul ???

 

Tamo tinggal untuk geng esok ke ??? Hampir setengah dari apa yang aku nak ni haa... Tak sangka pulak gini punya sambutan hangat .. Aku ingatkan aku dah takde aura dah sbb ari tu ada blogger kata aura BEN ASHAARI dah takde .. huhu .. aku akui la tu .. dari dulu aku takde aura .. kan kan .. hehehe... Apa yang aku ada cumalah bebelan aku jer .. huhu ..

Tak kisah la semua tu.. Yang penting segmen ni sebenarnya adalah untuk memperkenalkan blog antara satu sama lain .. Tu jer .. Cuma caranya nanti agak berbeza.. hehehe ...

Awal bulan mmg aku gemar nak promosi blog blog yang ada .. Kenapa ? Setiap bulan , banyak blog blog baru muncul.. Terkial kial nak cari kawan kawan baru .. Maklumlah , sapa nak kawan blog yang FOLLOWERnya baru 1-10 kan ? Tapi Ben Ashaari mau woooo .. rugi tamo kawan ngan blogger baru .. Sapa tau satu hari nanti diorang fofular dari kita ? Time tu baru nak ngaku kawan ?? maaf.. anda terlewat !!

Haaa... aku nak copy paste satu satu ni , aku rasa mau kejang jari jemari aku .. Sapa mau keje kosong ni ??? Ada jawatan ni .. Gaji ?? Gulp ... takde kot.. heehhe...

Pada yang belum join GEGAR 1RIBU BLOG APRIL 2011 .. sila gegar sekarang .. jangan dah tutup nanti baru tanya camana nak join.. okeh ? Camana nak join  ?? hurm.. hurm... hurm... hurm.... grrr... masuk ke page utama.. www.benashaari.com.. Cepat cepat ! Esok kang , geng syif pagi akan kebas baki yg ada tu haa... huhu...

Silap silap ..lebih 1 ribu blog !!! Pengsan sat atas katil .. pasang aircond dulu ...

Jiranku yang terbaik !!

 

Hahaha... kenal tak jiran aku ni ?? Sesungguhnya dialah pemberi semangat aku dari dulu , selain wife aku la... Kalau aku kena attack dek lebah sampah dan lalat buah , sahabat aku ni laaaa .. yang selalu memberi aku semangat .. tanpa kira masa dan tempat.. ehhe.. dia pasti  menyokong ..

Terbaru , tanpa diminta walaupun aku akan minta , dia dah awal awal buat entri pasal segmen aku tu haaa.. Segmen GEGAR 1RIBU BLOG APRIL 2011 ( link ) .. Korang dah join ?? Aku terfikirkan satu segmen selepas ini ... berkaitan blog la...  ;)

Hurm... mmg sahabat ni suka menolong blogger blogger baru terutamanya yang dia rasa berbakat untuk dimeletopkan .. Bukan apa , dia beri peluang berdasarkan pengalaman dia selama berada dalam dunia blog ... Tak ramai blogger lama akan buat begitu kecuali dia dah rapat dengan blogger tersebut ..

Sememangnya dia selayaknya dipuji kerana sikapnya itu .. Tidak malu aku bagitau , meletopsnya aku di dunia blog ini 50% adalah kerana dia .. Sapa dia ??? Dia adalah .. SUPERMAN .. acah je.. MAT GEBU ! TERIMA KASIH MAT .... Bila nak masuk AF ??

Blog-blog yang mereka rasa patut popular !

 

Ini bukan aku rasa tetapi kawan kawan blogger aku yang rasa mereka di senaraikan dalam entri mereka itu patut popular.. Sapa yang tersenarai , tu korang kena masuk n baca sendiri .. okeh ?

http://desperate-desire.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://noraamila.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://miraamirudin.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://usagiarea.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://taq6889.blogspot.com/2011/04/tok-esah-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

http://sayangcoco.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://haneeysparkle.blogspot.com/2011/04/blogniakurasapatutpopularlaa.html

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://www.syafiqah.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://www.yatiekhan.blogspot.com

http://eyjalukman.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://shanasituaku.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://basiliskkeichou.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://scarlettj1.blogspot.com/2011/04/segmen-hujung-minggublog-ni-aku-rasa.html

http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://ladycomot.blogspot.com/2011/04/blog-patut-popular.html

http://shahrulsyazyan.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://azzaazman.blogspot.com/2011/04/10-blogger-baru-berbakat-besar-2011.html

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/blog-ini-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://white-plain-me.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://semanisepal90.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/blog-ni-mas-rasa-patut-popular-laa.html

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://bloggiebiey.blogspot.com/2011/04/blog-nie-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://limelog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://pedachepallar.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://mutiarabernilai2.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-blog-ni-aku-rasa-patut.html

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://pondoksiti.blogspot.com/2011/04/blog-ni-saya-rasa-patut-popular-laa.html

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Yearh....

Rekod ? Tersenarai sudah ...

 

Huih ...setelah sejam , 200 blog dah join .. lagi 800 blog .. huih.. sat je nih.. jenuh nak copy paste.. tak kisah pon ... bukan senang nak senang kan ? tu la... kena usaha berlipat kali ganda ni..

Berjaya ke aku kutip 1000 blog dalam tempoh 2 hari ni ? Hurm... kena kerja keras ni .. Ada yang ingat semudah itu je nak kumpul 1 ribu blog ni .. Mungkin la kot bagi dia .. tapi bagi aku , amatlah sukar.. nak dapat 1 blog join pon tak mudah wooo ... kan kan ?

Apa aku nak buat dengan 1000 blog terbaru ni ? Aku ada satu idea sebenarnya .. Ini cara mudah untuk kita berkenalan antara satu sama lain di samping menegur blog masing masing ... Apa yang aku nak buat tu , biarlah rahsia dulu .. hehehe ..

Apa pon .. kita tunggu dulu..berjaya atau tidak , tak kisah .. janji CUN !!! hehehe .. Terima kasih pada yang sudi join ... Aku dah senaraikan sedikit demi sedikit blog di BENASHAARI2 ... harap sabar eh..

Dah join ??? Belum ?? Cepat cepattt... klik SINI

Aku sayang ANONYMOUS laa ..

Yeke ?? Mmg pon.. best pe anonymous .. hehehe .. tapi bukan semua laa.. kenapa bukan semua ? tu korang kena baca sendiri laa ehhh ..

http://annikabubble.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://aqilahkamarudin.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://sunshineandsunlight.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://zarul90soul.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://myluvprince.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-kata-aku-tak-suka.html

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

http://akupunyacita.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://queenimah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://farisadli.via.my/duniaku/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa/

http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-tak-suka.html

http://mumlittlemonster.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://jahnscar.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://exsamsed.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://ainayusob.blogspot.com/2011/04/wahhh-blog-abg-ben-ashaari-menghiburkan.html

http://sicempakabiru.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://zaza96.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

http://titewtawan004.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-sukaaku-tak-suka-laa.html

http://miowmanja.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://wwwsweetypinky.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

http://yatieepisode.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://sayetaksuke.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://iniceritasepihidupku.blogspot.com/2011/04/atak-suka-aku-tak-suka-laa.html

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://dibaluvislam.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://izyanyuyu.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://shazanaaziz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://adzriel.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://emyonce.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://arianasstorys.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://cikmonstercantek.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://natsumiakira.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://www.zackentry.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Harapnya mesej segmen ini sampai pada MEREKA ! TERIMA KASIH !!!

GEGAR 1 RIBU BLOG edisi APRIL 2011..

 

Tetiba aku terfikir ... dan sangat menarik ! Aku akan buat GEGAR 1 RIBU BLOG dalam tempoh 48 jam !! Kenapa 48 jam ? Sbb aku nak kasi peluang pada semua blog yang terlibat .. Aku mau kumpul 1 ribu blog ...

Untuk apa tujuan GEGAR 1 RIBU BLOG ni ??  Sangat mudah ... AKU TOLONG KAU , KAU TOLONG AKU !  Heheheh .. Cara paling mudah kita berinteraksi serta memberi pendapat diantara satu sama lain ..

Bila nak mula ??? Aku dok pikir , bila nak mula gak ni .. Sebab ada 1 segmen tengah running ni ... Dan satu lagi tengah dok tunggu nak publish dan tutup ..

Korang rasa bila aku patut on GEGAR 1 RIBU BLOG ni ?

Sangat penat ..

 

Baru selesai shooting gathering kembar .. Terima kasih kerana sudi jemput .. Sempat jamah kuih je.. keadaan yang panas serta badan berpeluh amat merimaskan .. Rasa nak terjun je kat kolam berhampiran dan jadi makanan jaws kat situ.. mesti kenyang 2 malam punya .. hehehe ..

Untuk projek minggu depan , dah ada dah .. 6hb .. 9hb... dan tak tau haribulan pon ada .. Tu pon Fil cakap tadi .. Macam ni , gamaknya kena berenti kerja ni.. Kena fokus 100% kat 1tube n blog.. Wow.. lagi best .. aku leh berblog di mana mana saja tanpa rasa bersalah.. i likeee ..

Aku suka berblog.. aku suka menulis walaupun ramai benci tulisan aku .. Tulisan aku mmg cakar ayam .. Hanya doktor je boleh baca sebab aku pon doktor gak.. doktor tidur ! heeehhe.. Guwau jer ..

Tapi serius .. aku mmg suka sangat dengan apa yang aku buat sekarang ini .. Aku rasa macam benar benar menepati citarasa kehidupan aku .. Bukan la nak jadi artis atau krew pengambaraan tapi merekodkan kehidupan tu yang aku gemar ..

Ikutkan aku nak je jadi cam si mamat croc hunter tu ( mati dah dia ) tapi aku segan sikit ngan binatang liar ni .. Tengok ikan besar pon aku dah malu .. apatah lagi nak tengok ular .. hehehe .. jadi aku tengok je la manusia ni haa.. senang skit ..

Berbaloikah dengan apa yang aku buat ni ? InsyaAllah , berbaloi ... sama sama berdoa eh.. doakan aku supaya murah rezeki yer .. TQQQ..

Gathering Kembar @ Putrajaya

 

DSC_0434 Hari ini .. sekali lagi aku berada di ..erk.. mana eh ?? Tasik Sri Empangan berhampiran PICC , Putrajaya untuk cover gathering geng geng Kembar ! Huhuh.. cuaca ? Jap panas jap hujan .. aku pon naik pening kepala dah ..

DSC_0464 Mereka mereka yang punya anak kembar bergambar beramai ramai.. Klik je gambar tu untuk lihat dengan lebih jelas .. Ahaks .. I likeee .. meriah wooo ..

DSC_0448 DSC_0456

DSC_0478 DSC_0493 Antara shooting yang dibuat tadi bersama Mama Kembar 3 dan bro Huszaini ..

Terima kasih kerana sudi menjemput 1tube.my dan aku.. hehe.. pening kepala ni ..

Blog blog yang aku rasa patut popular !!

 

Hurm.. serius.. aku rasa banyak blog yang patut meletopsss .. tapi kenapa tak meletops ?? Saja je kot diorng tak nak ??? Hehehe.. ok ok... masing masing punya pendapat.. Sekarang ni kita baca pendapat mereka ..

Korang rasa blog korang jadi pilihan tak ??

http://www.adybudika.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://no92a.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://niezmostory.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://syuk6692.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://ewanrani.blogspot.com/2011/04/segmen-hujung-minggu-blog-ni-aku-rasa.html

http://nisa-pasirgudang.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://www.shahazrin.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/04/assalamualaikum.html

http://www.sunahsukasakura.com/2011/04/blog-ni-saya-rasa-patut-popular-laa.html

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/04/blog-ini-aku-rasa-patut-popular-lah.html

http://zanasukahidup.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://sitikhadijahsaid.blogspot.com/2011/04/blog-ini-aku-rasa-patut-popular-la.html

http://beingmenu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://solomolo.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://sunshineandsunlight.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://fayadrahim.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://najihahfara.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://bintangkita080808.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

http://jomklikblog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://zulfattah.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://fahmiefiras.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://fahmiefiras.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://blogcikfza.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://syafizaalexa.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://tikalatiff.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Bila bersama Ratu Cantik Pendidik !

 

Hehehe... bukan senang nak bergambar dengan bakal bakal pendidik terulung negara ni !! heheeh ..

image

image

image

image

Cerita kat SINI

Segmen Hujung Minggu : Blog ni aku rasa !

 

OK..ni segmen cepat dan ringkas .. khas untuk blogger yang lepak di rumah pada hujung minggi ...

OK.. segmen ni mudah jer ... Biasanya blogger dah tau mana mana blog yang sememangnya popular kan ? Sekarang apa yang aku nak ialah , korang bagi blog blog yang korang rasa dia patut popular !! Cari blog yang belum popular !

Nak join ? Senang jer... cam biasa.. buat satu entri khas :

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG 
  2. Tajuk : BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..
  3. Berikan 5 blog yang korang rasa patut popular dan kenapa korang rasa blog tu patut popular
  4. Pada pendapat korang , apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ?
  5. Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

Tu jer .. bila dah siap... korang paste url entri korang kat ruangan komen ini.. DAN juga di 5 buah blog tersebut ! ok ? Tutup tengah malam ini .. Terima kasih ...

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI