Wah !! Tabik Tabik !!

9:53 PTG
  Huihh ... Dalam tempoh 25 minit blogger ini dapat menjawab ketiga tiga soalan aku !! hahahaha.. aku bagi abis susah dah tu... Tabik arrr...

Suka gila laaa ..

2:11 PTG
  Aku berdarah mamak + minang .. hehehe.. ada sedikit benggali .. tu bapak aku kata la.. belah ayah aku.. hahaha... Kedua dua orang tua ak...

Cerita teksi ...

12:05 PTG
  Balik ke Cheras .. planning nak g ke majlis harijadi anak buah aku .. kebetulan lak kat rumah aku tu pon ada buat kenduri lak .. hurm.. ...

Jangan cari pasal ...

11:34 PG
  Hormat hak orang ! Bagi aku , dunia blog ni mudah .. kalau nak kritik , teruskan .. nak berblog , teruskan .. nak kutuk .. lantak laa.. ...

BLOG NOT FOUND !

10:28 PG
Hahaha... gara gara blog , aku tersadai jap kat ERL ... Aku dh sampai kat destinasi aku ni.. ERL Putrajaya tapi aku tak keluar lagi dari ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.