Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 27 April 2011

SEGMEN SETENGAH JAM : KILL N DIE !

 

Sangat mudah ! hahahaha.. Aku bagi satu soalan .. korang kena la teka atau cari ..Yang benar benar unik , logik diterima akan akan menang yakni review blog secara rahsia ! Jeng jeng jeng ..

Caranya mudah je.. seorang leh jawab sekali jer .. ok? Sedia ?

Dalam blog blogger perempuan , apakah perhiasan atau gadget yang biasanya mereka akan letak ??

Ok.. hanya jawapan yang unik yakni dia sorang je ada ... akan menang... Mana mana yang sama jawapan , akan di delete !! heheheh.. KILL N DIE BEBEH !

Hanya seorang pemenang saja !! hahahaha.. I likeee.. untuk join .. mudah jeeee ... seorang satu jawapan jer.. Tak perlu buat entri .. ni bonus untuk korang la yer ..

Bila dah ada jawapan.. tinggalkan jawapan beserta url blog korang .. contoh : kapal terbang - www.benashaaari.com  ..

Sapa sapa tak tinggal url blog dia .. di kira tidak lengkap.. tutup , 11:30 malam .. segera !!

1,000 sudah FOLLOWER ..

image

Rileks arr.. bukan blog aku .. aku masuk masuk blog ni , tetiba nampak 999 !! Wah.. lucky number .. terus melompat dengan sepantas mungkin bak spiderman lalu menekan butang FOLLOW ! Maka genaplah sudah blog itu dengan 1,000 follower padahal baru beberapa hari buat blog ! hahahaha ... lagi ganas kan ?

Mesti korang tertanya kan ? camana dia leh dapat ramai Follower sekelip mata ? Sekelip mata kau berubah weh !! huhu... Aku pon pelik lalu aku pergi mendapatkan jawapan..

jeng jeng jeng ... aku dapat dah jawapan .. Wah .. aku tak sangka .. durian menjadi nangka ! Lapar la pulak .. korang g la tanya sendiri kat dia ek.. aku nak g cari makanan kat bawah.. Pandai pandai la bodek dia .. mana la tau kot kot rezeki korang .. hehehe ..

G tengok sendiri kat SINI

BEN ASHAARI KENANGAN MASA SEKOLAH #PENUTUP

 

huih.. selonggok.. maaf eh.. kasi banyak lagu ni... masa suntuk dah .. Korang satu malam untuk baca dan jadi kawan .. Baca tau.. semua cerita best ! Dan segmen ni ditutup dengan rasminya ...

1. http://dady-rahman.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
2. http://abcdefan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
3. http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
4. http://potpetpotpet-zieha.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
5. http://daygkunurhayati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
6. http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-zaman-sekolah.html
7. http://lalabiela.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
8. http://sicempakabiru.blogspot.com/2011/04/segment-perkara-yang-saya-tidak-boleh.html
9. http://budakbaikjahat.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
10. http://themrizzo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
11. http://titotiptop.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
12. http://nuramalinayazid.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
13. http://shikinsaleh.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
14. http://el1608.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
15. http://themptyanty.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
16. http://pink-obsession.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
17. http://mrsfroggygreen.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
18. http://aliajustea.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
19. http://shinagee.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
20. http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
21. http://yuyukstandalone.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
22. http://syuesyada.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
23. http://dyankamarul.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
24. http://qilanisahasan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
25. http://shafmechy.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
26. http://fatinlokman.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
27. http://inikisahtia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
28. http://crazeebooboo.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-terkenang-masa.html
29. http://secretwordfromheart.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
30. http://mizzazreen.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
31. http://iniceritacikrose.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenangan-masa-sekolah.html
32. http://ajuera-story.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
33. http://selendanqburuk.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
34. http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
35. http://www.ladydyla.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
36. http://safwankun.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
37. http://syuhadahrazali.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
38. http://inielaiesayaie.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
39. http://faraaaahalim.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
40. http://saranghaeyoshea.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
41. http://sopis.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenangan-masa-sekolah-4.html
42. http://www.mohdkhairi.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
43. http://ibusumaiyah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah-gigit.html
44. http://www.puterikatek.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

Blog itu mmg 'kebabow' betul !!

 

Ini blog aaa.. wa cakap sama lu olang bikin panas wa punya wall wooo .. kasi jelit jelit nama waa... Bikin malu sama jilan looo.. mana wa mau taluk ini mukaaa ??? Sikalang aaa.. wa sula malu looo ... Apa pasat ?? Sebab lu olang talak undi sama waa.. sula latuh no 2 looo.. kasi cepat undi looooo .. haiyoooo ... kasi tikan sini looo > SINI ..

Adoi.. ni semua mamat ni punya pasal laa.. aku kalau marah , belah pagi cakap omputih.. kalau belah malam , cakap cina dari sempadan macao tu .. haaa.. adoiii...

Tau nape ? Dia mintak aku review blog dia .. Korang tau tak ?? Blog dia ni mmg dah best dah..trafik pon dah tinggi dari aku .. Saja nak bikin hati aku panaasssss jerr.. Tekanan jiwa betul aku ngan blogger sorang ni ..

Nak review pekemendanya ??? Dah mmg best pon .. sat nak tengok sekali lagi.. nak confirm.. hehe .. kot aku terreview blog INI ..sapa tau kan ?

Kata daaahhh.. mmg blog dia jauh ok dari blog aku !! Grrr.. cari pasal mamat neh..sumpah jadi tenuk baru tau !! nak tau sapa ?? Nak bagitau ke tak nak ?? Hurmm .. sat nak pikiaq ...

OK laaa.. ni mamat ni .. > SINI

BENASHAARI.COM akan dijual ..

 

Berminat ? Ada RM300,000 ? tu minimun tu.. kenapa ? Sbb ada lebih 58 ribu backlinks ! Weeee... haaha.. ada gak jadi modal kat cik puan anoni tu nanti.. Aku memain je....

Tajuk panas ? Loh.. aku bukan letak tajuk lucah.. aku letak tajuk blog aku nak dijual... tapi tak tau bila je la.. mungkin 20 tahun akan datang ... sapa tau kan ?  Hehehe..

Ada yang tanya , kenapa buat dua blog Ben ? Aiseyman.. Bukan dua la.. dah 3 pon.. sat.. 4 ? sat.. 5 sebenarnya .. Ada satu blog tu khas aku  jiwangkan .. mmg takkan jumpa laa.. dalam tu aku jadi Mat Romeo.. saja buat diari mat romeo gitu.. hehehe ...

Banyaknya masa nak maintain semua tu ben ? Pe susah.. WLW kan ada ? Hanya tekan satu butang saja kita dah sampai ke blog lain.. kan kan .. semudah itu jeeee..

Apa itu WLW Ben ? Aku tau dah nak tanya...  klik SINI dan SINI .. okeh ? Sebarang pertanyaan , sila call aku .. sekian .. Terima kasih ..

Eh.. aku tak menjawab soalan ... aku buat blog baru ni adalah untuk lebih puas menulis entri.. Bagi pilihan pada pembaca.. Nak ringkas dan padat , BENASHAARI.COM lah jawabnya.. Nak panjang panjang tanpa gangguan segmen , boleh ke SANTAI BEN ASHAARI .. Haa.. ok ?

Ada perbezaan... jgn risau.. insyaAllah aku jaga kedua duanya dengan sepenuh hati.. kekasih aku nehh..

Blog berusia sehari tapi trafik dah 1 ribu UV dan follower beratus dah ?

 

Sapa punya laaaaa gamaknya blog tu yer .. Mai habaq sat ... haih... Ni haaa.. kenai tak blog sapa ??

image

Kenai tak ?? Haaa... tu la diaaaa..blog mamat tu haaa.... Baru buat tengah malam semalam .. tau tau arini dah dapat 1ribu dah trafik... dengan 300 lebih followers..

Tapi.. tapi... ada kawan kawan sudi promote !! tu la dia.. kawan kawan .. Baguih noooo... Jutaan terima kasih la yer pada yang telah promotekan blog aku ni.. Jasa anda akan dikenang ...

Bagi yang tak tau aku dh ada blog kedua , jemput la mai... ok ? Satu lagi.. korang dh undi untuk arini ke belum ? Tamo la gitu.. mai undi mai ..

Klik SINI untuk ke blog baru aku

Klik SINI untuk undi aku .. dua dua kena buat yer.. tu pon kalau sayang kat aku la.. hahaha.. tqqqqqqqqqqqqqqq....

Update blog pagi pagi buta ? Gila apa ?

 

Hurm.. ketagihan berblogging bila kita update blog pagi buta ? Mungkin akan ada yang nampak kita gitu .. sedangkan bila kita analisa sebenarnya , tak ....

Kenapa aku kata tak ? Pembaca yang masuk ke blog kita ni ada pelbagai peringkat .. haaa.. ada yang suka baca malam.. siang .. tau pon petang petang...

Hasil dari pemantauan aku selama aku berblog , aku nak tangkap pembaca dari luar negara jugak.. Aku tak nak target dalam Malaysia jer ..

Berhasil ! Dengan update sebelah pagi ( tak nak jadual ) secara live , itu lebih realistik .. Gila pun gila lah .. Dan hasilnya , pembaca yang berada diluar negara pon tau kewujudan blog aku ni..

 

image image

Dan seawal 6 pagi .. pon ramai dah online .. Ibarat radio.. dj yang bertugas pagi pagi mesti kena yang punya tarikan tersendiri.. kalau letak dj biasa biasa , mesti pendengar lari punya ...

Ini berlaku hanya seketika untuk menjual nama blog kita .. lama ke lamaan , bila dah stabil , kita maintain je ... kan kan ?

Orang mungkin kata kita gila .. tapi mereka tak tau strategi dan planning kita maka kita iyakan je kegilaan kita .. ok ?

Mahukan blog dikenali ramai ????

 

Gulp ... aku dapat pertanyaan di .. situuuuu.. mana ??? situuuu laaa.. Mana ?? situuuuuuuuuuuu.. hahahah.. sibuk je nak tau !!

Meh aku copy paste.. tuan punya mail , jgn takut .. aku edit .. kasi tukar nama bruce willis okeh ?  Sat noooxxx..

"Abg Ben, nk tnye nih..kdg2 terpkir jgk..cmne ea nk kasi blog kite ni dikenal oleh orang..mcm blog Ben tu..ramai yg kenal kan.. BRUCE WILLIS tau, dah banyak tips dah dgr..dh gne sume..hehehe...tpi ada la sikit peningkatan.
Tapi itulah yg sering tertanya2..errrr..entri kena mantap? Dah cuba mantapkan dah..blog kasi simple? dah abih simple dah..ping blog dimana2 group? dah cuba..bergaul ngn blogger2 sne sini..dah cuba..heehe..wat entri satu hari lebih dari 5 kali? kadang2 ada jugak lebih dr tu..heheh..So, camne tu yer abg Ben? Opsss..soklan ni bukan nk popular ke pe..cuma mahukan blog ini dikenali ramai jer..
:)

Haa.. tu la dia.. aku dapat mail dari Bruce Willis .. Bukan Bruce Lee okeh ! 

Sebenarnya ginilah yer .. aku bukak rahsia aku ... Segala tips tu mmg dah dikeluarkan.. Dan segalanya bergantung pada usaha kita.. Kadang kadang kita nampak kita dah berusaha abis... tapi sebenarnya tak abis lagi !

Aku amik contoh kegilaan aku sewaktu mula berblog .. Pada awalnya aku selalu tidur jam 3-4 pagi.. kul 5 lebih bangun dah .. update satu entri.. baru mandi solat g kerja.. Berbulan gitu ... Semata mata memastikan blog aku ni senantiasa ada pengunjung .. walaupun seorang aku akan pastikan dimasuki ..

Bukan mudah sebenarnya .. Diri kita sendiri tu pon penting.. Pembaca boleh tau akan keikhlasan kita bila menulis.. Kita sangka kita boleh tipu pembaca tapi tak sebenarnya.. Pembaca sekarang boleh tau apa tujuan sebenar kita berblog..

Jadi , baja untuk kejayaan blog kita ni sebenarnya adalah kita sendiri .. Cuba kaji di mana kekuatan kita .. Apakah kita punya bakat untuk menarik pembaca atau kita punya bakat dalam menulis ? Paling tidak pon , aura kita tu ..

Terlebih sudah ...

BLOG PILIHAN BEN ASHAARI ABAD INI !

 

Perghhh.. dasat ... sapa sangka eh ??? Eh sat... korang undi dah ?? Undi aku cepat !! cepat cepat cepat ! klik SINI ...

Ok.. blog ni aku jumpa sewaktu dok jalan jalan tadi.. Huih.. masa memula masuk tu.. 4-5 kali gak la tengok header dia... macam biasa tengok.. tapi tak mungkin nieh..

Aku usha entri dia .. Wah .. ini newbie.. awat lagu ni ? Begitu pantas dia mencecah awan .. Tak leh jadi lagu ni.. Gamaknya kalau masuk DIGI - BLOGGER OF THE YEAR , senang senang dia leh dapat no 100 .. perghh ..

Simple je blog dia .. sekadar main main atau luahan perasaan ? hurm... tu korang nilai sendiri la yer .. Aku nak interview dia nanti.. hurmmm ...

Jom...klik SINI

Pemenang GEGAR LAGI .. Jeng jeng jeng ..

 

Tadaaaaa... 4 je berjaya menghabiskan eksplorasi mencari jawapan .. hahahaha.. tah ni ah ! tah ni ah ! tah ni ah !

hhahahaha.. deh.. ok ok... ni haaa pemenangnya mengikut ketinggian .. hahahaha...

  1. http://solomolo.blogspot.com/
  2. http://www.sunahsukasakura.com/
  3. http://aina-dan-pena.blogspot.com/
  4. http://cekedismanis.blogspot.com/

Yearghhhh .... apakah akan ada lagi selepas ni ? Tgok la nanti..

REVIEW BLOG

 

Baru berjinak jinak dengan blog eh ? Hehe.. ok ok.. aku lama dah tngok blog ni ... Masih baru dan tercari cari arah berblog ... Hurm... Pendapat aku ? Layak ke nak bagi pendapat ?

Yang aku nampak , segalanya masih asas .. Entri , hurm... macam aku kata lagi , belum jumpa rentak lagi .. Tapi tak pe , pelan pelan .. InsyaAllah .. kena rajin je la ..

Apa pun , kena berusaha .. blogwalking saja belum cukup untuk menaikkan imej blog atau meramaikan pembaca di blog kita .. Jangan abaikan blog ... Cuba cari imej atau identiti blog.. Baru orang kenal blog kita ..

Blog sapa ? Jom tengok .. > SINI

BEN ASHAARI KENANGAN MASA SEKOLAH #5

 

Jadi budak sekolah lagi best sebenarnya kan ? tapi tu la.. bila sekolah dulu ... gatal nak keje.. skang amik ubat !

 

  1. http://storyaizanursyazlien.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  2. http://heandsheloves.blogspot.com/2011/04/126-ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  3. http://www.akidazami.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  4. http://numasara.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  5. http://mangges.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  6. http://missfrog12.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenangan-masa-sekolah.html
  7. http://anakmajed.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  8. http://yuhanis-pinkaholics.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  9. http://aquegadisira13.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  10. http://sumpahakucomel.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  11. http://masturazakaria.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  12. http://littlelovealways.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  13. http://nuramallinapotpet.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  14. http://lurvelysweety.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  15. http://abuhanif186.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  16. http://sweetyayalicious.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  17. http://afterdarkchronicles.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  18. http://luv9nteen.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  19. http://sayameeya.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  20. http://salimharmanain.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

 

BEN ASHAARI KENANGAN MASA SEKOLAH #4

 

Buat yang tak tau , aku ada blog baru.. hehehe.. klik SINI .. Tujuan aku buat tu adalah untuk bercerita dengan lebih panjang.. Kat sini pendek je.. kalau nak panjang panjang , kat sana .. lebih puas membebel.. kat sini ringkas dan padat ..

image

Koleksi shawl terkini dari > ISLAMICOPARADISE

 

Ok. senarai seterusnya ... mmg best cerita diorg ...

  1. http://ciknalspeaking.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  2. http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2011/04/perkara-yang-anda-tidak-boleh-lupakan.html
  3. http://sakurayaki.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  4. http://celotehbongsu.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html 
  5. http://faddesignaway.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  6. http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  7. http://aynadys.blogspot.com/2011/04/ben-ashari-kenang-masa-sekolah.html
  8. http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  9. http://www.herstoriie.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  10. http://mohintai.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  11. http://sayetaksuke.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  12. http://adindafatindot.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  13. http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  14. http://lifeofsamurianz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  15. http://mumlittlemonster.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  16. http://ajikhahaha.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah-sampai.html
  17. http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  18. http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-waktu-sekolah.html
  19. http://nanaosaki-nanaosaki.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  20. http://cikikanfish.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  21. http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  22. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  23. http://tikalatiff.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  24. http://miowmanja.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  25. http://eyjalukman.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  26. http://cikgucinta.blogspot.com/2011/04/segmen-perkara-yang-anda-tidak-boleh.html
  27. http://rohaisyah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  28. http://miraclehppnd.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  29. http://willbebiteyoudarl.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html
  30. http://gadisarawakcorner.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

Yearghhh... cerita best best !!

Ponteng lagi ?

 

Yup... ponteng lagi.. lepas aku antar wife ke ERL , aku amik keputusan untuk ponteng lagi .. Hujan menyebabkan aku ponteng? Tak... bukan ... sesungguhnya kerana patah semangat ..

Kerja itu ibadah ? Yup.. disebabkan itulah aku ponteng.. Sebab tamo buat dosa ari ni ..  Berenti kerja ? InsyaAllah.. dalam perancangan.. Aku akan jadi full time blogger atau buat bisnis online ..

Boleh ke hidup ? Mereka boleh .. kenapa aku tak boleh ? Apakah hanya kerja dengan orang baru boleh hidup ? Hurm.. tak semestinya kan ?

Cukuplah 5 tahun aku menabur bakti .. tapi tak de apa apa .. Ya.. aku dibayar gaji.. Mereka pon dibayar gaji.. tapi mereka lebih 'vvip' ...kenapa ? Sebab mereka itu 'tetap' ...

Double standard ? Fikir la sendiri ... Cukup sorang sebagai bukti ..

Aktiviti pelik di ruang FOLLOWER ku

 

Aku perasan lama dah .. saja aku wat dek jer ... hehehe.. nak tengok berapa lama dia dok wat gitu.. hahaha.. adoii.. boleh pulak strategi gini eh ?

Apa yang aku nak cakap ni .. aku rasa dia tau la kot.. Hahaha.. toksah la wat perangai gini eh... Sbb tu la aku rasa Beautifulnara dia tak benarkan blogger tinggalkan link di blognya... Sbb bila ada link , pembaca akan keluar trus.. tu akan memburukkan prestasi blognya ... tu pendapat aku la ..

Apakah aku perlu buat begitu ? Tak boleh tinggal link kat blog aku .. Haaa.. hehehe.. aku tak kisah pon.. tapi jgn le melampau sangat ek.. Ada sekali tu sampai 5 link dia tinggalkan sekali gus.. hahaha ..

Berbalik pada ruang FOLLOWER aku tu.. apa yang aku perasan , dia follow pastu unfollow.. hehehe.. dia nak follower baru perasan akan kewujudan dia ..

TAMO TAMO TAMO dh buat gitu yer.. Cikgu rotan nanti tau !

BEN ASHAARI KENANGAN MASA SEKOLAH #3

 

Pergh... ramai gak yang kongsi cerita mereka eh ... huhu... ok ok.. bagi yg tak tidur lgi.. leh layannn....  :) .. Tq PU3 dan jangan lupa undi aku er.. dah bukak kotak undian ni ..SINI

http://syafizaalexa.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

51. http://shizakiena.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

52. http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/nak-join-klik-header-ni-selalu-sangat.html

53. http://nuruleimanhikmah.blogspot.com/2011/04/88-ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

54. http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

55. http://macamnilahkita.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

56. http://dayahremlee.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

57. http://pieceofemmie.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

58. http://yasmeen-shaje.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

59. http://teratakchinta.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

60. http://akuasyikin.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

61. http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

62. http://sortsoflife.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

63. http://myilgi.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

64. http://kieraomar.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

65. http://insideaja.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

66. http://www.norfanil.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

67. http://akudisinie.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

68. http://myselfdiary-anna.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

69. http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

70. http://esmaxempayar.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

71. http://iniejapunyablog.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

72. http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

73. http://idanurfieyda.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

74. http://lovelytasya32.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

75.http://eliswanie.blogspot.com/2011_04_01_archive.html#3838892597844154920

76. http://bilakeyboardberbunyi.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

77. http://gengcampus.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI