Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 23 April 2011

Serius .. aku mmg tak suka masuk blog ni !!

Aku tak suka sungguh masuk blog ni .. kalau aku masuk , aku jadi geram !! Geram yang teramat geram .. grrrr... Tak pe tak pee... lom sampai masanya ..

Ni adalah kali ketiga aku menyatakan geram aku .. Bukan aku tak suka masuk blog dia .. Aku suka..tapi tiap kali dia letak gambar dalam tu.. aku jadi jeles bangetttt.. huwaaaa...

Maaf.. jeles aku bukan berbau busuk yer ... aku cuma cemburu sebab dia berada ditempat tempat yang aku teringin nak pergi.. Huhuh.. mmg rezeki dia la kan ..

Tapi tu la.. kita patut bersyukur ... bersyukur dengan apa yang kita ada .. Mungkin rezeki kita belah lain .. sapa tau kan ? Cuma kita je tak perasan ...

Apa pun , tahniah buat bakal doktor peribadi aku nih !! Huh... Semoga cepat abis dan balik !! Tamo dah tengok gambar gambar gitu dalam tu.. aku jeles seh !! hahahahah...

Nanti nak g gak arrr.. insyaAllah ... dok kumpul duit Innity ni .. lagi 20 tahun baru dapat g.. hahaha ..

Ops.. nak tau sapa ?? Meh aku tunjuk gambar dia .. ek ...

imageCantikkan ? Huhuh.. Menurut gambar ni , lokasinya adalah di Porto..nangissss gue.. hahahahah... Seperkara lagi , entri dia mmg menarik dan best untuk di baca ...

http://iammemaself.blogspot.com/

Asal aku masuk blog ni mesti aku review punya .. pelik pelik ...

AWOK BLOGGER BARU EK # 3 : BLOG PILIHAN

 

Thanks Puteri .. huh..

ok.. Blog yang jadi pilihan aku ni , guna basic template cam aku jer ... mungkin malas nak semak atau tak tau nak guna template apa .. kan kan ..

Bab template settle.. semak ? langsung tidak .. camana pulak dengan entrinya ? Simple.. hahaha.. mmg rezeki dia laa.. aku terus pilih gitu je .. blog sapa ? > SINI

1. http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
2. http://nuansapengembara.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
3. http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
4. http://i-loveyoubeby.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
5. http://sabenazakey.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
6. http://violencexx.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
7. http://duniabudaqkechik.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
8. http://atiqahchomel.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
10. http://miowmanja.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
11. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
12. http://halilaibrahim.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
13. http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html
14. http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
15. http://cikyuz87.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
16. http://ierawkxz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
17. http://ladypinkucuk92.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
18. http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
19. http://missenh.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
20. http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Tersalah kira.. hehehe.. pasni #5 yer ..

Bodek blogger femes yer ?

 

Hurm.. Entri tak best dan pendek tapi komen berjela dan penuh pujian .. Camana tu ? Lebih lebih lagi bila yang buat entri tu blogger yang dikatakan pemes emes ... nasib baik bukan aku .. aku tak femes.. kalau aku pemes , takkan aku jatuh dah no 2 !! waaaa... hahahaha... tak pe tak pe.. Ops.. apa cer eh ? hehehe.. DIGI-BLOGGER OF THE YEAR.. huhu.. Anwar Hadi dah potong aku .. Tapi dia mmg top pee.. pegang Youtube.. hehehe ... Tak pe.. target TOP 10 ..  psst.. undi leer saya sebelum jatuh no 1000 .. haahha ..

Ok sambung.. sasul lak..Haaa.. Benarkah mereka yang gemar mengomen dengan kata kata manis ini pada entri yang pendek dan tah hapa hapa ini punya maksud tersendiri  ?

Aku rasa la kan .. blogger tu bukanlah bodoh dan tak reti nak membezakan antara komen dan membodek .. Sangat mudah nak membezakan .. kan kan ?

Tah la.. kadang kadang menda cam ni pon leh jadi isu kan ? Bab komen .. bab widget .. bab itu bab ini .. macam macam bab laa.. Jangan babap dah laaa..

Ginilah yer .. aku ni bukanlah tak leh terima sebarang pendapat.. semua pendapat aku terima asalkan berasas dan logik.. Apa pon aku tak kisah la.. nak komen kritik ke .. puji ke.. smua aku terima kecuali kutuk , keji , maki dn hamun ..

OKeh ? Orang memberi .. kita merasa ... okeh ?

AWOK CARI BLOGGER EH #4

 

Huih... internet slow giler kat area Kajang neh.. bukan la slow laa.. tapi takat GPRS atau EDGE tu standard la kot.. tapi tak la semua tempat .. ada yang ok ok gak la .. tak baik double standard kan .. Kalau buruk , beria kita cerita .. kalau baik , kita diamkan .. tak elok la kan ?

OK .. skang ni aku dok usha blog ni lak .. Oh pocot.. merah kau .. komen ?? Grrr... aku tak leh nak view sangat .. tapi takat yang aku nampak , ok je ... Rasanya korang lebih layak kot nak komen .. Tu pon dah ada yang singgah. pergh.. tak sempat aku nak gegar , diorng dah gegar dulu ! Bagus bagus.. semangat persabahatan ..

OK.. jom tengok blog dia dan blog blog rakan lain ... > SINI

1. http://hanadababygurlzstory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
2. http://nuraisyahhasanah89.blogspot.com/2011/04/ben-ashari-cari-blog-lah.html
3. http://areenbuttlady-dalinda.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
4. http://www.abcdefan.co.cc/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
5. http://alyaesprezzo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
6. http://kenaliakudiadankehidupanku.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
7. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
8. http://norlida89.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
9. http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
10. http://sentuhanurani.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
12. http://sunshineandsunlight.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
13. http://ciklalalalola.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
14. http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
15. http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
16. http://bintangbintangberkedipan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
17. http://mybittersweetlife96.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
18. http://mutiarahati88.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
19. http://dady-rahman.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
20. http://yslgalz213.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Sambungggg...

Blogger oh Blogger .. Jangan jadi batu api !

 

Nak aku ulang ? Hahaha.. ok ok .. aku dah berblog lebih setahun .. hahaha.. tau dah kan ? Asal aku ulang je , mesti inilah intronya.. hahaha.. Semua orang dah tau .. tapi tak semua kannnn .. aku bukan JUSTIN BIBIR .. 

Ya , macam macam perangai blogger ada .. kan ? Yang bagus.. yang baik.. yang cerdik.. yang bijak.. yang suka kentot .. yang nakal.. yang cun ... yang hensem cam .. ehem.. bukan aku yer .. macam macm la senang cakap .. Sat.. ni perangai ke ??? hahahha.. lantak ler..

Ok .. tapi ada satu perangai yang aku paling tak suka !! BATU API ! Spesis ni , umpama duri dalam lipatan.. yeke duri ? Ke gunting ? Ok.. silap.. umpama gunting dalam lipatan ! Haaa.. dia masuk blog sana , dia puji.. pastu dalam pada masa sama , dia kutuk blog satu lagi.. Pastu yan bestnya , dia masuk blog yang dia kutuk ni , dia buat baik .. Apa kehenya ni ???

Ni bukan satu alasan bagi aku tapi inilah alasan aku.. Sebab tu la aku malas nak mengomen dan membalas komen ! Sbb dah tau sangat perangai blogger .. Mana yang aku rasa sememangnya dia punya komen perlu dibalas , aku balas berdasarkan pertanyaan pada soalannya itu ..

Oleh itu blogger , jangan laaa  hipokrit yer..  Nak naik sekali pon , gunakan tangga .. jangan melompat atas bahu rakan rakan.. tak elok gitu... tau ?

AWOK CARI BLOG BARU KE ? #2

 

Asal blog perempuan je mesti color pink ke ? hahahah.. acah je.. Tu intro.. sekali lagi , terima kasih CIK PUTERI kerana kerajinan anda itu ..

Ok.. blog seterusnya ni , warna pink gak ... ke aku buta warna.. sat p tengok balik .. Wah.. nasib baik dia kagum ngan aku.. tak jadi nak kritik ! hahahaha.. tak kiraaa..mau gak kritik !!  Tak suka iklan kat tepi tuuuu ... seriusss.. cemak arrr... hahaha.. semak.. terpelat dah.. Lain lain ? Cool bebeh !! Teruskan berblog ..

Blog sapa yang aku komen tu ?? hahaha..  > SINI

  1. http://shanasituaku.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  2. http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  3. http://nananadya.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  4. http://syazananordin.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  5. http://akukanila.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  6. http://duniakubukanduniemu.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  7. http://akukamulensa.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  8. http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  9. http://efashi.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  10. http://ribenablackcurrent.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  11. http://missenh.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  12. http://cokladd.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  13. http://babyqila91.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  14. http://aizamia3.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  15. http://mrsfroggygreen.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  16. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  17. http://carutankarutaryl.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  18.  http://enopunyablog.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
  19. http://bbyuya.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Bersambung !!!

Macam ni punya entri pon ada ke ?? sat.. tambah lagi ???? Cun..

 

Haaaa... panjang pulak tajuk eh .. kang ada yang kata tajuk ngan entri tak de kaitan .. Aku kaitkan terus la yer ... tak yah pusing pi pusing mai.. nanti fenin lak .. Eceh.. aku pon tak guna bahaasa felat .. adus..

Blog BEN ASHAARI.COM ni bukanlah sebuah blog yang tulis macam ahli akedemik yang baru dapat title PROF..  Blog ini ditulis bila terdetik dalam hati untuk berkata kata .. Nak ajak borak , yang dok 'bernyawa' sebelah aku ni kadang kadang , kipas jer .. nak call kengkawan .. kawan kawan tak sudi nak berkawan .. sapa la aii ni kan.. auwww.. hahahah.. benci !!

Ok ok ..serius.. kang ada yang pakai baju pink cam si JAMBU semalam sambil berlari lari gituu.. hahaha.. OK.. Dalam blog aku ni , aku buat macam macam jenis entri .. Aku tak tau la kot camana pembelajaran mereka mengenai APA ITU BLOG dan kemudianya tajuk kecik  APA ITU ENTRI ... tak tau la ada ke tak.. cuma apa yang aku tau , blog ni luas penggunaannya .. jangan disebabkan blog hanyalah untuk menulis artikal maka kita himpitkan minda kita dengan penulisan yang dikhaskan untuk ilmu saja .. Bab bab lain , jadi sampah gitu .. tamo tamo kata orang punya blog sampah .. tak baek gitu..

Disebabkan itu , maka bagi aku yang kurang arif mengenai mata pelajaran BLOG , aku update apa saja aku nak update asalkan 'halal' dari sudut agama dan juga undang undang negara ..

Seperkara lagi ..bagi aku entri yang pelbagai akan menghasilkan pelbagai jenis peringkat umur punya pembaca .. haaa... Kita kena bijak bermain dengan psikologi pembaca .. Kalau dok cerita perang jeee.. abis yang budak kecik ni camana ? Takkan nak ngadap cerita perang kan ? Mesti nak layan kartun ..

Maka ... jeng jeng jeng.. pandai pandai la pk.. jgn dok fikir blog ni dibaca oleh mereka yang baru keluar universiti atau mereka yang dok dilambai lambai dek kubur tu haaa...okeh ?

AWOK BLOGGER BARU YER ? #1

 

Mula-mula , aku nak ucapkan jutaan terima kasih buat GADIS INI kerana kesudiannya menghabiskan masa menjadi pembantu peribadi aku dalam dunia blog ini ..

OK.. skang kita ke senarai pertama rakan rakan blogger yang mana aku rasa pasti ada yang kali pertama join segmen aku ni .. Ada yang tanya tadi , boleh tak diorng join kalau blog diorng ni blog politik.. Jawapan aku , aku cuma sediakan platform untuk kita saling kenal mengenali.. Selebihnya , sendiri tanggung.. hehe ..

Blog yang aku pilih untuk review kali ni ( secara rawak setiap 20 blog ) ialah ... SINI

Hurm.. cam color blog aku gak tapi dia punya jauh cun la ...Yup..mmg jauh kemas dari blog aku ... Cuma aku tak suka iklan yang dok membontoti aku dari atas sampai kebawah.. tu jee.. hahaha.. lain ? Cun !

 

 

 

 

2. http://princesslieya.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

3. http://ewanrani.blogspot.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

4. http://ciknalspeaking.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

5. http://azrideris.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

6. http://esmeda.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

7. http://mizztina.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

8. http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

9. http://mangges.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

10. http://farahuhibbuislam.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

11. http://ceritaku-myvi.blogspot.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

12. http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah-segmen.html

13. http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

14. http://fierapirot.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-barulah.html

15. http://anisssikasturi.blogspot.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

16. http://dayahremlee.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

17. http://syafizaalexa.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

18. http://fashah84.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

19. http://masturazakaria.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-bloglah.html

20. http://ernamorgan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Ada lagi selepas ini.....

Kenapa blog info tak dapat sambutan hangat ?

 

Kenapa eh ?? Blog yang biasa mendapat sambutan hangat di pasaran biasanya ialah blog yang punya gossip .. tak kira la artis ke.. blogger ke.. jiran tetangga ke.. asal ada gossip , mesti malatopss..

Mengikut pengalaman aku dalam dunia penyiaran ni la kan ... eceh.. cam lama la sangat eh.. tapi setahun ni kira lama la gak kalau sehari 20 jam ngadap netbook berbanding ngadap cermin ... haaa... Ok sambung.. Mengikut .. hurm.. lama tak tengok tv .. celik mata tengok blog... teruk neh.. layan CSI la jap lagi.. Eh.. sori .. Sambung..

Mengikut pengalaman aku la kan , blog info ni serupa macam baca buku .. Menarik tertarik cuma terlalu formal .. Bila baca , kita mengangguk je.. " oooo.. oooo.. baru tau... oooo .. oooo " .. Bagus sekali blog begini .. serius bagus ! Tapi persoalannya kenapa tak malatops ??

Ada yang berpendapat , dari baca blog gitu , baik baca buku jer.. Mereka yang gemar masuk ke blog ni adalah mereka yang nak lari dari ketensenan kerja atau kegiatan harian .. Jadi nak relaks jap.. Nak baca sesuatu yang santai dan cool ...

Bila dah tau begitu pandangan mereka , ubahlah penulisan kita .. Info tetap info ..tapi santaikan .. masukkan unsur unsur humor dalam tu.. kasi rileks tapi bertenaga .. senang je kan ?

Aku amik contoh la kan.. Kalau kita g dengar ceramah kempen kesihatan.. adoi.. ada yang mengantuk kalau penceramah dia mendatar jeee bagi ceramah .. Cuma kasi lawak n bertenaga .. Lawak tu , lawak berinfo la.. jgn lak wat lawak JAMBU kat situ.. haaa... dapat memo nanti.. huhu ..

Aku amik contoh satu blog yang aku gemar masuk , DRMAZA.COM .. penulisannya berinfo dan bertenaga.. Bila lihat video kuliah agamanya , dia sendiri gabungkan elemen tersebut.. jadi tak la membosankan .. Lawak yang berilmu orang kata .. Tak caya ? g tngok kat SINI .. dan aku syorkan jugak korang download mp3 dia di SINI ..

Korang faham tak maksud aku ni  Haaa..jangan jadikan blog umpama buku teks sekolah ... jadikan cam majalah .. artikal yang padat dan berinfo ... jangan lupa 'berperasaan' ..

SEGMEN : AWOK BLOGGER BARU YER ?

 

Salam .. Selamat pagi..

Seminggu tanpa segmen harian .. hehehe.. bz bz bz.. hari ni tak bz .. hehehe.. aku akan berada di rumah sampai petang .. pastu ada hal skit.. malam ada .. jadi aku nak buat segmen blogger mencari kenalan baru...

Satu segmen ringkas ... bertujuan mencari kenalan baru ( blogger ) di kalangan kita .. Kalau ada yang fikir nak naik cepat tu , sila padamkan angan angan anda ..Ini sekadar mencari kenalan baru .. Ramai kawan lagi bagus dari trafik tinggi tapi kosong !

OK.. untuk join , mudah jer ... Aku malas nak peningkan kepala korang.. heheh .. Sila buat satu entri khas ...

Sapa yang boleh join ? Blog yang punya FOLLOWER di bawah 1000 sahaja ..

  1. Letak header ben ashaari blog
  2. Tajuk : BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! dan linkkan ke entri ini ..
  3. Satu soalan mudah .. Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog dan  Siapakah sumber inspirasi anda ? Buat dalam 100 patah perkataan , dalam 4 perenggan ..
  4. Tu je la eh.. ke nak aku tambah lagi ? hahaha ..

OK.. siap.. pastekan url korang kat ruangan entri INI ..

Kalau dah siap , ringan ringankan klik SINI dan undilah aku bersama rakan yang lain .. Terima kasih !

TUTUP : 12 MALAM || 23.04.11

Vlog HELIZA HELMI part 1 & 2

 

Bagi mereka yang tak berkesempatan dan juga terlepas pandang , aku ulang tayang yer .. Apa ingat ASTRO je pandai ulang ulang rancangan ke ?? Haaa... 

Ok .. jom layan dulu ...

Untuk ke part 2 , sila klik SINI 

Manakala , di sebalik pembikinan vlog HELIZA pula , sila klik SINI , cerita panas HELIZA , klik SINI , peminat HELIZA buat hal , klik SINI , dan aku sendiri pengsan kerana mata HELIZA , klik SINI ...

Dan.. dan... korang yang belum membuang undi untuk DIGI BLOGGER OF THE YEAR tu , ehemm ... klik klik la SINI yer ...

TERIMA KASIH !!!

Mana pulak vlog aku nehhh ..

Blogger , jangan cepat melatah ..

 

Aku tanyakan soalan ini pada HELIZA hari tu di dalam segmen SEMBANG SEMBANG BERSAMA BEN ASHAARI .. Patutnya video tu dah up mlm ni tapi mungkin ada masalah teknikal kot.. tak kisah la.. tunggu je nanti eh..

Soalan menjurus kepada artis popular tak layan peminat lalu dikatakan sombong ! Haaa... sama gak terjadi pada blogger yang dah ada nama tapi dikatakan berlagak ..

Heliza memberikan pandangan dia .. dan sememangnya itu dalam kepala aku dah .. Manakala pendapat aku pulak ? Berkaitan apa ni ? Berkaitan blogger popular jarang balas komen terutamanya dia FACEBOOK atau blog ..

Ok.. aku tak tau orang lain.. tapi aku , YA.. aku spesis jarang balas komen di FACEBOOK dan blog .. Kenapa ya ? Pengalaman menyebabkan aku jadi gitu .. Pengalaman yang menyebabkan aku perlu berhati hati ..

Hingga sekarang pon aku masih dapat lihat kepura-puraan dalam dunia FB dan blog ini .. Maka sebaiknya aku berdiam diri dari tersalah langkah .. Mungin aku dikatakan sombong atau berlagak tapi itu lebih baik dari aku 'tercelupar' dan makan iri sendiri ..

Ini bukan alasan tapi hakikat dunia maya yang perlu kita terima sesungguhnya tiada beza dengan dunia realiti .. Hurm...

Video Maharaja Lawak - Pilihan aku minggu 4

 

Video MAHARAJA LAWAK - JAMBU : MINGGU KE 4

Video MAHARAJA LAWAK - NABIL : MINGGU KE 4

Video MAHARAJA LAWAK - JOZAN : MINGGU KE 4

Suka blog ini tak ?

 

Hahaha... akhirnya aku mengalah juga.. aku perasan apa apa status aku , dia akan klik LIKE .. mmg dia suka berblog !! Serius ! Korang masuk dan tengok sendiri..

Ini bukan blog syok sendiri tapi mmg dia buat blog untuk diri dia sendiri .. haaa.. tak caya ? Korang leh nampak sendiri punyaaaa... Tadi aku masuk.. dan kali pertama aku terdengar muzik dia..

Dan aku baru tau.. itulah rupanya... selama ini aku dengar je nama dia tapi tak tau lagu apa .. hehehe.. Mmg best la.. tapi memandangkan aku ni spesis evergreen , maka aku tetap layan rock kapak je la.. Paling tidak Anuar Zain.. boleh ? hahahaha.. idok leeer..

Ok.. blog ni aku tamo komen .. sbb dia buat mmg khas untuk dia bercerita.. tak caya? g tengok sendiri kat  SINI

Undilah sayaa dan rakan rakan seperjuangan yang lain !

Ini adalah Pilihanraya pertama aku .. hehehe ... Tajaan DIGI ..

Sila ke SINI

image

Pastikan anda login ke FACEBOOK .. Barulah leh nampak gini ... atau pergi ke " I WANT TO VOTE NOW " dan klik " ORDER RESULT BY RANK "

image OK ? Dah ? KALAU sudah , jangan lupa undi anak murid aku ni , YUYU ZULAIKHA di SINI dan MAT GEBU punyaaaa , di SINI ...

TERIMA KASIH !!!! huhu.. terharu... untuk lihat ranking terkini ... SINI .. Undian anda adalah IKHLAS ... sebab hanya satu vote saja diterima.. huhu ...

Tarikh tutup : 21 Mei 2011 kalau tak silap aku.. hahaha.. lama lagi tuuu..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI