Komen Pilihan ...

9:15 PTG
Sapa ?? Klik SINI " Kalau saya yg drive mesti saya bagi Ben,,, Mak saya ajar bagi je peluang kat pejalan kaki. Diorang lagi susah da...

Jom .. Segmen bermula ..

2:42 PTG
  Segmen ni mudah .. apa yang perlu blogger lakukan ialah memilih 3 blog dari senarai INI .. Haa... TETAPI !!!! Ada tetapinyaaa ...  Kor...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009