vlog memalam buta

11:03 PTG
Skang ni aku kat ttwangsa bersama blooger ,Zainatun , www.eyla-comtesse.blogspot.com .. Memula plan nk buat kat pavillion kl tapi ada mas...

Gym..vlog

6:40 PTG
Workout sket pastu mlm kang ada vlog kat pavillion kl..hurm.. kasi peluh peluh peluh.. Published with Blogger-droid v1.6.8

Pening ..

3:21 PTG
  Ingatkan dah settle.. rupanya kembali ke sediakala.. tu la .. kita mampu merancang .. Allah yang tentukan segalanya .. Tu la.. buat la c...

Bawak bekal

8:21 PG
Arghh...baru nk dapat duduk dlm lrt..plan nk update blog aku yg satu lg tu.. bila sampai salak selatan , ramai pulak masuk.. tiba tiba seorg...

17 minit

7:28 PG
Salam ..terima kasih..Eh ,terima kasih lak..selamat pagi .. Hurm..tidur awal smlm..ngantuk dan terlalu penat.. terpaksa buat auto post be...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009