Alamak ... kantoi !!

9:04 PTG
  Pergh... bila aku tengok awek awek kat FACEBOOK , mmg leh bergetar iman wooo .. Cun cun woooo .. Gulp .. Camana la abe S.Y. tak tergoda ...

Singgah sat no ....

1:00 PTG
  Latest design at asteriskboutique. It is made of high quality Korea Lycra (Inner part) and Korea Chiffon Silk (Outer part). Also kno...

Entri Pilihan ...

11:30 PG
Sebagian besar orang memperoleh inspirasi dalam hidup mereka. Mungkin dari percakapan dengan seseorang yang dia hormati atau dari pengala...

Tersentak aku semalam ..

9:43 PG
  Aku terbaca satu artikal ni di sebuah blog yang mana aku rasa bukan milik rakyat Malaysia .. Tapi yang pasti sangat berinfomasi dan seju...

Ular Kepala Dua ..

7:33 PG
Salam ..selamat pagi .. Aku keje ..wife mc .. Dia keje , aku cuti .. best ? Haha ... Ikut hati , aku pon nak mc gak .. mood keje , 0 ! ...

Mereka yang aku rindu ..

2:30 PG
Tinggal aku seorang ... sekarang baru aku sedar betapa sunyinya aku di situ .. Hurm.. Perubahan yang harus aku terima .. aku terima kenya...

178 ...173 = > 100 ??

1:00 PG
  Rileks laa.. jgn pening .. sasaran aku bawah 100 dalam tahun ni.. Mustahil ? Entah.. dulu aku tak sangka boleh capai cam skang ni kan...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009