Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 1 Mei 2011

Sekadar gambar kenangan bersama ..

 

Tiada lagi D3000 aku..kira tadi adalah sesi bergambar bersama yang terakhir.. begitu juga dengan HD2 aku .. hurm.. sedih .. Tak mengapalah.. pengorbanan 'mereka' diperlukan .. Akhirnya senyap.. dari aku  yang terkorban , baik mereka..

Aku ingat nak letak gambar kat sini .. Tak pe la.. aku letak kat blog aku satu lagi tu. Kat sana leh cerita panjang panjang .. Kat sini kena pendek pendek ..

Entahlah ... aku pn tak tau nak tulis apa dah skang ni .. buntu .. bengang.. sakit kepala.. segalanya ada .. Ikut rasa mau je aku bersara ..

Tapi aku tak nak hidup dengan makan gaji apabila mengetahu ada lombong emas di depan mata aku ini .. Mungkin aku akan tersilap jalan.. atau aku menemui kebahagiaan yang aku cari selama ini ..

Jom g tengok pic pic kat vlog tadi .. SINI

Aku sayang ..

 

Aku sayang Nikon D3000 aku ..

Aku sayang HTC HD2 aku ..

Aku sayang nokia cikai aku tu..

Aku sayang Lenovo aku ..

 

Dan sekarang ..

semua tu dah tak de ..

sebabnya .. hanya kerana aku 'terkinja kinja ...

 

Astagfirullah ... haih... berbaloi ? Entah .. haih ..

Header baru blog gue ?

DSC_0748 Amacam ? ok tak ? Hehehe ....

Oh Belog ku ..... Santai

 

image Dah 555 Follower blog ku itu ... Bagi yang tak tau , aku ada satu lagi blog rasmi , SANTAI BEN ASHAARI DOT COM atau www.santaibenashaari.com ... haaaaa.. baru berusia 4 hari dan dah ada 17 entri ..

Kalau sudi , lawat lawat la yer ... TQQ.. ops... satu lagi , undi saya  di DIGI WWWOW .. klik SINI

Maka bermulalaahh..

 

230898_212276312129346_100000409372347_779574_6271308_nBertempat di .. Tasik Empangan , PICC.Putrajaya .. maka bermulalah sessi berborak dengan kamera .. hehhe .. 

DSC_0730Sebelum tu .. kita gi solat dulu yer .. DSC_0725 DSC_0721Heheh.. malas edit gambar .. ahaks ..

Sekali lagi ..

DSC_0706 DSC_0705

Kat Ali Bistro , Precint Diplomatik ... Putrajaya ... Yang dah sampai ...

  1. bro_monday a.k.a aiman - http://bromondayslife.blogspot.com
  2. ejulz a.k.a asrul - http://kampung-kameq.blogspot.com
  3. Fahmi- http://storyoffahmi.blogspot.com
  4. Pembawa Wacana - http://wacanaku2009.blogspot.com
  5. Nenizazi - http://nenizazi.blogspot.com
  6. Along Usop - c
  7. Ady Budika - www.adybudika.com
  8. Mas Ahmad Safwan - www.MasAhmadSafwan.com
  9. Iera Kan - http://goierago.blogspot.com
  10. Cik Bayu a.k.a enuLwanie - http://enulwanie.blogspot.com
  11. tasha's - http://natasha1987.blogspot.com
  12. Miss Ran - http://gula-gulapelang.blogspot.com
  13. Yana Nanako - http://yanananako.blogspot.com
  14. mas saari - http://masikarfan.blogspot.come
  15. Bro Framestone - http://www.BroFramestone.com

Yearghhhh...

Malas bicara isu blogger ..

 

Mesti muak kalau tengok aku hangin kat blog kan ? Sebenarnya , aku tak la angin pon.. saja buat entri double meaning .. Untuk menyampaikan maksud sebenar erti blog kepada blogger baru ..

Bagi blogger yang lama ... menda menda gitu mmg isu membosankan .. Malas nak layan.. Baik diorng godek dunia blog yang lebih menarik isunya yang menjaminkan trafik yang tinggi ..

Aku ? Heheh... suka gaya gini .. Maklumlah , ajar budak darjah 1 lagi menarik dari darjah 6 ..Mencabar weh... macam macam perangai .. Asik menangis.. terkencing dalam seluar la.. nak balik rumah la.. macam macam la..

Cuma skang ni , aku rasa malas dah nak berbalas balas entri .. Baik aku layan blogger blogger yang berminat nak bersantai dengan aku , seperti melayan segmen .. kan kan ?

Bagi aku mudah je.. tak suka ? tuuuuuuuuuuu.. pintu .. sila keluar..

Lagi blogger baru ... # 4

 

Semoga menjadi blogger sejati kawan kawan !

http://sairah-chocolateshop.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-blogger-baru.html

66. http://bicarakatacinta.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-blogger-baru.html

67. http://aaain90.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-blogger-baru.html

68. http://hanazman.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blogger-baru.html

69. http://aufabanuri.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-blogger-baru.html

70. http://farhanahkadir.blogspot.com/

Senarai penuh di SINI

Entri Pilihan BEN ASHAARI malam ini #2

 

AKU SEORANG BLOGGER adalah kerana ingin merungkai segala kesusutan hidup bersama peminat-peminat tersendiri. Di dalam penulisan blog ini, ada kepuasan tersendiri apabila peminat peminat blog kita memberi reaksi negatif mahupon  positif. Apa yang penting , bila berblog kita dapat berkongsi pengalaman suka dan duka bersama orang lain. Saya sudah hampir setahun berblog, hari ini saya sendiri dapat merasai sendiri apa kah itu kepuasan BERBLOG. Yang utama, ....

Sambung > SINI

Entri pilihan BEN ASHAARI malam ini.. ke pagi ?

 

KENAPA AKU SEORANG BLOGGER.... ecece.... macam best je tajuk....

aku budak lepasan SPM 2010.... jadi bila exam dah habis, aku berangan2 la nak berkerja..... so... seluruh negeri perlis nie aku tawaf nak cari kerja (tak der la sampai seluruh perlis)...

jadi bila dicari, dan terus mencari... ku masih tidak ketemu... sehingga kakak kesayangan ku menawarkan pekerjaan di TASEK MELATI (yang dalam tv ceta mata ayer tu)... jadi aku tanya dia...

 

SAMBUNGAN > SINI

Jom kipas blogger femes pemes ...

 

Nak tanya bleh ? sapa blogger femes pemes dalam dunia blog di Malaysia ? Mana ???? mana ??? sapa ??? Aku ?? wahahha.. tolong lah.. aku pemes dalam SANTAI BEN ASHAARI jer .. sebab SANTAI BEN ASHAARI tu aku punya.. Skang aku tanya di Malaysia ?

Haaaa... Ada orang kata , kalau nak naik dengan cepat , rapatkan silatuhrahhim dengan blogger pemes neh.. Nanti dia tolong lambung lambungkan .. Sure malatopsss ..

Camana nak kipas ? Meh aku ajar.. Memula , gi blog dia .. komen manis manis.. Walaupon dia tak manis , puji kasi melambung.. Sure takkan jalan punya.. Kenapa ? Sbb dia tak bodoh ..

Tak jalan ? Masuk fan club dia .. jadi orang yang terpantas komen .. kasi dia perasan ..Walaupun dia tulis " uhuk uhuk " , komen dengan pantas .. " comelnya batuk dia .. " .. Puji jer.. sure dia suka ..

Tak jalan gak ? Masuk twitter dia .. Apa saja dia tulis , korang sokong .. Walaupun dia maki hamun .. sokong !! i like .. Join dia mengumpat .. apa apa je la.. asalkan dia happy.. confirm , korang dapat perhatian dia ..

Dan akhirnya , korang femes ... malatops !! Tapi blog hampeh ! Tulis ngarut .. entri penuh dengan iklan .. mana info ? Adaaa.. tu kat blog pemes emes tu haa..

Sapa ?? aku ? Aku pemes emes?  ekekeke ... terima kash laaa.. susah benar nak dapat tittle tu weh.. Apa kata bagi aku title DIVA jer..ops .. Dah ada eh.. Ok ok .. K-Blog.. okeh ?

Lawak kalau ada orang kata aku pemes emes.. ekekke... buta blog gamaknya ... tu la.. duduk lagi bawah tempurung..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI