Terima kasih Cikgu ..

10:56 PTG
  Tq PA Segmen khas buat mereka yang bergelar guru dan juga menghargai jasa jasa guru ... Senarai berikutnya ... 24. http://selendan...

Bila dah bujang

8:38 PTG
Ginilah nasib bila dah kembali 'bujang' .. bukan tak nak masak tapi malas nak kemas dapur... Bukan alasan...aku kalau dah start ...

PRIEST

6:36 PTG
Hehe... kesempatan 'bujang' selama beberapa minggu ni aku amik dengan menonton wayang di depan rumah ,Alamanda.. hehehe.. tak jau...

Sapa kaki membaca ??

2:00 PTG
  Siri 8 : Ana Manisnya Harga setiap unit (piece): RM10.90 Penulis : Nur Shamsiah On Kod Buku : AMBK1117 Kod ISBN : 978-967-540...

Salih oh Salih ..

8:27 PG
  Kalau abe Saleh Yakub ada blog , aku rasa semalam mesti jammed gila babas punya la.. sah sah server down punya ..jgn terbakar sudah .. h...

KONGSI dan THOR !

3:44 PG
  Hari ni aku tengok dua movie memandangkan segala urusan peribadi aku telah diselesaikan dengan jayanya .. alhamdulillah .. wife skang po...

Ini dipanggil..

2:32 PG
Gambar hiasan..tapi aku amik sendiri sewaktu aku nak hantar wife ke KLIA di Erl , Putrajaya.. Perasan ke tak ? Sikap pentingkan diri se...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.