Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 2 September 2011

Demam di Aidilfitri ..

Banyak la pulak cerita best malam ni .. Aku pulak dah dua hari demam .. huhu.. Apa nak buat , terima jelah kan ?

" Hang jangan makan banyak sangat lemang tu .. " . Pesan ayah aku sebelum keluar g beraya di rumah mak ngah aku .. Aku tak dpt nak ikut sbb sakit kepala dr mlm td dn jugak demam..

"Yelah..". Itu saja yg mampu aku ucapkan ..

Esok , aku kena g MAHSA UNIVERSITY .. Ada bengkel first aids khas untuk blogger yg perlu aku hadiri dan kena cover bengkel tu ...

InsyaAllah, kalau sihat dan keadaan mengizinkan ...
Published with Blogger-droid v1.7.4

Cubaan mengelat !!

"Allah .. hujan lebat pulak .. Nak g masjid mana ni ? Semua kena parking jauh ni "

10 minit kemudian ..

" Aik .. berenti dah ?? Huhu...takde alasan tak g masjid neh.."
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sekadar kunci ..

Apakah tugasnya untuk mengunci dan membuka pintu saja ? Bagaimana aku melayannya ? Bila hilang ,cuak aku mencarinya .. Bila di depan mata, terbiar sepi ..

Hurm....entahlah ..
Published with Blogger-droid v1.7.4

Menghabiskan sisa sisa hari ..

Ada hamba Allah beri aku link untuk download movie.. huhu.Terima kasih ..

Tapi sayangnya ... Hurm...
Published with Blogger-droid v1.7.4

Perlukah aku melepaskan semua ini ?

Terharu .. itu saja yg mampu aku katakan .. Kenal cuma sebulan dua tapi sudah seperti bertahun lamanya ..

Kenapa boleh seakrab begini ? Aku bukan saja dapat kad raya di bulan Ramadan yg lepas tapi mcm mcm lagi ..

Hurm..apakah aku merindui semua ini bila aku berhenti dari berblogging ?
Published with Blogger-droid v1.7.4

Aku : Sehari sebelum Syawal ..

 
Sehari sebelum Syawal ..

 
Masih dalam bulan Syawal ..
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI