Soalan 7 ( 3 ) Tutup

10:48 PTG
  Dapat je jawapan ni , terus antar kesemua jawapan mengiikut cara seperti yang di ajar dalam soalan pertama ... Dah dah...jgn wat muka se...

Soalan 7 ( 2 )

10:29 PTG
  Ecehh... amboi.. ingat semudah itu je keeee.. hahaha... aku kasi soalan pemanas badan tu dulu.. korang simpan itu soalan sehingga aku ka...

GEGAR 1000 BLOG ( 7 )

9:44 PTG
  OK... kita ke soalan KE - 7 , kill n die !! Har har har ... Pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yang PALING TEPAT dan PALING PANTA...

Takde keje sangat ?

9:14 PTG
Kalau dah takde keje sangat .. apa kata ikut aku je g gym .. best apa ? Ramai kawan kawan wooo .. dari sekecik anak punya kerja hingga...

Sekadar paku bengkok ..

8:13 PTG
  Tahu paku bengkok ? nak guna pon dah susahkan ?  Hurm... Aku tau ramai dok mengutuk mengatakan blog aku ni tah hapa hapa.. Atau dok fiki...

Mari kutuk ini blog !!

4:56 PTG
  Ok.. kita tengok kutukan berhemah diantara mereka lak  !! Jeng jeng jeng .. cepat cepat buat tau !! Tapi kasi dengan ikhlas yer.. sian k...

Jom GEGAR lagi !!

8:52 PG
  Tadi masa aku lalu , aku tengok dah siap pon segalanya... Best gak la .. kalau rasa nak main ngan kamera , masa ni mmg best.. heheeh....

Perlu sombong ?

7:29 PG
  Salam.. selamat pagi ... hurm.... Terima kasih Mat Gebu.. Aku tak tau berapa kali dia call kejutkan aku.. wife pon call ... hehehe.. t...

Siapa kau ???

2:04 PG
  " kite slalu denga name ben shaari, tp ben ni sape sebenanye.. blogger ke? wartawan ke.. ape ke itu ke ini ke?? blh tau (: " ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI