Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 1 Ogos 2011

"Sori dik.. ni bukan blog gengster ok !! "

 

" kumpulan nama untuk buat geng jalanan "

Keyword sesat kat blog aku .. Ni mesti gara gara Ujang tu haaa .. Nak backlink la tu.. haa.. aku ulang.. Ni mesti gara -gara si UJANG tu haa..

Macam macam pulak diorng dok mencari dalam blog aku nieh .. Bukan la cari dalam blog aku tapi tersesat kat sini bila mengoogle keyword tertentu tu haa...

seluar jarang nampak seksi

bontot isteriku lawa

cara-cara memilih saiz coli yang tepat ( yang ni aku buat.. ehehe .. ada artikal )

ayat nak mintak no awek

cara nak tackle lelaki

Huhuh.. macam macam .. Ni baru 1 Ramadhan .. Nak tunggu lagi 28 hari lagi ? Masak .. hahahaha ..

Rezeki terawikh malam ni...

Berimamkan Syeikh Muhammad Jibril Mesir .. 8 rakaat .. sekali ngan witir ... Alhamdulillah ... Best ! Rezeki ...
Published with Blogger-droid v1.7.4

" Alamak .. baru aku sedar .. "

 

1 ..

2..

3..

4..

5..

6...

Haih.. banyak rupanya ..

7..

8..

9..

10..

Iskh.. takkan banyak ni ? Selama ni aku tak sedar ke ? Sambung kira ..

11..

12..

13..

14..

Hurm.. dulu tak sempat kira dah , tau tau dah sampai ..

15..

Wah.. mau mau lebih 50 ni rupanya..

Tu laa.. bulan puasa ni jalan tengok lantai jer .. tu yang tau rupanya tiles ni cantik cantik rupanya .. Huhuh.. Kalau tak ? Dok tengok itik pulang petang jer.. hahahaha...

Senarai Bazaar Ramadhan 2011 / 1432H di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor

 

Senarai  Bazaar Ramadhan 2011 / 1432H di sekitar Kuala Lumpur  dan Selangor ..

JANGAN MEMBAZIR !

“Sesungguhnya orang yang membazir itu adalah saudara syaitan.”

 

image

Iklan  - We have selected many beautiful printed designs. Some of them are made from Korea Lycra and some them are mixed with Korea Silky Lycra. What for sure are they are very beautiful and comfortable to wear. The awning is made from Shantung Silk material which is most look-alike Thai Silk. All in M size, covering your chest. To place order, please email to order@asteriskboutique.com

 

Selamat Berbuka Puasa dan Menjamu selera ...

Pecahan Lokasi dan Parlimen

Jalan 21/146, Bandar Tasik Selatan
Bandar Tun Razak

Tempat Letak Kereta Taman Tasik Permaisuri
Bandar Tun Razak

Pusat Penjaja Bazar Ramadhan Pekan Sg Besi
Bandar Tun Razak

Kawasan Tempat letak Kereta Velodrom Cheras
Bandar Tun Razak

Bazaria Larut Malam, Velodrom Cheras
Bandar Tun Razak

Taman Len Sen
Bandar Tun Razak

Jln Benteng
Bukit Bintang

Siarkaki Leboh Pudu
Bukit Bintang

Jln Chow Kit (Sepanjang Siarkaki Chow Kit)
Bukit Bintang

Lorong Berangan
Bukit Bintang

Pasarama Kota (Depan Kelang Bus Stand)
Bukit Bintang

No. 239, Jalan Tuanku Abdul Rahman
Bukit Bintang

Jalan Haji Taib
Bukit Bintang

Siar Kaki Persimpangan Jln Chow Kit
Bukit Bintang

Tapak Parking Pasar Selayang
Batu

Rumah Pangsa Pkns, Jln Kuching
Batu

Sentul Pasar
Batu

Kampung Batu Muda, Jalan Ipoh
Batu

PPR Batu Muda
Batu

Kompleks Mutiara, Batu 31/2 Jalan Ipoh
Batu

Hadapan Flat Taman Aman Putra Jinjang Utara
Batu

Taman Segar
Cheras

Jln Susur Off Jln Pasar/Pudu
Cheras

Jalan Metro Prima 5 depan Maybank, Kepong
Kepong

Di antara Blok D dan Blok E, PPR Kampung Muhibbah
Seputeh

Kiri dan Kanan Jalan Radin Bandar Baru Sri Petaling
Seputeh

Jalan 3/109c off Jalan Klang Lama
Seputeh

Jalan Sri Jati 3
Lembah Pantai

Sebelah Pure Life off Jalan Puchong
Lembah Pantai

Jalan 1/38j (Susur Wisma Suhati)
Segambut

Jln Cochrane
Titiwangsa

Pasar Datuk Keramat
Titiwangsa

Lorong Haji Hussein 3, Jalan Raja Bot Dan Lorong Raja Bot (Chow Kit)
Titiwangsa

Persimpangan Jln Tar/ Jln Raja Alang
Titiwangsa

Siarkaki Sepanjang Jln Tar Hingga Ke Persimpangan Masuk Ke Jln Raja Alang
Titiwangsa

Jalan Rejang 11, Setapak Jaya
Setiawangsa

Jalan Wangsa Melawati 3
Setiawangsa

Jalan Wangsa Delima
Setiawangsa

Rampai Business Park, Jalan Rampai Niaga 6
Setiawangsa

Hadapan Surau Al-Ikhlasiah, Kg Semarak off Jalan Semarak
Setiawangsa

Jalan 1a/6, Setapak Indah, Danau Kota
Wangsa Maju

Siar Kaki Depan Ong Tai Kim, Gombak
Wangsa Maju

Jalan Langkawi, Teratai Mewah
Wangsa Maju

Kaki lima Plaza Idaman
Wangsa Maju

Jalan 4/27A Seksyen 2 berhadapan Bangi Kopitiam Wangsa Maju
Wangsa Maju

Jalan 3/27A berhadapan Alpha Seksyen 1, Wangsa Maju
Wangsa Maju

Di atas siar kaki Jalan Gombak / Plaza Idaman
Wangsa Maju

Siar kaki Jalan Danau Saujana Jalan Langkawi, Jalan Genting Klang
Wangsa Maju

Di atas siar kaki Jalan jernai, Medan Idaman
Wangsa Maju

Tapak Pasar Malam Taman Melati
Wangsa Maju

Jalan Masjid India
Bukit Bintang

Lorong Tuanku Abdul Rahman
Bukit Bintang

Taman Wilayah Selayang Fasa 3
Batu

Tapak Kosong Setinggan Kg Pasir Kiri Jalan Pantai Dalam
Lembah Pantai

Kawasan Flat Kg Kerinchi 17 Tingkat
Lembah Pantai

Jalan Budiman 25, Taman Mulia
Bandar Tun Razak

Jalan 14/155C Apartment Sri Rakyat Bukit Jalil
Bandar Tun Razak

Parking Bersebelahan LRT Cheras
Bandar Tun Razak

Parking Motosikal Blok D, Seri Penara Fasa II
Bandar Tun Razak

Parking Motosikal Blok D, Seri Penara Fasa II
Bandar Tun Razak

Dataran Padang Permainan
Bandar Tun Razak

SS18, Subang Jaya (Jalan SS18/6)
SUBANG JAYA

USJ 7, Subang Jaya (Jalan USJ 7/3c – Hadapan Gerai Majlis USJ 7)
SUBANG JAYA

USJ 4, Subang Jaya (Jalan USJ 4/5)
SUBANG JAYA

USJ 1 Pangsapuri Angsana (Tapak Pasar Malam)
SUBANG JAYA

Pinggiran USJ (Jalan Pinggiran USJ 1/1)
SUBANG JAYA

Taman Batu Tiga (Hadapan Gerai Majlis Tmn Batu 3)
SUBANG JAYA

Putra Heights (Berhadapan Flat Sri Mutiara)
SUBANG JAYA

Tmn Puchong Perdana (Jalan Perdana 2)
PUCHONG

Tmn Puchong Permai (Jalan Permai 2/10)
PUCHONG

Tmn Puchong Permai (Jalan Permai 1/10 – Sebelah Surau Ra’ayah)
PUCHONG

Tmn Puchong Prima (Jalan Prima 5/3)
PUCHONG

Tmn Puchong Utama (Jalan Utama 2/1)
PUCHONG

Taman Wawasan, Pusat Bandar Puchong (Jalan Wawasan 2/22)
PUCHONG

Pusat Bandar Puchong (Jalan Bandar 3- Tapak Bersebelahan Tesco Puchong)
PUCHONG

Puchong Utama (Tapak Pasar Malam Puchong Utama – kecuali hari selasa)
PUCHONG

Puchong Indah (Tapak Pasar Malam – kecuali hari isnin)
PUCHONG

Bandar Kinrara Sek 5 (Jalan BK 5A/1)
KINRARA

Tmn Kinrara Sek 1 (Jalan Taman Kinrara 1/1)
KINRARA

Tmn Perindustrian Kinrara (Jalan TPK 2/1 & 2/2)
KINRARA

Tmn Kinrara Sek 4
KINRARA

Hadapan Gerai UPEN Puchong Jaya (Petak Letak Kereta)
KINRARA

Tmn Seri Serdang (Jalan 18/35)
SERDANG

Tmn Universiti Indah (Jalan 2/10)
SERDANG

Tmn Pinggiran Putra (Jalan PP 1/2)
SERI KEMBANGAN

Tmn Equine (Jalan PP 1B)
SERI KEMBANGAN

Puncak Jalil (Jalan PUJ 3/2)
SERI KEMBANGAN

SEPANJANG JLN MASUK KE SMAP, KAJANG
KAJANG

TAPAK BAZAAR MALAM REKO SENTRAL
KAJANG

JALAN UTAMA, SEK 2, TMN KAJANG UTAMA
KAJANG

TAPAK PASAR MALAM KOMPLEKS HENTIAN KAJANG
KAJANG

TEMPAT LETAK KERETA, HADAPAN DERETAN KEDAI TAMAN ZAMRUD
KAJANG

HADAPAN DERETAN KEDAI & KILANG IKS SG. JELOK. ( TEMPAT LETAK KERETA )
KAJANG

DATARAN PRIMA SAUJANA, TMN. PRIMA SAUJANA, KAJANG
KAJANG

KAWASAN TANAH LAPANG ( TAPAK FUNFAIR ), TAMAN KAJANG PRIMA
KAJANG

TAPAK PASAR TANI ( TMN RAMAL INDAH )
KAJANG

JLN KAJANG MEWAH 10
KAJANG

DI BELAKANG TESCO BATU 14, KAJANG
KAJANG

TAPAK PAKIR DESA SERDANG ( HADAPAN BANGUNAN MINLON )
CHERAS KAJANG

JALAN TEMENGGUNG 21/9, SEK. 9, BDR MAHKOTA CHERAS ( TAPAK PASAR MALAM )
CHERAS KAJANG

LEBUH TAMING, TAMAN TAMING JAYA
CHERAS KAJANG

BERHAMPIRAN LOJI KUMBAHAN TAMAN HARMONI, SERI KEMBANGAN
CHERAS KAJANG

TMN. SUNTEX, BT. 9, CHERAS
CHERAS KAJANG

JLN CHENGAL 4, TAMAN IMPIAN EHSAN
CHERAS KAJANG

KAWASAN LAKE VALLEY JALAN SUARASA 8/4, BDR TUN HUSSEIN ONN
CHERAS KAJANG

DI JALAN CP 4/38, TMN CHERAS PERDANA
CHERAS KAJANG

JALAN CJ 8, TAMAN CHERAS JAYA
CHERAS KAJANG

PADANG AWAM, TAMAN CHERAS UTAMA ( TAPAK PASAR MALAM LAMA )
CHERAS KAJANG

TAPAK PASAR MALAM SEKSYEN 16, BANDAR BARU BANGI
BANDAR BARU BANGI

TEMPAT LETAK KERETA JALAN 3/69, SEKSYEN 3, BDR BARU BANGI
BANDAR BARU BANGI

DIHUJUNG JALAN 2/3A, KAWASAN DUA, BDR BARU BANGI
BANDAR BARU BANGI

HADAPAN ASRAMA KOLEJ POLYTECH MARA BANGI
BANDAR BARU BANGI

JALAN SERI PUTRA ½, BDR SERI PUTRA
BANDAR BARU BANGI

JLN 7/7B, SEK 7, BDR BARU BANGI
BANDAR BARU BANGI

DI TEMPAT LETAK KERETA & JLN SUSUR KOMPLEKS PKNS BANGI
BANDAR BARU BANGI

TAPAK PASAR MALAM, BDR TASIK KESUMA
BERANANG

TAPAK PEKAN SEHARI BERANANG
BERANANG

TAPAK PASAR MALAM TAMAN SERI NANDING
HULU LANGAT

BERSEBELAHAN PADANG FUTSAL,TMN DESA SENTOSA
HULU LANGAT

JALAN SEMENYIH SENTRAL 1
SEMENYIH

SEKSYEN 1, BERHAMPIRAN DENGAN PASARAYA BILLION BDR TEKNOLOGI KAJANG
SEMENYIH

DI JLN TPS 1/5, TMN PELANGI SEMENYIH
SEMENYIH

SEKSYEN 2
SHAH ALAM

SEKSYEN 7 (TPM)
SHAH ALAM

SEKSYEN 13 (STADIUM SHAH ALAM)
SHAH ALAM

SEKSYEN 17 (TPM)
SHAH ALAM

SEKSYEN 18 (TPM)
SHAH ALAM

SEKSYEN 20 (BERHAMPIRAN TPM)
SHAH ALAM

SEKSYEN 25
SHAH ALAM

SEK. U2 TTDI JAYA (TPS)
SHAH ALAM

SEKSYEN U3 (SUBANG PERDANA)
SHAH ALAM

SEKSYEN 6 (TLK REST. DAUD)
SHAH ALAM

SEKSYEN 7 (JLN PLATINUM AD 7/AD) REST ALI CORNER
SHAH ALAM

SEKSYEN 7 (JALAN KRISTAL AS7/AS)
SHAH ALAM

SEKSYEN 8 (DEKAT SURAU BLOK 17-18)
SHAH ALAM

SEKSYEN 16 (HDPN DEWAN ORG RAMAI)
SHAH ALAM

SEKSYEN 18 (JLN 18/34 – KLINIK AHMAD SHAH)
SHAH ALAM

SEKSYEN 19 (TPM)
SHAH ALAM

SEKSYEN 24 (TPK USAHAWAN MIKRO)
SHAH ALAM

SEKSYEN 27 (TAPAK PASAR MALAM)
SHAH ALAM

SEKSYEN 28 (BERHAMPIRAN KFC)
SHAH ALAM

SEKSYEN 31 ( JLN ANGGERIK ARANDA B 31/B DEPAN PONDOK POLIS KOTA KEMUNING)
SHAH ALAM

SEKSYEN U5 (JLN UTARID U5/10) TPM
SHAH ALAM

SEKSYEN U8 (JALAN C U8/C BKT JELUTONG HDPN MY MYDIN)
SHAH ALAM

SEKSYEN U10 (TAPAK PENJAJA SEMENTARA)
SHAH ALAM

SUBANG 2 (TAPAK PASAR MALAM)
SHAH ALAM

SEKSYEN U13 (SETIA ALAM – CIMB BANK)
SHAH ALAM

SEKSYEN U20 (BBSB FASA 1) (BUKIT RAHMAN PUTRA)
SHAH ALAM

SEKSYEN U20 (BBSB FASA 2) (PEJ LUNCAI EMAS)
SHAH ALAM

SEKSYEN U20 (BBSB FASA 3) (ECONSAVE)
SHAH ALAM

PANDAN INDAH (TLK PADANG PERBANDARAN MPAJ)
AMPANG

PANDAN JAYA (TLK JALAN PANDAN 3)
AMPANG

CHERAS INDAH (HADAPAN DEWAN KOMUNITI)
AMPANG

PANDAN MEWAH (TLK SEBELAH PADANG)
AMPANG

PANDAN CAHAYA (TLK JALAN PANDAN CAHAYA 1/1)
AMPANG

TMN MELAWATI ( HADAPAN PEJABAT POS LAMA )
AMPANG

KG PANDAN (TLK PANDAN UTAMA)
AMPANG

MEDAN SELERA ANGSANA HILIR (TLK)
AMPANG

LEMBAH MAJU (BERHAMPIRAN SIMPANG EMPAT)
AMPANG

KG TASEK PERMAI ( HADAPAN MASJID )
AMPANG

KG MELAYU (JALAN JATI)
AMPANG

AU 2 ( JALAN AU2A/16 )
AMPANG

AU 4/1 (HADAPAN SEVEN-ELEVEN)
AMPANG

AU 5 (TLK MEDAN SELERA)
AMPANG

TMN PERMATA (HADAPAN PASARAYA HARI-HARI)
AMPANG

MELAWATI JALAN E1
AMPANG

BUKIT ANTARABANGSA (JALAN WANGSA UKAY 2)
AMPANG

UKAY PERDANA (HADAPAN RESTORAN ALI MAJU)
AMPANG

TAMAN MELOR (TLK)
AMPANG

BANDAR BARU AMPANG (PASAR BANDAR BARU AMPANG)
AMPANG

AMPANG WATER FRONT (TLK FASA 2)
AMPANG

BUKIT INDAH (SEBELAH RESTORAN DALILA, TLK)
AMPANG

AMPANG JAYA (TLK JALAN 1)
AMPANG

KOMPLEKS MUHIBBAH ( TAMAN NIRWANA )
AMPANG

KERAMAT PERMAI ( JALAN AU1D )
AMPANG

AU3 (TLK FLAT PKNS 13 & 14)
AMPANG

PANDAN INDAH JLN 3/2B
AMPANG

TAMAN KOSAS (TLK JALAN KOSAS 1/1)
AMPANG

PANDAN PERDANA (HADAPAN GUARDIAN)
AMPANG

CHERAS HARTAMAS (BLOK A1, FLAT BUKIT SEGAR)
AMPANG

Sumber : SINI

Dulu aku cakap.. korang tak nak caya .. Tips keyword !

 

Hari tu , aku cakap... ada yang tak percaya.. Malah ada yang cakap aku mengarut.. ada ke orang nak carik semua tu ??? Hehehe .. haih... Kalaulah aku ni spesis kedekut info , aku simpan untuk aku makan sorang sorang .. Tapi malangnya , mulut aku ni tak reti nak simpan rahsia .. Aku suka berkongsi apa saja yang aku tau ..

image

Ni baru hari pertama... lagi 28 hari ??

Tak rugi apa berkongsi pon.. Kalau ada rezeki aku , ada la.. kalau itu je rezeki aku.. aku terima ... Wat pe nak kedekut kan ? Jadi , lain kali .. amik perhatian bila orang tua tua cakap.. okeh ? Hehehe... Nasib baik aku muda lagi...

Ramadhan oh Ramadhan ..

 

Sebelum ..

image

Semasa Ramadhan ..

image

Selepas .. ???

Segmen RAMADHAN #1 : Sahur di kala budak ..

 

Hehehe.. Bagi mengelakkan kita mengarut di bulan Ramadhan ni , apa kata kita mengimbas dan berkongsi kembali saat kita bergelar budak ( ke skang ni masih budak ? ) ...OKeh ?

Senang je segmen ni.. Sekadar entri biasa je.. Tapi ada penambahan sedikit .. hehehe.. Apakah penambahan itu ? Apakah syaratnya ? Hehehe .. Mau join ? Jommm...

Buat satu entri .. ( bagi yang tak tau nak buat , tngok contoh mereka yang dah buat )

  1. Letak header BEN ASHAARI blog ..
  2. Tajuk BEN ASHAARI : RAMADHAN #1 : SAHUR DI KALA BUDAK.. dan linkkan ke entri ini ..
  3. Ceritakan pengalaman kali pertama anda berpuasa atau pengalaman anda berpuasa ketika masih lagi 'berhingus' .. Tak perlu panjang panjang ..
  4. Masih ingatkah lagi makanan yang paling anda suka ketika kecil dulu sewaktu berbuka ? Dengan menggunakan bloglist aku , sila redah blog blog masakan yang ada dan cari gambar serta nama masakan tersebut.. Jangan lupa bagi backlink pada blog tersebut yer.. kang marah tokey dia .. hehee..
  5. Bagitau kenapa makanan itu menjadi pilihan anda ..

Siap ? Tinggalkan link di ruangan komen ini .. Tutup kul 5 petang ni .. ehhe..perubahan... Malam , insyaAllah.. segmen lain.. kalau sempat la yer..

Diari Ramadhan di bumi Malaysia ..

 

Sahur

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Selepas Subuh

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Pagi di pejabat

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Tengahari

Wee ... Zzzzzz...

Petang

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

Berbuka

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Lepas berbuka

Kroooooooooooooooooooohhhhhhhhhhh......

Ulang semula dari atas ...

" Haaa.. Jangan !! Jangann... haaa.. "

Day 1 - Ramadhan 1432H

" Arghhh.. geramnyaa.. Aku kang.. kang .. haaa.. geram niehh ... Aku kangggg .. haaa "

Day 2 - Ramadhan 1432H

" Benci gilaa laaa... nasib baik la aku puasa .. Kalau takk.. Haa.. Sabar.. sabarkan laa hati ini ... "

Day 3 - Ramadhan 1432

" Minah tu kan.. mulut cam .. haaa... Astagfirulah Al a'zim .. haih.. ringan je mulut aku nak lepas ni.. Nasib baik laa puasa.. kalau tak , mau aku laserkan saja mulut dia tu ..

Minggu ke 2 - Ramadhan 1432

" Wei.. korang tau tak .. ala.. artis tu haa.. perghh.. kantoi siut .. kena tangkap tak puasa ngan awek dia .. pastu siap wat projek lagi dalam jamban .. pergh.. bla bla bla .. "

Adeh .. sekejap je boleh tahan mulut dan hati tu... Rasa-rasa la kan.. sapa yang patut kena ikat ? Syaitan ke kita ? Hahahaha ...

Wow... Ramadhan ke 2 .. #1

 

Alhamdulillah .. Ini adalah Ramadhan ke 2 aku sejak bergelar blogger ..  Akaun FB aku , BEN ASHAARI dan BEN ASHAARI JR , baru kali pertama berpuasa bersama sama rakan maya .. Manakala BEN ASHAARI II , kali ke 3 ... hehehe .. yang tu lama sedikit ..

SANTAI BEN ASHAARI kali pertama dan KELAB BLOGGER BEN ASHAARI pula kali kedua ... Fuh... Rasa seronok sangat dapat berpuasa bersama rakan rakan maya ni .. Macam macam cerita akan kita berkongsi bersama nanti ..

Alhamdulillah ... InsyaAllah , kita sama sama berdoa agar dapat sama sama beramal dengan penuh kekusyukkan serta mendapat berkat dariNYa ..

Seperkara lagi , jika entri dalam blog aku ni 'terbabas' , tolong ingatkan aku.. Jangan 'join the club' lak .. InsyaAllah , aku perbaiki atau 'simpan terus' .. Aku tamo jadikan blog aku ni kilang dosa .. :)

Sama sama kita menggunakan 'jawatan' kita ni ke arah yang lebih bermanafaat.. InsyaAllah ..

Jauhkan diri dari FACEBOOK itu !!!

Bila marahkan seseorang ... atau kecewa.. atau apa saja yang rasa tak enak untuk ditatapi oleh umum ..

TOLONG JAUHKAN DIRI DARI FACEBOOK ATAU INTERNET !

Sangat-sangat merbahaya ... Serius.. Kenapa ? Aku bagi contoh la eh .. Aku sendiri pon terbabas kadang kadang .. Jadi entri ni , untuk kita bersama ..

Bila marahkan pasangan kita yakni suami / isteri / kekasih .. Jangan la update kat FB tu.. Jatuh maruah pasangan kita tu.. Malu dia ... Kalau dah baik nanti , macam kucing gatal .. Bila gaduh macam NAZI !

" AKU BENCI KAU .. " " AKU KECEWA ... " AKU bla bla bla .. "

Bayangkan ada syaitan membisik...

" Eh you , kenapa ? U marahkan suami you yer ? Cuba cerita kat i .. "

Bermula dari itu , maka syaitan memainkan peranannya maka berlakulah perkara-perkara yang tak sepatutnya berlaku .. Masa tu , nasi dah jadi bubur .. Pintu neraka terbentang luas , pintu syurga ?

Sama sama kita fikirkan yer .. Disebabkan kita ni manusia la kita kena senantiasa peringatkan antara satu sama lain ...

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI