Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 8 April 2011

Maharaja Lawak : Minggu ini bukan milik JOZAN ..

 

Hehehe.. Bukan tak minat ..tapi ada sedikit 'eksen' pada si Zizan yang aku tak gemar .. Lawak diorg banyak pada Johan tadi.. Tu pendapat aku jer .. Yang lain , ok ok jer termasuk yang aku minat , NABIL ..

Tapi JAMBU !! Sangat sangat kreatif !! Aku sukaa .. " Muka legend tapi hati kiut '  .. aku rasa nanti akan jadi sebutan ayat tu .. hahaha..

Yang seperti tak buat persediaan pon ada gak tadi... Hurm... tapi tu la... masalah Maharaja Lawak ni ialah undian sms.. tu yg tak gomar tu.. Grrr.. Skit skit sms .. dah la kena bayar nak tengok . nak undi kena sms lak.. main duit jer .. perghh...

Apa pun ... bagi aku , kalah atau menang ... mmg JAMBU terbaik !! JAMBU memang JAMBU ! Yang terkeluar ?? hehehe... tak kisah.. dapat masuk MAHARAJA LAWAK ni pon ni dah satu penghargaan besar ..

Uik.. Minggu depan baru diumumkan penyingkiran ?? hahahhaa.. bijak bijak ... SILA LANGGAN PAKEJ MUSTIKA !! HAHAHAHA..BIJAAKKKK !!!! MARKETING STRATEGY !! AHAHAHHA.. HIDUP ASTRO !!

Jom pekena fast food ! Baek punyaa

 

Sementara menunggu Maharaja Lawak , aku layan BIGGEST LOSER kat canel DIVA ... Gulp ... insaf terus !! Kenapa ? Bila tengok badan badan peserta tu .. mmg .. hurm... aku terus tak jadi nak g makan KFC .. Esok lak ada majlis harijadi anak buah aku kat ANW mana tah .. hahaha.. nak tak nak kena g gak la.. kang tak g , merajuk lak ..

Ramainya yang .. erk.. hurm.. kesian tengok diorg ..mengalir air mata jer diorng .. tamo badan gitu sbb kena perli ngan kawan kawan .. hurm...

Bila diorg tunjuk gambar masa kecik , comel comel je diorg.. tapi nape lek jadi gitu ? Ada yang kecewa .. ada disebabkan tak jaga makan .. kira main belasah je asalkan sedap n lazat..

Bukan mudah nak bakar lemak badan wooo.. hanya semangat dan disiplin saja boleh membantu .. hurm... Kita yang badan slim slim ni camana pulak ? Kang malam ni ramai keluar melepak.. pekena teh tarik .. makan macam macam ..balik tidur.. sampai tengahri esok .. Grr.. bila berlemak tang perut , sibuk nak diet.. diet tak makan !! Tu pon dah salah ..

Hurm... fikir fikir la sebelum nak makan makanan segera eh ...

Kalau aku itu dia versi malam ...

 

Huih... tadi punya diorg dah balas eh.. aku tak payah link la kat sini eh.. kasi can kat geng lain lak eh .. kasi ramai lagi rasa ... Pasni nak update pasal Maharaja Lawak lak.. nak kritik diorg lak.. hahahaha.. adeh.. cam bagus je eehh.. Ye arr.. aku bayar apaaa ...

OK ok.. lupakan mereka smua ..  jom tengok senarai terkini mengikut kumpulan .. Ingat.. korang kena kritik blog yang ada dalam kumpulan korang tu ..

KUMPULAN : 1

http://opocotmakengkau.blogspot.com

http://areliff-mastermindz.blogspot.com

http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com

 

KUMPULAN : 2

http://theycallmeburud.blogspot.com

http://eppyphamdiary.blogspot.com

http://sembangkemass.blogspot.com

 

KUMPULAN : 3

http://ezolisfaez.blogspot.com

http://nananadya.blogspot.com

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com

 

KUMPULAN : 4

http://anna-lifeiscun.blogspot.com

http://alongusop.blogspot.com

http://heandsheloves.blogspot.com

 

KUMPULAN : 5

http://eikaarysha.blogspot.com

http://putrisayangkamu.blogspot.com

http://mariatunnabila.blogspot.com

 

OKeh.. tinggalkan link kat sini bila dah siap.. Harap kerjasama semua pihak .. hehehe .. TERIMA KASIH ..

Entri panas + traffic blog jammed !

image

399 online tapi aku rasa lebih dari tu .. huhuh.. entri apa ?? aku rasa entri aku hangin tu kot... huhu ..

imageKebetulan lak aku keluarkan entri kat atas ni disebabkan jiran aku ni haa.. jiran kat opis ..beli cermin dan letak kat meja dia.. Hahaha.. aku pon nak beli laa.. kot la jerawat terkeluar .. best picit wooo ...

Terus meter tu rosak.. sampai skang dok 399 !! hahahaha... tapi yang atas tu betul la...

Maka kesannya ialah .....

image

Jom baca kritikan mereka dan seterusnya ..

 

Haaa... rujuk SINI kalau nak tau apa sebenarnya berlaku ..

http://waniemisamane.blogspot.com/2011/04/kritikan-blog-bermula.html

http://faraaaahalim.blogspot.com/2011/04/meh-nak-kritik-sikit.html

http://waniemisamane.blogspot.com/2011/04/kritikan-blog-bermula.html

http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/kalau-aku-jadi-dorang.html

http://www.adybudika.com/2011/04/kalau-aku-itu-dia.html

http://bintang2aween.blogspot.com/2011/04/sinambungan-segmen-ba-kalau-aku-itu-dia.html

http://potpetpotpet-zieha.blogspot.com/2011/04/kritikan-blog-bermula.html

http://syuk6692.blogspot.com/2011/04/kritikan-blog-bermula.html

Kurang satu lagi .. tak pe... bz la tu .. hehehe .. pujuk hati ku ini .. eceh.. ok ok.. seterusnya ....

 

Kumpulan 1

http://shqpewsqiq.blogspot.com

http://akma81.blogspot.com

http://ceitatentangkita.blogspot.com

 

Kumpulan 2

http://bambam-story.blogspot.com

http://illustrasiaku.blogspot.com

http://heandsheloves.blogspot.com

 

Kumpulan 3

http://masikarfan.blogspot.com

http://gula-gulapelangi.blogspot.com

The Lady & Mr Vampire

PELIK ku terhadap PEREMPUAN berterusan ..

 

Hahaha.. rileks arrr ... pelik ku ini mmg dari dulu.. hidup dlm kepelikkan saja .. hahaha .. nasib baik tak jadi maria elena eks.. hahah...

Apa yang aku pelik pulak kali ni ?? Kali ni aku pellik laa.. satu menda ... hahaha... tamo cakap boleh ?? Malas laa.. nanti kena kutuk lagi.. dah la tadi kena gelak kaw kaw punyaaa ..

Tak yah cakap eh ?? hahaha.. yelah , bukan apa ... aku mmg nak tau sangat walaupun dah tau .. mmg gitu di mana mana orang perempuan ni .. mesti mesti mesti nak kena ada !! Haa.. dah dapat klue la tu...

Ok ok.. aku terus terang laaa.. Pasal apa PEREMPUAN wajib tengok cermin dalam setiap jam ?? Mmg la bukan semua .. tapi umum... Nak lagi gempak tu  , atas meja dia pon ada cermin !! mengadap muka dia lak tu.. Mak aihh.. aku segan siut.. muka tak kachak ! hahahah.. Ujang aku tau ada.. dia perasan kacak.. pastu dok main mata .. kasi beliak.. konon mata dia cam mata Heliza la konon .. caittt...

Tu je la pelik ku ini ...

Ubah la perangai tu skit ! Dasar kolot !

 

Ada berjuta blog dalam Malaysia ni .. Blog yang biasa biasa ni gak korang sakit hati ni pasal apa ??  Aku pelik laaa ( selain pelik kat PEREMPUAN .. rujuk entri INI .. jap lagi ada lagi ) .. Dah takde keje ke ?

Komen dari seorang rakan blogger.. dia kata ada blog tak puashati sbb dok buat contest dan segmen ! Gila ke apa dia ? Ada sapa sapa g usik dia ke ? Aku bagitau dia ek ... Meh sini baca ... SEGMEN YANG BEN ASHAARI BUAT , TAK DE TAG SAPA SAPA dan SUKAHATI SAPA SAPA NAK JOIN ! DALAM ERTI KATA LAIN , TIADA PAKSAAN .. Tak reti gak ke ?? Yang kau nak sakit hati tu pasal apa ? Cemburu tengok header aku ada kat mana mana ? Ke ko nak aku letak header ko ??

Aku bukan la marah kat dia.. aku sayang kat dia sebab amik berat .. tapi tolonglah jadi kreatif  ..bukan kreatif mengutuk orang .. bikin malu la weh ...

Bawak bawak la berblog dengan cara bijak.. bukan bijak mengkritik orang tapi blog sendiri hampehh !

Kritikan blog bermula..

 

Jangan fikir bukan bukan.. ni bukan kritik untuk menjatuhkan .. 2 dalam satu sebenarnya .. buka minda dan fikir .. terima kasih .. Dan tolong yer .. ini bukan entri recycle.. aku kena taip semula dan setiap kali aku nak publish entri.. Faham tak maksud aku ? hehehe..  ;)  .. Dan ada yang hantar tak lengkap.. mana ALASAN ?? Aku tak amik mana yang tak lengkap dan yang .. ehem..

Ok.. lihat sapa yang aku pasangkan !  Kali ni 3 blog sekali gus ! Wow wweeee.. menarik gituuu ..

Kumpulan 1

http://azfar9897.blogspot.com

http://faraaaahalim.blogspot.com

http://nursyahida-thisisme.blogspot.com

Ok.. ketiga tiga ini akan mengkritik antara satu sama lain .. Kritikan perlulah berasas dan ikhlas.. Biarlah membina ! Bertujuan mendapat penambahbaikan pada entri dan juga layout ..

Kumpulan 2

http://www.adybudika.com

http://amyzzkerol.blogspot.com/

http://waniemisamane.blogspot.com

Kumpulan 3

http://syuk6692.blogspot.com

http://bintang2aween.blogspot.com

http://potpetpotpet-zieha.blogspot.com

 

Ok... try 3 ni dulu ...

Semasa paste url nanti , tolong bagitau kumpulan mana  yer.. senang nak update nanti .. tQQ

Segmen : KALAU AKU ITU DIA ..

 

OK.. segmen ini seperti semalam... satu segmen yang akan aku pasangkan antara satu sama lain dan kemudian mereka akan mengkritik blog rakan mereka itu ..

Ok... sila hantar borang penyertaan anda .. Jika anda join bermakna anda rela dikritik .. tapi tiada caci maki .. okeh ?? Aku akan pasangkan sendiri tanpa mengira sapa pantas atau tidak .. tapi tolong yer... jangan ada yang kecik ati atau frust.. maklumlah , aku ni kan kat opis.. tak leh la nak buat semua .. tapi sekurangnya ada la kan ..

Sedia ? buatkan satu entri khas.. letak header blog aku cam biasa sebagai tanda cop mohor .. kemudian , sila jelaskan kenapa korang suka masuk blog BEN ASHAARI .. Haaa... 100 patah perkataan dalam 4 perenggan .. hehehe.. tak kira tak kira .. buat gakkk ..

Kemudian pastekan url entri korang beserta !! Beserta alasan kenapa aku perlu pilih korang !! Haaa... hehehee.. baekk punya alasan akan dipilih.. hehehe .. pandai pandai la korang nak kreatip ehh ..

Tu jer.. tutup jam 4 petang ini .. segeraaaaaaaaaaaaaa....

TAJUK : BEN ASHAARI MMG GILA LA KOT ... dan linkkan ke sini ..

PEREMPUAN dan .. tak dapat dipisahkan .. PELIKKAN ?

 

Tadaaaaa.. haaa.. 3 entri penuh tandatangan .. eh..tanda tanya.. Apa cerita ni sebenarnya BEN ? Cuba cerita yang sebenarnya ??? Gini pakcik.. saya ni sebenarnya ada sesuatu yang teringin nak nak tanya la kat orang orang perempuan ni ... tapi segan sangat laa..

Segan satu hal.. tapi nanti kata saya jeles lak .. Mentang mentang laa saya ini manusia kurang sempurna.. huk huk .. ok ok.. tamo buang masa.. biar saja luahkan segalanya ..

Saya amat amat amat tak puashati laa.. pasal apa kebanyakkan orang perempuan ni suka sangat kat pelakon pelakon korea ngan jepun tu ??? Apa kurangnya pelakon Malaysia ni cam Saleh Yakob , Mr.Os , Osman kering , Jaafar Onn dan ramai lagi tu ?? Apa kurangnya mereka ???

Tengok !! Kata dah .. sah sah kena gelak dan kata saya jeles.. tu yang malas nak cer cerita tu .. Haih.. g makan nasi beriani pon sodap .. Suruh awek bollywood tu buatkan .. Wekk..

Kisah benar pasal PEREMPUAN itu pelik !

 

- OFFLINE G SOLAT JUMAAT .. TOKSAH PELIK OKEH ! -

PS:/ Cam iklan BIOHAZARD tu lak kan ? Nanti cer cerita eh..

Gini ceritanya ... pasal PEREMPUAN pelik ni ..

 

Berdasarkan entri ini ( link ) , ramai perempuan tak puashati sbb aku tak cerita abis .. Aku nak cerita abis .. tapi tak terkeluar dari mulut aku.. camna nak cerita ?? Cer cerita cer cerita ...

Korang tau tak satu cerita ni ? ala... tengok.. aku belum cerita lagi korang dah tengok aku semacam .. rileks la.. aku bukan nak cerita lucah laa.. adoi.. tu la aku kata.. perempuan ni pelik ..

Takde la .. ari tu .. ada sekali tu .. aku jalan jalan laa.. kat satu tempat ni .. pastu .. aiseyman.. sabar boleh ??? Korang nak g mana ni nak cepat cepat?? Makan ? Tengok !! Makan .. gossip .. makan .. gossip.. pastu basuh pinggan .. tu je la perempuan tau .. ahahah.. Haa..tengok.. nak marah dah aku tu.. camana la aku tak kata perempuan ni pelik.. skit skit jegil bijik mata .. kalau mata cam Heliza tu jegil , tak pe la gak .. auuwww.. hahaha..

ok.. aku sambung laaa ni .. aiseyman.. sabaq laaa .. boleh ?? Apa yang aku nak sampai ialah .. mengenai kepelikkan perempuan bila .. er.. mengenai perempuan .. aiseyman .. kul 1 dah.. nak g solat dulu eh.. pastu baru aku sambung .. tunggu tau .. sambil sambil tu baca la entri tahun lepas punya eh.. penat je buat .. sian kat aku.. sat jeeee..kul 2 aku balik la.. ala.. tau laaa rindu... skit jam saja okeh ?

Pelik ..tapi benar ..tapi pelik gak PEREMPUAN ni !

 

Bukan la jeles ... tapi aku pelik.. Alaa.. bukan jeles laaaa...sekali lagi aku tekankan ok !! Aku tak jeles !! Cemburu pon tak laaaa.. aku cuma pelik jer laa ngan orang perempuan ni .. Tu jer ..

Apa yang aku pelik ? Aku segan nak cakap .. tapi teringin nak cakap .. cuma nanti bila aku cakap , korang kata aku jeles.. tu yang buat aku malas nak cakap .. Camana tu ?

Ok ok.. nak tau gak ke ?? ala.. janji jangan kata aku jeles eh ?? Ala.. leh caya ke janji korang tu ?? Ok ok.. aku caya.. tapi jgn gelak gak ek ?? Boleh ? Arghhh.. tak caya laaaa.. tamo tamo laaa..

OK la.. lupakan je apa yang aku rasa pelik tu.. tak pe.. biar aku pendam sorang jer rasa pelik ku ini .. Haih.. pelik pelik.. Hurm.. nape gitu eh ??? Pelik pelik ... aku tak jeles ok !!

Sedap ke makan sudu garfu ??

 

Grr.... tensen .. tak pasal pasal aku kena makan bihun guna jejari runcing ku ini .. Kenapa ? Begini ceritanya .. Sila flashback .. Bayangkan kawasan kawasan belukar yang penuh dengan bunga bunga tahi ayam yang mekar mengharum... eceh.. aku tau korang tak mampu bayangkan punyaaa.. lalalala ..

Takde la.. gini ... kat opis aku ni haa.. sori bos .. ngumpat kawan kawan sat .. Geram sehhh ... Aku dah beli 2 kali .. 2 dozen sudu n garpu.. beli kat langkawi n rantau panjang lagi .. haaa...peliknya .. hilang semua !!! Pastu ada sorang akak ni beli lagi.. pon begitu gakk !!

Aku tak rasa la ada toyol kat opis aku ni haa... sbb apa ?? Sbb aku letak duit , tak mo lak dia amik .. ni mesti antu buragas punya kerja ni.. dia je suka makan sudu garfu ni.. hehe..

Ni mesti kes lepas makan terus buang sudu garfu tu.. Yolah , menda free kan.. cuba beli sendiri .. Grrr... Yang aku punya siap bertulis nama pon leh ghaib !! apa cer !! cer cerita cer cerita ...huh..

Dalam taknak update , dah 3 entri dah pagi ni .. haih.. no segmen segmen today arrr....

Layan SM SALIM ??

 

Zaman Datsun 120Y dulu aku layan lagu tu sbb mak aku giler nak dengar sangat .. Haha.. tapi mmg aku suka woo..lebih lagi bila berduet dengan Noraniza Idris .. Masa tu dia jiran aku .. akak noraniza tu laa.. Lama tak dengar lagu diorg.. huhu..

Pagi tadi , saja cari mood pagi layan lagu keras skit jer... hehe.. pasang sekuat mungkin .. kasi pekak skit tinga tu haa.. Lagu apa ? hehehe... NO PAIN NO GAIN !! SCORPION arr.. layan siutt..

Aiseyman.. tauu  tauu.. dengar zikir ker.. mp3 al-quran ke.. lagi bagus kan ? Tau tau ... sesekali pe salahnya kan .. dengar gak pee.. heheh.. ok ok.. aku insan biasa ok !

Jom layan lirik lagu dia.. Download ? cari sendiri.. hahhaha..tak sempat nak cari ..

 

Face in the gutter eyes on the floor
Knocked down twice can't take it no more
You got no vision in your head
You got no vision better dead
Get on your feet open the door

Walk on down you know the score
It's a dead-end street back to the wall
You get it together you can get it all

The weak will fall the strong remain

No pain no gain (yeah)
No pain no gain (yeah)

No time for losers you make the call
Believe in yourself stand tall
Another day it's in your hand

You can be the winner in the end
The weak will fall the strong remain

No pain no gain (yeah)
No pain no gain
No pain no gain (yeah)
No pain no gain (yeah, yeah)

Keep runnin' don't look back
Keep movin' paint it black
Keep goin' don't ever stop
There's time to rest the day you'll drop

You roll the dice you play the game
The weak will fall the strong remain

No pain no gain
No pain no gain

 

Layaannnn....

Masih aku terasa ..

 

Salam .. selamat pagi ...

Nyenyak tidurku walaupun agak lewat semalam menidurkan diri.. Ni terbangun pon selepas jiran aku kejutkan .. Hehehe.. aku kat Putrajaya manakala jiran aku kat Sedenak.. Biasa la.. hidup berjiran ginilah .. Bukan senang wooo.. bertukar tukar makanan lagi youu..

Pastinya hari ini penuh jalan ceritanya.. Pagi pagi dah ada meeting ... pastu nak siapkan report.. jadi aku rasa aku ni tiada segmen la yer.. pakcik kena siapkan ari ni kalau tak pakcik kena simen nanti ! hahahah...

Semalam sebelum aku beradu , aku ada buat satu entri pasal url blog.. Hamboi.. ramai benar yang terasanya .. padahal aku maksudkan lain.. aku maksudkan jika korang nak buat blog baru atau nak bagi cadangan kat kawan kawan korang yang mana teringin nak buat blog tu , kasi la url yang senang diingati.. Ni tidak , kasi cam nak kasi nama anak jer.. Cun tapi panjang berjela.. Kalau perempuan , tak ke naya lelaki nak sebut masa akad nikad nanti ?? hahah..

Tak payah la nak terasa ngan aku ni .. Aku ni bukan la baik pon ... Nakal selalu sangat.. hahaa.. apa pon kita saling menegur dengan cara yang sepatutnya .. tak perlu baling selipar semata mata nak tegur aku menguap tak tutup mulut... haa... kang aku terkejut , mati kat situ gak , camana ??? Sapa nak update blog ni lagi ?? mai habaq kat aku ...

OK.. lagi 7 minit erl nak sampai.. aku mau pasang mp3.. nak layan lagu siti nurhaliza n sm salim pagi pagi ni .. apa gelak gelak ???

Ini blog haprak dot com okeh !!

 

Blog .. blog ni apa sebenarnya bagi korang eh ?? Buku nota ? tulis apa saja ? Main caci maki je dalam tu ? Tapi beria blogwalking ?? Adeh.. camana tu ?

Setelah beribu url blog aku dah tengok , banyak yang aku perasan .. url blognya susah nak diingati dan mengarut .. Tiada nilai nilai komersial langsung ..

Seperti yang aku tau la kan .. nama blog perlulah mudah dihafal .. Ni kalau sampai berjela nama blog , camana laaa nak jual kat pembaca pembaca baru ? Tu belum lagi nak pengiklan nak letak kat blog kita ..

Ingat.. perlu ada nilai nilai komersial bagi blog yang benar benar ingin berblog.. Tapi kalau nak guna yang panjang n unik tu , sekati korang la.. blog korang kan.. kan .. kan  ?

Menyampah bila kawan putus cinta !

 

Adoi.. punya la berbuih aku nasihatkan kawan aku ni .. " Bunga bukan sekuntum.. Walaupu ko tu huduh aku pasti ramai nakkan kau punya memandakang ko tu banyak duit.. Ala .. pe susah .. ko ikut aku g gym.. kasi mantapkan badan .. pastu kita kuar la malam malam .. lepak mana mana. Tayang skit kereta kau tu.. sah punya ada yang sangkut .. Diorg bukan kisah sangat rupa ko yang tak hensem tu.. Yang penting , uangg dong !! "..

Gitu la panjangnya aku membebel kat kawan aku tu.. dia pon senyap jer .. Dengan perut genduk dia yang penuh dengan air coke dan roti canai serta nasi kandar tu , dia sedang mengayuh basikal di gym ..

Nak dijadikan cerita .. Esok tak datang dah ... Mak aih.. baru sehari g gym , dah mantap badan ? Kalah aku gini !! Tapi aku tau dah.. biasanya mmg gitu.. Orang putus cinta ni , frust macam mati kambing ! Padahal ?? Esok sambung balik .. bosan siut !! cam budak sekolah bercinta !! Asal gaduh je " kita clash laaaa " .. malam kang , " u .. i rindu kat u la... " Adei cittt poraahhh ..

Tapi tu la hakikat percintaan .. Macam macam ragam .. Tapi bila dah kawin ??? Haaa... Yang romantik , teruskan romantik.. yang dah suam suam kuku tu camana ??? Tu laaa.. masa bercinta , all out sangat.. kang dah out of service dah !

Bila keseorang di malam Jumaat kliwon !!

 

 

Keseorang lagi malam ini .. Terbukak pulak tadi cerita hantu.. Arghh... mana bisa semua ini .. Kena pulak malam ni malam Jumaat.. Sendirian aku lagi .. Gulp.. Di rumah besar ini .. Apa yang harus aku buat ??

Aku naik ke bilik utama .. lampu disetiap ruang dipasang.. gulp.. terdengar sesuatu.. Arghh... masa ni jugak laaa dia nak berbunyi... Bunyi perut aku kelaparan .. huk huk .. malas nak masak maggie.. tinggal sebungkus untuk stok hujung bulan ..

Aku masuk bilik .. kunci pintu .. takut nanti jiran sebelah ketuk .. Eh.. takkan nak ketuk pintu bilik lak ?? Ahh.. tak kisah laaa.. On laptop .. baring atas katil ...

Cermin mata diletakkan atas meja di sebelah , tiba tiba terjatuh .. aku meraba mencarinya dalam kegelapan .. Gulp.. dalam dok meraba raba tu .. aku terpegang sesuatu yang berbulu ... OH MY GUCCI ..

Nak tarik balik ke taknak ?? Gulp... aku terus meraba raba.. ok fine ! Kaki aku.. panjang pulak bulu kaki aku neh.. kang cukur jadi kaki Jeniffer Lopez lak .. licin.. Geli uuu ..

Malam jumaat masih panjang .. dan aku sedang siapkan entri untuk korang ... haih... nak gegar , otak aku pon dah gegar dah ni.. tunggu esok nak kena gegar ngan Mat Gebu je !! tolong kejutkan aku laaa.. aiseyman ...

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI