Hampeh tul !!

11:50 PTG
  Selesai projek ari ni .. Tapi aku gelak sendirian sbb terbodoh seketika.. hehehe ... Hehehe.. Apa kes ?? Nak dijadikan cerita , hari n...

Guna GPS dalam toilet ..

8:23 PTG
Perghhh .. selesai shooting .. part aku skit tapi alhamdulillah , ada jobs baekk punya pasni... Muhahaha.. jgn terkejut lak kalau aku buat e...

Setelah sebulan lebih..

7:27 PG
Lama tak berdiri di stesen ni ... Kali terakhir , sebelum Ramadan ari tu .. Macam tak ramai je skg .. takkan semua pindah ay Putrajaya gak k...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.