Mother’s Day Specials!

10:15 PTG
  Sale for ALL COACH Handbags and Victoria’s Secret. Jom hadiahkan ibu kita dengan handbag COACH atau Victoria’s Secret body care, sempe...

Tadaa..kamera baru ku..

9:11 PTG
D5100 NIKON .. puas hati ? Serius puas hati weh ! Kualiti HD yg sama level cam D7000 tapi tak leh lawan D7000 sbb tu otai je pakai..hehe.....

Suka giler

7:25 PTG
Entah mengapa hari suka pulak g pasar malam.. ni pon update sambil berdiri sementara tgu wife g beli ikan dan sayur.. Orang sini kata mah...

5 minit lagi..

6:39 PTG
Hehe..best..amik pic auto masuk..senang cerita..tak payah nak bukak laptop dan tranfer.. Pergh.. mmg best ! Mana mana hp yg guna android...

Hujan lagi ..

6:08 PTG
Alhamdulillah..hujan lagi..pagi tadi hujan..petang hujan..malam hujan..hehe..gamaknya ramai la baby bakal dilahirkan tahun depan ek..hahaha....

Pulak ???

2:17 PTG
  Terbaca kat satu blog mengenai TSUNAMI di Jepun adalah hasil 'kerja' manusia yang rakuskan kekuasaan dan nak tunjuk 'kepower...

Kejamkah aku ?

11:16 PG
  Tadi aku ada cerita pasal situasi dalam LRT kan ? Hehe..live tu.. sambil berdiri.. best giler guna HTC DESIRE HD ni.. dengan skrin yang ...

Penting diri sendiri

8:18 PG
Berdiri dalam lrt..cuaca hujan ..sejuk jer..aircond flm lrt perlahan..jadi masih ada bau bauan..nasib baik diseimbangkan dek bauan perfume a...

Masa untuk berubah

7:31 PG
Salam...selamat pagi .. Aku nak minta pon aku segan sebenarnya...yelah , aku suruh undi je kan...tapi kalau sudi apa salahnya kan.. g ka...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI