Bodek blogger femes yer ?

10:58 PTG
  Hurm.. Entri tak best dan pendek tapi komen berjela dan penuh pujian .. Camana tu ? Lebih lebih lagi bila yang buat entri tu blogger yan...

AWOK CARI BLOGGER EH #4

7:57 PTG
  Huih... internet slow giler kat area Kajang neh.. bukan la slow laa.. tapi takat GPRS atau EDGE tu standard la kot.. tapi tak la semua t...

Suka blog ini tak ?

12:43 PG
  Hahaha... akhirnya aku mengalah juga.. aku perasan apa apa status aku , dia akan klik LIKE .. mmg dia suka berblog !! Serius ! Korang ma...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.