Tak cukup besar ??

11:53 PTG
  Satu botol lagi baru rembat (beli) ... hehehe .. tujuan ? Bagi besarkan lagi otot yang sedia ada ni haaa .. Harga ? erm... kalau kat ...

Satu rekod peribadi !!

11:11 PTG
  Pergh.. sapa sangka ?? Entrii 5 minit berjaya mengumpul lebih 140 likes !  Tau tak betapa pentingnya 'LIKE' tu ??? Satu LIKE saj...

GEGAR 3000 BLOG !

2:20 PTG
  OK..tepat 2.30 petang .. soalan no 4 ditutup untuk sebarang undian !! Ramai yang .... nampaknya !! hahahahaa... no comment pls !! tolong...

Aku nak jual blog !

11:57 PG
  Ada sapa sapa berminat ?? Setelah aku nilaikan blog aku .. maka ... inilah harganya ... Nak check gak ke ??? Aiseyman.. sibuk jeee ...

Tiada unsur unsur gay !

7:24 PG
  Salam .. selamat pagi .. hehe.. rileks... jgn tengok aku camtu okeh !! Tiada unsur unsur gay okeh !!  Hari ni dan esok , aku terpaksa bu...

Tolong jangan goda aku !

1:33 PG
  Hurm.. ramai anak dara kata lelaki dah berkawin ni , best .. matang ..berkarier ( yolah tu ) dan pandai mengambil hati ( berlakon je leb...

Penat berblog ...

1:11 PG
  Apa yang best sebenarnya bila berblog ni ? Pertama .. Bila dapat $$ .. satu kepuasan yang tiada bandingnya .. Persoalannya .. jika benar...

Serius penat ..

12:36 PG
  Teringin nak maki hamun... Teringin nak sepak terajang .. Teringin nak lepaskan geram .. Tapi apakan daya ... aku tak mampu ..  ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009