Perlu ke mata berwarna ?

12:06 PTG
  Contact lens ler ... Hahaha.. sekarang ni aku kat Mcdonalds di hadapan bangunan MASALAM, Shah Alam .. Jangan tanya Seksyen berapa sbb ak...

AWOK BLOGGER BARU EK #5

11:53 PG
Wahhh ... dah masuk ke 5 ... blog sapa gamaknya aku nak pilih eh... hurm.. sapa eh.. sapa eh ? ... jom lempar dadu .. kalau guna dadu , samp...

Oh.. sedihnya aku ...

2:35 PG
  Psst.. apa kata kita buat gathering besar-besaran ? hahahah.. nak rasuah nehhhh ... UNDILAH AKUUU .. cepat cepat .. sehari satu undian ....

Aku benci FACEBOOK !!!

12:37 PG
  Aku mmg benci FACEBOOK buat masa sekarang !! Memandangkan dia dah wat hal gini , maka aku pun bukak akaun FB yang baru .. Yang ni ,...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009